![]() |
ja niemoge obejzec tego filmiku bo mi sie cos chrzani powiedzcie gdzie ten kolo albo jak wlaczyc ten filmik
z gory thx juz dziala ale na filmiku nie ma pokazane jak tam dojsc pomocy juz wiem ale teraz z kolei niemoge za duzo wygrac |
Npc Orlik
Co powiedziec do npc orlik w ab zeby z nim grac??
Na game nic nie odpowiada |
Systemy są dobre. Sam wygrałem na nich jakieś 200gp. Tylko, że przez limit 99gp, nie są możliwe większe zakłady bez ponoszenia dużego ryzyka, a stałe wygrane po 10, czy 20gp to trochę za mało aby mieć z tego jakiś dochód.
Ale jakbym miał jakiś 8 lev, to bym się cieszył z gotówki :D |
UP@ cicho mi tam...-.-
|
Pozwójcie, że udziele małego wykładu z matematyki:
Szansa na to że (w danej turze) wygramy wynosi 98%, że przegramy 2%, ale w wypadku wygranej dostajemy 10 gp, w przypadku przegranej tracimy 500. Tak więc szansa przegranej jest 50 razy mniejsza niż wygranej, ale tracimy wtedy 50 razy więcej kasy!!! Czyli ten system zapewnia takie same bezpieczeństwo jak każdy inny, możemy zarobić, ale możemy też stracić kupę kasy. I nie ma systemu, który by zwiększył nasze szanse na zostanie milionerem, zawsze szansa na bankrucje jest taka sama, jak na zarobek. Moja rada: - Jak chcecie to sie w to bawcie, może coś zarobicie, może nie, ale ja bym polecał inne sposoby zarabiania, np. łowienie rybek + produkcja runków B) wtedy przynajmniej nic nie stracicie, zarobek macie gwarantowany i trenicie mlvl i fishing :) Ewentualnie można pójść coś pohuncić. :) Dziękuję za uwagę. |
Hmm hazardzistą w tibii nie zostanę - ~50 przegranch pod rząd
Co innego w prawdziwym życiu ;) |
hehehe
ze 100 gp zrobiło sie przeszło 200 dzięki temu systemowi :) . Gram dalej!
Ale system ma błąd w obliczenach. Właściwie strasznie dużo błedów. Ale dobrych. Przy wygranej ZARABIAMY WIĘCEJ NIŻ NAPISAŁEŚ. SPRAWDZAŁEM. MUAHAHAHAHAHA:D |
Creizz
"@topic Z tego co mi wiadomo to jeszcze npc w ab na poczcie tez gra." gutek 22 "Co powiedziec do npc orlik w ab zeby z nim grac?? Na game nic nie odpowiada" Tamten NPC może i gra, ale to jest część pewnego questa i za bardo nie da się tam zarobić ;) To od szczęścia zależy za którym razem powie ci że wyrzucił kostką szóstke (czyli jak dużo będziesz mu musiał zapłacić) i pozwoli kontynuować quest. |
No najs ale ja wygralem z 400gp 2k ale puzniej stracilem i na 1,4k =\
Ale good poradnik |
fajny poradnik, ale dużo się na tym chyba nie zarabia?
|
help prosze o caly dialog bo nie wiem co napisac
|
Ej ludzie gdzie znajde tego npc od hazardu
Ej ludzie gdzie znajde tego npc od hazardu.prosze o szybka odpowiedz!
|
@up:w Venore.
ja nie moge obstawic nie wiem co sie dzieje.Ten Zebron mówi cos takiego:Zebron: Hmmm, would you like to play for money or for a chance to win your own dice? I jak podam kwote to on mowi:Zebron: Oh come on, don't be a child. Jest tak zawsze nawet gdy podam max. @down: Nie wiem :D |
Cytuj:
Musisz potem powiedziec money i dopiero wtedy kwote PS co to ten dice?? |
Dice to jest kostka niewiem zaszlem tam dzisiaj gralem w jakas gre po 100gp za partie za kturyms razem wygralem kostke i sprzedalem ja za tyle ile stracilem ;] wiec wyszlem na 0
Puzniej gralem stracilem 1k;] |
opracowalem dosyc ciekawy system. nie wygramy zbyt wiele ( wygrana 1-4 gp na czysto ), ale przy dlugim graniu jesli ktos ma samozaparcie mozna wygrac troche :) system na 23 rzuty, jednakze w zasadzie gwarantujacy, ze nie stracimy.
krotka legeda: pierwsza kolumna - ile stawiamy druga - ile wydalismy do tej pory trzecie - ile bedziemy mieli na czysto po wygranej w danej partii Kod:
1 1 4 |
*?*?*
:confused: Nie zrozumialem bo hazardzista nie jestem ale tym z rooka ktozychca miec duuuzo kasy ten post sie moze przydac :) | :confused:
|
Cytuj:
|
Straciłem przy tym dwie noce i doszedłem do prostego wniosku: zarobić na tym milionów się nie da. Przy systemie, który jest praktycznie w 100% pewny (tj. w końcu trafimy) wygrywamy takie kwoty, które tak na prawdę szybciej zrobimy na zwykłym huncie na rotach. Koniec, kropka. ;-)
|
Cytuj:
@topic Poradnik się przydał wygrałem grubą kasę!! Chociaż na przez siebie opracowanym systemie ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:05. |