Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Licznik postów wyłączony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=48636)

Matek 31-08-2005 12:15

A mi sie wydaje ze spam dalej bedzie!

Dalej bedzie 'gz fotka!' - usuniecie licnika nic nie dam. Raczej trudno bedzie komus zarzucic, ze spamuje, bo jak to sprawdzic? Ja patrzylem w czyjs licznik i jak mial ~10postow na dzien wiedzialem, ze wiele z nich napewno nie wnosi nic ciekawego.;)

PiXik 31-08-2005 12:53

matek:ale z drugiej strony jak ktoś robi temat to chce żeby ludzie komentowali bo np.ogladnięć ma 2000tysiące a komentarzy 10;/

blakes 31-08-2005 13:04

Gdyby nie to ze nie ma licznika pomyslalbym ze to jest kolejny durny temat d onabijania postow ;)

Yoh Asakura 31-08-2005 14:58

To teraz się pewnie zacznie nabijanie notek,zamiast postów. ;)
@down:
A Ty tam,na dole,siedź cicho bo ja mieć więcej eful notków niż Ty :P

Ashlon 31-08-2005 15:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gohan-san
To teraz się pewnie zacznie nabijanie notek,zamiast postów. ;)

Juz sie zaczelo ;)

Thimburd 31-08-2005 16:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nekromanta
Juz sie zaczelo ;)

No i dobrze :) Notki to bardzo dobre rozwiązanie, wiesz co ktoś o Tobie myśli i wiesz co inni myślą o innej osobie. Wyścig o notki? Prawda, ludzie się o nie biją. Ja też (patrz podpis). Bo fajnie dostać ciekawą notke od kogoś ;) Czyż nie?

Dan the Automator 31-08-2005 16:26

To może znak, że trzeba wyłączyć licznik notek ;-)? Notki będą, i już, ale nie będą liczone.

Gunir 31-08-2005 16:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oxygane
A mnie to ani chłodzi ani grzeje. Ale np. taki Kamos juz pewnie zbiera pieniadze na wyjazd do Głucholaz z bejsbolem.

np. taki Kamos, ma to w dupie.

Ryłek 31-08-2005 21:18

Mnie to bardzo cieszy. Nie będzie durnych nabijaczy postów, a z drugiej strony nie będę się szczypał pisząc któryś z kolei post do jednego tematu (nikt nie powie, że dla nabicia).
Zdecydowanie za.

Pacek 31-08-2005 21:38

wiecie co to i tak nic nieda jak ktoś chce sprawdzić ile ma postów tonie ma problemu, wystarczy wziąść "znajdź wszystkie posty napisane przez..." i spojrzeć na wynik wyszukiwań. Jest z tym troszke wiecej kłopotu ale dla chcacego nic trudnego, szkoda tylko ze został usunięty przelicznik na post dziennie, w sumie po co to komu?
ps. Pokazane rezultaty 1 do 25 z 391 to moje [;

hoomik 31-08-2005 21:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pacek
wiecie co to i tak nic nieda jak ktoś chce sprawdzić ile ma postów tonie ma problemu, wystarczy wziąść "znajdź wszystkie posty napisane przez..." i spojrzeć na wynik wyszukiwań. Jest z tym troszke wiecej kłopotu ale dla chcacego nic trudnego, szkoda tylko ze został usunięty przelicznik na post dziennie, w sumie po co to komu?
ps. Pokazane rezultaty 1 do 25 z 391 to moje [;

no, nie bedzie nabijania postow. Wiec w takim razie niech mi ktos wytlumaczy, co to jest, jesli nie wlasnie nabity post? Bo chyba juz kilka razy W TYM TEMACIE bylo poruszane sprawdzanie postow poprzez "znajdz wszystkie posty..." --". Brawo, oby tak dalej. Niedlugo bedzie wprowadzone +m i -v dla wszystkich bez przynajmniej rocznego stazu, sami do tego dazycie.

Scream 05-09-2005 20:00

sprawdznie liczby postow wciaz jest mozliwe, bardzo proste i trwajace tylko chwile. Wystarczy pomyslec. Jesli ktos juz pisal cos podobnego lub pisal jak to zrobic to sory ale czytalem tylko kilka postow w tym temacie.

Gufat III 06-09-2005 19:39

To świetna decyzja. Po co komu cyferki?

Ashlon 06-09-2005 21:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gufat III
To świetna decyzja. Po co komu cyferki?

Zeby zaspokoic swoje ego i "byc lepszym niz xx, bo mam wiecej postow".

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:58.