![]() |
Cytuj:
S****ysynstwo. |
Ja nie raz bylem hackowany :P i nie zulem sie zalamany. ale gdybym mial 150 lev to nie wiem... A najbardziej wkurza mnie to, ze ludzie biara moja strone za hackerska... ;(
wejdz na www.tibia.startowy.com i zarejestruj sie na naszym forum! |
Oczywiście Tibia to TYLKO gra, ale co innego jest stracić postac w wyniku wojny itp, a co innego być zcrackowanym*. Crackerzy to ludzie bez sumienia...
@Hacker, Cracker Hacker to osoba, która potrafi wiele, ale nie wykorzystuje tego nielegalnie. Cracker to osoba, która również dużo umie, ale robi "złe" rzeczy. |
Cytuj:
|
Jedni powiedza ze Tibia to tylko gra. Inni powiedza za Tibia to styl zycia i spedzania wolnego czasu, cos co naprawde sprawia przyjemnosc. Ja osobiscie uwazam ze to tylko gra ale nawet do gry mozemy sie przyzwyczaic. Hacker jak to hacker dziala na szkode innych. :evul:
|
Hmmm...Tibia to tylko gra która po pewnym czasie i tak sie znudzi ,a ten 'hakier' to tylko przyspieszyl.Niby koles stracil tyle wolnego czasu na tibie ale i tak by nic z tego nie mial [chyba ze by sprzedal postac ,ale to juz inna bajka].Cóż koles sie nie ubezpieczyl i dostal hacka.Jednak nie popieram crakerow...
|
Cytuj:
top: wypowiadałem sie juz.. - nic dodać - nic ująć:P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:12. |