Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   1st team banshee quest thoria =|| warto obejrzec (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=48305)

Sir-Wojtek Hiberna 29-08-2005 03:30

Nie wiem co ludzie pisali wczesniej bo nie czytalem. Chialbym sie tylko wypowiedziec. Moim skromnym zdaniem: Totalnie pok**wieni, totalnie zj**ni ...zreszta szkoda słów. Jest jakas granica chamstwa ci kolesie ja przekroczyli. Istnieja swiaty gdzie wrogowie wykonuja anihila, oraz gdzie istnieje tak zwany niepisany rególamin....chocby Nie zabija sie swojego quest teamu.

Co tu duzo gadac...SKU******Y

Ptak Pogromca 29-08-2005 08:06

YOYO wolfram !!

To ja zomos :p widze że wymiatasz na każdym serwie :] gz questa :D

Ps : dobrze ze macieki niewie gdzie grasz bo by za tobą biegał tak jak za mną biega ;)

to niebył team tylko jakieś s****ysyńskie biedaki i pekerzy :/ za*** ich za to wolfram :D

Rahim z Solerki 29-08-2005 10:35

jak u poznac przyjaciela zeby nie wpasc na s****iela

Sorcerer Dex 29-08-2005 10:36

qest poszedl gladko ale szkoda ze cie ubili mogles jak widziales ze juz padasz powkladac all, gsa wlorzyles widac bylo ze to robisz ale nie zdarzyles ;/ ale GZ

Asenion 29-08-2005 11:01

Prze***ani kolesie ale Ty też zawiniłeś,mogłeś dać loga przed wyjsciem a pozniej sie zalogować i wyjśś więc nie ma się na co żalic...

Rapinus 29-08-2005 11:14

Ja bym stana kolo tl (kolo ogni) i dal loga
Loguje sie ide 2 kratki i w tl jestem -.-
Ale no wiesz.stres *** wie o co chodzi czemu bija...
ehh szkoda gadac

zimne_piwo 29-08-2005 11:19

nie czytałem wszystkich postó ale moim skromnym zdaniem to normalnie zachowałeś się jak noob ! człowieku widziałeś, że coś kombinują, zamiast wyłączyć party, wylogowac się koło teleporta, uciekać zaraz po wykonaniu questu...normalnie amatorka...nie wiem po co stałeś jeszcze tam po wykonaniu questa :? czekałeś, aż coś Ci dadzą? normalnie jak patrzyłem jak stoisz obok pk nie masz battle i teleport przed Tobą to mi się krew w żyłach gotowała...

ale ogólnie to mi szkoda tych co zgineli...tak się cieszyć z wykonania takiego questa a tu pk -.-" n/c

Pramus 29-08-2005 11:55

To nei byly nieznajome osoby. Girthard byl bylym liderem Consto Staturus, ale nei wuiadomo czemu zaatakowal kolegów. Chyba wojna bedzie :/ ja oczywiscie ejstem po stronie damera, cwanisha itd.

Pymyn of isara 29-08-2005 12:30

Jesli to szwedzi to sie niedziwie ;/ btw Mogles dac loga 2 sqm w gore od tp nad ogniem gdybys poczekal kilka h albo dzien to by se dali chyba spokoj ;]

Wojtas 29-08-2005 13:33

Hmmmm ale wał....
ja na twoim miejscu sam nie wiem co bym zrobił ......
zpanikowałbym :P
Ale mi sie wydaje ze najlepiej bys zrobil jakbys sie wylogowal kolo tego kolesia co blokwowal wejscie do tp ...

Pawel samo zlo 29-08-2005 13:50

Lol

LOL koles ale jestes panikarz zamisat loga od razu jak widzisz ze blokuje teleport -.- a po tym ue mnie juz nie bylo odrazu log i tyle.ZGADZAM SIE Z WYPOWIEDZIOM "ZIMNE PIWO"
Neth Reth
Fortera
"W zyciu piekne sa tylko chwile--Dla takich chwil warto zyc"(TORCIDA GÓRNIK)

Royal Siwek 29-08-2005 14:05

Ale Cię załatwili odrazu było widać jak FF zawalili na Teleport

World : Berylia :cup:
Level : 48 X(
Skills : 72/70 ;(

Maslo'ziom 29-08-2005 14:41

Po 1 to nie były Br tylko Szwedzi...

a po 2 po tym filmiku widać ze na nowych serwerach z nieznana drużyna brać ze soba Aola :0

wolfram 29-08-2005 15:14

pisalem znajdzcie sie w takiej sytuacji nagrajcie filmik to pogadamy :S

zimne_piwo 29-08-2005 15:38

w jakiej sytuacji? nie wiem co Ci powiedzieć, ślepy jesteś? rzucili ogień na teleport to co Ty myślałeś, że to zabawa? że blokuje teleport żeby potwory się nie zrespowały <lol> xD nie mów, że to stres czy wyjątkowa sytuacji, bo zauważ , że po queście staliście kilka minut...

beza101 29-08-2005 16:57

....S*******NY J****E.........Współczuje takiej ekipy.....Wogule szkoda mi słow jak obejzałem to demo to straciłem jakie kolwiek chęci do gry......... :(
Ehhhhh jacy teraz ludzie na tym świecie :(

Kussy 29-08-2005 17:12

Udało mi się dodać news na Tibianews.net ... można o tym przeczytać tutaj

Cyxell 29-08-2005 17:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zimne_piwo
w jakiej sytuacji? nie wiem co Ci powiedzieć, ślepy jesteś? rzucili ogień na teleport to co Ty myślałeś, że to zabawa? że blokuje teleport żeby potwory się nie zrespowały <lol> xD nie mów, że to stres czy wyjątkowa sytuacji, bo zauważ , że po queście staliście kilka minut...

Latwo mowic jak ty bys mial taka akcje to pewnie bys sral w majty -.-

zimne_piwo 29-08-2005 17:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cyxell
Latwo mowic jak ty bys mial taka akcje to pewnie bys sral w majty -.-

yyy oglądałeś wogóle film? wiesz o czym mówimy? on nawet się nie ruszył jak walnał koleś ogień, jak kumpel pisał s [cenzura] to też się nie ruszył, skończył quest też sie nie ruszył więc ...ja takich akcji nie mam -.-"

pomysł, obejrzyj film a sam zauważysz o czym mówią, a jak chcesz kilka argumentów to wejdź na forum tibia.com tam już też zauważyli, że głupio zrobił nie wylogowując się po tym jak jednego pkowali i jak rzucił ogień na teleporta....

a po drugi zauważ, że tam byli też ludzię z głową, koniec questa + pkują , więc niektóre osoby się wylogowały....xD

wolfram 29-08-2005 19:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zimne_piwo
yyy oglądałeś wogóle film? wiesz o czym mówimy? on nawet się nie ruszył jak walnał koleś ogień, jak kumpel pisał s [cenzura] to też się nie ruszył, skończył quest też sie nie ruszył więc ...ja takich akcji nie mam -.-"

pomysł, obejrzyj film a sam zauważysz o czym mówią, a jak chcesz kilka argumentów to wejdź na forum tibia.com tam już też zauważyli, że głupio zrobił nie wylogowując się po tym jak jednego pkowali i jak rzucił ogień na teleporta....

a po drugi zauważ, że tam byli też ludzię z głową, koniec questa + pkują , więc niektóre osoby się wylogowały....xD

nie wiem czy zauwazyles ale nie kazdego zabili a nie bylem dla nich wrogiem wczesniej normalnie z nimi gadalem :S

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:42.