![]() |
A jakim program trzeba te filmiki otwierac bo zadnym nie moge
|
@up
Uhm Windows Media Playerem spróbuj....>.< A jak to nie zadziała to ja nie wiem,masz chyba zepsutego kompa :D ..............tibicam |
Cytuj:
W sumie to masz racje.. większośc która sie tutaj wypowiada patrzy na to z perspektywy 'haknęli go za nic'... a niestety - tak nie było... łamanie regulaminu tibi, huntowanie innych, price list'y, wypędzanie z expowisk.. mozna stwierdził ze w pewnym sensie dostał za swoje... i troche więcej:P A co do Xudona - on przesadza... zabił mnie tylko za to że byłem w gildi która walczyła z Perfect Stormem...-.- BTW. P.L. jaki nick miałes ? Moze się znaliśmy ;) HAIL TO THE REVOLUTION ! HAIL TO THE ECLIPSE ! HAIL TO THE ALIANCE ! Brazylijczycy rozpętali te wojny... my (tzn. inne narodowości) ją skończymy... (kit że juz niegram... mam tam jeszcze 25lvl postać, jedną 14 i jedną 10 [odzyskałem po hacku]... i cały czas czekam na maila że zaczęła się wojna i potrzeba pomocy...) @feni: run makerzy: Kselos Isto Percon postacie własciwe: Garkim Xedrius Percon (48lvl po hacku 14;/) Ybowan Zarah A ta postac na 25lvl... to postać kumpla więc nicku nie podam:P |
Dla mnie jest glupota zniszczyc komus rok pracy i cale dnie spedzone przed Tibia... ale jestem w stanie przebaczyc jezeli byl taki jak Pancras Dragonheart albo Herganon z Harmoni :P tylko ich w Tibii nie lubie az tak bardzo, ze bylbym w stanie zrookowac xD
@Wyjaśnienie: Pancras i Herg sa kuzynami,ktorzy maja najwieksze lvle na Harmonii, glownie nie lubiani za: kradzieze, wbijanie sie na respa, wypedzanie z expowisk, wyzywanie i ogolnie ofensywne nastawienie do innych, ktos ich nauczyl kilku przeklesntw po polsku i sie z nas wysmiewaja bo nie lubia polskich hlvli ... |
Xyrius, p.l a tak wogle jakie wy mieliscie nicki? Me druid Feni of cours ;d
-_-_-________________________________ Druid Feni Mythera Has Been Sold! Hail Furora! |
Z twgo to przeczytalem na poczatku to mieliscie oceniac film,a nie pana hackera,105ek,polakow,br,co jedliscie na obiad itd...
btw film nudny |
Cytuj:
Nie popieram PA, ale to co spotkalo tego pana napewno nie bylo sprawiedliwe Cytuj:
|
Hakerstwa nie pochwalam... nie lubie.... hakerów nie lubie chyba jeszcze bardziej od cziterów.... ale... jak już napisał Zewcio...
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do zabicia... widocznie hacker uznał ze ludzią którzy walcza nicby to nie dało... wszak - hack - zabranie itemów, kasy - pisze do qmpla - i dostaje itemki .. i PKuje dalej... a hack z rookiem... temu sie nie zaradzi... @reszta: do cholery.. to nie MY - ludzie walczący - go hakneliśmy... cieszymy sie - to jeden przeciwnik mniej, niemniej jednak nie uważamy tego sposobu wykluczenia z gry Factora za godny... BTW. Zabiliśmy Goldena:D Taki Factor miał 50lvl mniej :P |
Wspułczucia
Wspułczuje tej osobie ktura ma tą postać żeby przez 1 hakera zleciec z 105 lvl na 1lvl =/
|
~W rooku powstal i do rooka wrocil ;)
|
Hauahuahauah
Factor roked Good Job Who by next ??? Bekka,Xudon,Soyo?? Hail Nightmare Empire Hail Arkangels Factor to big noob i należało mu sie Nie lubie hackerów ale ciesze sie z tego że go hacki |
@up: zapomniałes o eclipse (a np. Tannylouise ? Ona w Eclipse była :) )
HAIL ! & CLOSE TOPIC & PRZENIESC POSTY DO INNEGO TEMATU BO NARAZIE FILMU TO TUTAJ NIE KOMENTUJEMY |
;o
Cytuj:
Chyba wszyscy z Mythery wiedza ze Factor knight (kako) "pozyczyl" i nie oddal mi mego mpa ;] btw Next was Steve Kheper, tez przez polaka lecz nie tego samego. ;] |
no i jeszcze mi bohy podprowadzil ^^
|
Głupi ten co zrookował postać ale jeszcze bardziej ten co pławi się zamieszczaniem takiego filmu
|
jaki hacker?
Cytuj:
btw: to jakim cudem kolo 105 lvl dal z siebie wyciagnac passy? :o |
Cytuj:
Wielka mi to sztuka zrookowac 100+lvla, majac jego nr acc i haslo>.< A teraz mozesz mi dac bana na te forum, bo pewnie jego regulamin tym postem naruszylem, pewnie poczujesz sie lepiejXD @Do Hakera Hacking to przestepstwo, głupi 15-latku, ja sie bede smial jak pewnego pieknego dnia trafisz tam gdzie powinienes. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:08. |