Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   "Tibia to tylko gra..." (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=48638)

-Res- 04-09-2005 08:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xeltix
strata 105 ek to nic w porownaniu z niedawno hacknietym i zrookowanym Master Sorcem 126 lvl na Infernie mial wszystko o co chial , miec taka postac na infernie to cos pieknego piekny domek ktory zniknal , zrookowany byl w nocy w niecale 4 godziny mozna go bylo jedynie potem spotkac na rooku to jest strata wieksza niz 105 ek

Do tego 60+ lvle (paru z nich) robiło se po dziesiec lvli na nim :<
S****ysynstwo.

MiodUs 04-09-2005 10:15

Ja nie raz bylem hackowany :P i nie zulem sie zalamany. ale gdybym mial 150 lev to nie wiem... A najbardziej wkurza mnie to, ze ludzie biara moja strone za hackerska... ;(
wejdz na www.tibia.startowy.com i zarejestruj sie na naszym forum!

Sztefen 04-09-2005 12:18

Oczywiście Tibia to TYLKO gra, ale co innego jest stracić postac w wyniku wojny itp, a co innego być zcrackowanym*. Crackerzy to ludzie bez sumienia...

@Hacker, Cracker
Hacker to osoba, która potrafi wiele, ale nie wykorzystuje tego nielegalnie.
Cracker to osoba, która również dużo umie, ale robi "złe" rzeczy.

hiper babcia 04-09-2005 18:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kaczmen
Wiecie co....hakerzy sa to ludzie którzy są zdyt wielkimi n00bami, żeby stworzyć własną postać i do czegoś nią dojść.. Czyli inaczej---> :baby:

Noobami powiadasz???, pomysl ile musi sie nameczyc zeby haknac jakiegos 100 lvla, chciaz sam nienawidze hakerow i uwazam ze to glupota zeby polacy niszczyli samych siebie, to uwazam ze trzeba wiele czasu zeby haknac kogos.Szczegulnie 100 lvla.

bmc86 06-09-2005 16:41

Jedni powiedza ze Tibia to tylko gra. Inni powiedza za Tibia to styl zycia i spedzania wolnego czasu, cos co naprawde sprawia przyjemnosc. Ja osobiscie uwazam ze to tylko gra ale nawet do gry mozemy sie przyzwyczaic. Hacker jak to hacker dziala na szkode innych. :evul:

Dj Fara0n 06-09-2005 16:53

Hmmm...Tibia to tylko gra która po pewnym czasie i tak sie znudzi ,a ten 'hakier' to tylko przyspieszyl.Niby koles stracil tyle wolnego czasu na tibie ale i tak by nic z tego nie mial [chyba ze by sprzedal postac ,ale to juz inna bajka].Cóż koles sie nie ubezpieczyl i dostal hacka.Jednak nie popieram crakerow...

Xyrius 06-09-2005 17:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dj Fara0n
Hmmm...Tibia to tylko gra która po pewnym czasie i tak sie znudzi ,a ten 'hakier' to tylko przyspieszyl.Niby koles stracil tyle wolnego czasu na tibie ale i tak by nic z tego nie mial [chyba ze by sprzedal postac ,ale to juz inna bajka].Cóż koles sie nie ubezpieczyl i dostal hacka.Jednak nie popieram crakerow...

offtop: Heh... raczej sie nie znudziła... w 4-5dni juz ma 26lvl (wiem ze w 4-5 dni to nic wielkiegoo... ale tylko dla maniaków którzy grają po 10h dziennie !)
top: wypowiadałem sie juz.. - nic dodać - nic ująć:P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:12.