![]() |
Ban him please. Dał bym raporta ale za dużo odpowiedzi było. :ban:
|
Cytuj:
|
Ja jestem uzaleznionym od tibi wiec ten poradnik nie zmieni mojego stosunku do tibi.Tylko jak sie wyleczyc z tego uzaleznienia? 8o
|
Cytuj:
Glupie pytanie.. Pomyśl logicznie @Topic Głupie:) |
Eeeee...
Ty studiujesz psychologie czy jak ?? i co to za poradnik :D !? Czlowieku ty nas nieucz jakimi być bo ja naprzykład takich nielubie jak napisales w poradniku... Takie banały to możesz świeżo upieczonym graczom wciskać :] A tak na koniec: TY NAPRAWDE MASZ NIERÓWNO POD SUFITEM ( MOŻE I PODŁOGE MASZ KRZYWA :evul: ) |
@wszyscy którzy gościa bluzgają itp.
zwróćcie uwagę na ostatnie zdanie w poradniku. Ten poradnik ma charakter mocno ironiczny! CZYLI JEST TO NAPISANE "DLA JAJ". Odpuśćcie sobie pisanie "porządnie", bo robicie z siebie palantów nie wiedząc nawet o co chodzi. @Topic Widzę że przeniosłeś ten topic w końcu do odpowiedniego działu ;) Długo się kurzył nie tam gdzie trzeba. |
Fajna ironia. Mi się podoba. :)
|
Śhuehue :> Fajny poradnik :DDD No coment plax ; p
|
HeHeHe dobre ale co to da ,że będe pisał na jakimś foum z tylko kilkoma tematami z czego 90%tematów to moje a jedyna osoba ktura bedzie mi odpowiadała to bedzie moderator.Troche nedzne a nawet bardzo.
|
Mnie sie podoba :blazen:
|
:crusader: Mowcie co chcecie :D dla mnie ten poradnik jest STuKNiĘtY :Dno ale ... moze komus sie podoba ;)
|
Fajny i zabawny "poradnik", ale nie skorzystam z tamtych rad :P
|
--->
Wiesz gdyby nie to ostatnie zdanie to nabruździłbym ci za dawanie tak niepraktycznego poradnika, ale że podkreśliłeś że to ironia to można to uznać za fajny tekst, ale do poradnika to mu jeszcze daleko...
p.s. ja w przeciwieństwie do pewnych osób tu piszących nie uważam że jestem fajny bo szablon zamieszczony w tym tekscie nie nakłada się na mnie choćby z powodu "(...) nie możesz mieć pacca (...)" poza tym nie zgadzam się z ideą tego "poradnika" |
Cytuj:
Najszersza prawda, tylko że z ironią ;). Raczej to nie jest poradnik :> Gdyby ktos to uznał za poradnik, juz by teraz było z 20 nowych "fajnych"... Mnie to nie obchodzi czy jestem "fajny" czy nie. Ja nie jestem na tym forum po to, żeby być "fajnym" |
ja chyba jestem fajny, wiecie? nigdy nie mialem pacca moj najwyzszy lvl to 32 i nie gram w tibie bo mam port 7171 zablokowany, i co? fajny jestem , co? :p
a tak na serio to glupi ten poradnik.... ;D (niezly brecht mialem jak go czytalem) |
ahahahhaahahahhahahh hahahahahahha owned :F
ale co do tego 35 lvlu to bym sie nie zgodzil ; ] juz duzo razy widzialem ludzi "fajnych" na wyzszych levelach ; ] |
lol
LoL co to za poradnik to sa jakies zwykle brednie jakiegos *** ktory nie lubi h lvli, bo juz pewnie nie raz mu zycie popsuli i nie zna sie zupelnie na tibii!!! Nie kazdy z 35+ levelem kradnie, s*a sasiadowi na wycieraczke itp. Taki jest moje skromne zdanie. Dno.
|
nie moge xD
w tym poradniku najlepsze sa komentarze osob ktore hcyba nie wiedza co to ironia ;p "ej ty to glupie jest, ja jestem fajny bez tego poradnika!!11111111onoenoeneoneoe" |
Cytuj:
Ale widać, że nie jesteś wystarczającą rozgarnięty, by ten tekst zrozumieć... @ reszta denerwujących się "jaki ten tekst głupi" - Poradnik miał ostatnio edita 30-08-2005 o 17:29, czyli ostatnie zdanie ["Ten tekst ma charakter..."] zostało doda ne najpóźniej wtedy, bo edit z nim mógłbyć wcześniej. Za to pierwsza odpowiedź do tematu miała mejsce około 5 minut po tym edicie... Czyli co? Albo nikt nie wiedział co znaczy "ironia", albo uważał się za wszystkowiedzącego i po przeczytanu dwóch zdań wydał opinię... Ehh, ludzie ludzie... |
Dla mnie jest to przekomiczne. Uśmiałem się równo. Wszystkie odpowiedzi panów ,,ja wiem najlepiej B) ,, jeszcze mnie bardziej rozbawiła. Na poradnik się nie na daje, ale i tak jest debeściackie. :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:06. |