![]() |
Mam
Mam ale juz wrocily na rooka, jutro mialem je na maina wziasc ;(
Edit: zaraz bedzie nowy film :D |
I tak bym go rozwalil hahaa :S joke ;) zabijcie go wkoncu :P szkoda ze pacc dopiero w next tygodniu :(
|
Cytuj:
@UP co to ma znaczyc? :> obrazanie innych userow trzeba raporta ^^ |
3 filmik!
Wasz upragnio trzeci filmik jest tu. Z poczatku dajcie na maxymalna predkosc o kolega dlugo w kolejce stal ;)
|
Cytuj:
Ban plx? Nie bede Cie obrazal, bo nei cche lamac regulaminu. Powiem tyle: spie*dalaj! |
h*j nikt go chyba nie ro***ie za silny omg, probowalem do niego dojsc i napis you are dead. omg idzicie do froda i
-hi -news i cztajcie xD osoatnio mowil ze jacys prdroznicy zagineli na edron i podobno spotkala ich strasszliwa masakra. hehe orchabaala chyba nawet eternal cacheo i bubble nie zabily (a moze ale mielby problemy) aha i masz polak z 200 levem xD |
sorry za bledy ale szybko pisalem i nie patzylem na klawke :P
|
@Fire Elemental nie nabijaj sobie bezczelnie postów, prawie co drugi post to Twój.
|
Dominik nakrecil juz kolejny czyli trzeci jego filmik. Dostepny jest tu. Milego ogladania ;)
|
Cytuj:
niekrorzy maja po 2 posty pod rzad -.-' |
Koniec.....
Z informacji jakie posiadma boss zostal zabity, poniewaz nigdzie go niewidac ani nie slychac co oznacza, ze Edron zostalo ocalone :D Nie wiem jaki byl z niego loot ani kto go zabil ;( . Temat juz chyba do zamkniecia. Jesli posiadacie jakies filmy swojego autorstwa to piszcze i dam je do pierowszego posta ;)
|
Mimo, że mam ponad 1700 hp NIE zbliżałbym się do niego... naprawdę nie warto, wystarczy że miałem z nim małe spotkanie na Test Serverze. Skończyło się na małym spammie i tyle powalczyłem. Jactrans szacunek za poświęcenie życia dla dobrego efektu filmu. :)
|
Cytuj:
|
Powiem jedno:on jest nie do pokonania!! I wlasnie o to chodzi :) wkoncu jakies wyzwanie dla h-lvli
|
Wlasnie ogladalem kill statictics z Pacery.....500 do zera dla Orshabaala :/
|
A ja se nie obejrzalem poniewaz od tygodnia niesciagam bo pisze ze za duzo sciagnolem dzisiaj prosimy jutro a jak jutro zobacze to znowu to samo ..
|
Juz pisałem i była o tym mowa jak go blokąć w innym temacie ale i tak teraz się zastanawiam czy dało by się.... ehh wyzamiatał wszystkich
|
Eo moze by go ''fartem'' bloknął jak on sumonnuje demony..
|
Blokniecie? lol
|
scary boss plx
boje sie grac w tibie od teraz :spam: :spam: :spa :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: m: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:51. |