![]() |
A mi sie wydaje ze spam dalej bedzie!
Dalej bedzie 'gz fotka!' - usuniecie licnika nic nie dam. Raczej trudno bedzie komus zarzucic, ze spamuje, bo jak to sprawdzic? Ja patrzylem w czyjs licznik i jak mial ~10postow na dzien wiedzialem, ze wiele z nich napewno nie wnosi nic ciekawego.;) |
matek:ale z drugiej strony jak ktoś robi temat to chce żeby ludzie komentowali bo np.ogladnięć ma 2000tysiące a komentarzy 10;/
|
Gdyby nie to ze nie ma licznika pomyslalbym ze to jest kolejny durny temat d onabijania postow ;)
|
To teraz się pewnie zacznie nabijanie notek,zamiast postów. ;)
@down: A Ty tam,na dole,siedź cicho bo ja mieć więcej eful notków niż Ty :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To może znak, że trzeba wyłączyć licznik notek ;-)? Notki będą, i już, ale nie będą liczone.
|
Cytuj:
|
Mnie to bardzo cieszy. Nie będzie durnych nabijaczy postów, a z drugiej strony nie będę się szczypał pisząc któryś z kolei post do jednego tematu (nikt nie powie, że dla nabicia).
Zdecydowanie za. |
wiecie co to i tak nic nieda jak ktoś chce sprawdzić ile ma postów tonie ma problemu, wystarczy wziąść "znajdź wszystkie posty napisane przez..." i spojrzeć na wynik wyszukiwań. Jest z tym troszke wiecej kłopotu ale dla chcacego nic trudnego, szkoda tylko ze został usunięty przelicznik na post dziennie, w sumie po co to komu?
ps. Pokazane rezultaty 1 do 25 z 391 to moje [; |
Cytuj:
|
sprawdznie liczby postow wciaz jest mozliwe, bardzo proste i trwajace tylko chwile. Wystarczy pomyslec. Jesli ktos juz pisal cos podobnego lub pisal jak to zrobic to sory ale czytalem tylko kilka postow w tym temacie.
|
To świetna decyzja. Po co komu cyferki?
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:58. |