![]() |
Raul jestes najlepszym moderatorem ^^ (ze wzgledu tez na pilkarza)
Racja jezyk takowy nie istnieje. Zrob se chara bedzie wesolo :P wklej sska z rozmowy z tym gociem bedzie ubaw ^^ :cup: RaUl :cup: |
Cytuj:
chlopczyku nie byles na expie na bossach wiec sie nie odzywaj. Zdziwil bys sie co mozna zlootowac z bossa. |
Cytuj:
to napisz mi szanowny panei co takiego? bo ogladalem filmy to nie widzialem nic ciekawego, chyba ze ja mialem jakies slabe filmy :F |
@Up Luicfer
Popieram ..Nie poto robili bossy żeby były tylko silne ,ale poto żeby też 8o jakaś korzyść była z nich . |
Ten ziom to oszust to nie jego postac ... -.-'
|
Podejzewam ze wypadaja tradycyjne zeczy z bossow jak z ich slabszych odmian^^ Mozliwe ze wypadaja ciutke czesciej. ale o to zeby wypadaly jak super rary to nie jestem pewien, bo co by wtedt cipy dawaly w nagrode.
Jak zabijesz tego Orshaballa (czy jak mu tam) to predzej ci wypadnie G-legs, MPA, MMS. Moze nawet trafia sie Dwie zeczy naraz. Rary sa dla zasluzonych tibiomanow a nie dla zwyklych playerow. :cup: RaUl :cup: |
Człowieku, myślisz że tylko ty jesteś taki super mega sprytny, że zrobisz zdjęcie z filmu i nikt się nie skapnie? Żałosne.
Co do loota: A skąd można wiedzieć co z niego wypada? Może np. ra wypaść powiedzmy 15gp a za drugim jakiś lepszy przedmiot. Nikt tego nie wie, więc po co wypisujecie bzdury? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:50. |