![]() |
Ja na swoim koncie miałem kilka glupich dedow od pkowania. Np moim palkiem w Ven zaatakował mnie Edmi (24lev master), a ja swoim palem na lev 26 zaczalem spadac bo oprucz run nie mialem niec innego i biegłem do drugiego depo. Kolo puszczał magic walle i lipa było uciekać, jak juz gp prawie zgubiłem to wzucił dopalacz (hast) i mnie złapał. Zuzył chyba na mnie wszystki sd bo z gfb zaczął nawalać. Potem Paladinka i ktoś jeszcze go utłukli bo non stop kogoś atakował.
@Czarny Druid. Nie pkue sie bez many, a juz napewno nie za stone golemami bo za raczej beznadziejne. Do pkowanie jaet dobry ds cze zerk(choć ten szybko ginie) lub lider ale nie stone golemy |
ja miałem niezłą opcje
przy..ebał sie do mnie PK przy kryptach na zachód od Carlin i zaczyna walić z HMMów ale mu nie wychodzi bo ja wale z firebolli i latam na boki jak głupi i tak bawimy sie 3 minutki on pallek na 24lvl ja palek na 18lvl problem koles mial taki ze ja mam 55 shilding i dalem na defens a on nawalał z zapałek... ale przejde do płęty wkońcu widze że koles sie wpienił - widze leci firebomb to ja w bok raptem na krańcu ekranu pojawia sie koleś i doświadcza tego samego co ja :) klikam i "o kur...wa kolo na 115 lvl druit" z PK zostały wióry a ja postawilem mojemu wybawcy piwko w podziemiach carlinu :)) |
The flatos czemu zrobiles az 3 posty?????????
Skoro mozna to bylo zamiescic w 1??????? |
to sie nazywa nabijanie postów
cos do tematu: ide do car a tu nagle koles zaczyna we mnie naopzac to byl knight chyba 25 lev a ja sorc 20 no to nie zastanawiajac sie dlugo ze bylem przygotowany sd raz sd dwa:D koles jednak mial uhy i to duzo stracilem na niego bp sd wystrzelalem wszystkie hmm wszystko doslownie a koles nadal mial uhy no i padlem:)ale nie bylo mi szkoda tego deda tak bardzo w kazdym razie ziomek sie ze mna musial pomocowac troszki:) |
a ja sie pochwale :P
dzisiaj zabilem swojego pierwszego PK :] niedługo zemsze sie na cwoku ktory mnie utlukl 8) |
mnie gość nie zabił ale usiłował za to że se siedziałem na ławce w Carlin gość nawet nie powiedział że mam zejść ale mu uciekłem
|
Szedlem sobie dzisiaj sorcem kupic na questa pare mana fluidow. W ogole po miescie krecilo sie kilkanascie mid-highleveli, w tym co drugi ze skullem;). Ja zadowolony kupilem mf, a tutaj wpada do sklepu Nazg Ulaire z mino archerem i zerkiem. Mysle, podejrzanie to cos wyglada. Nie zdazylem skonczyc myslec, jak na mnie wyslala summony. Dostalem jeden hit od zerka(za jakies 93) i biegne ze sklepu. Pod sklepem drugi hit. Potem jeszcze pare. Kolo templa puscilem vite i do depo;) Slabo cos z tym pkowaniem dzisiaj, hehe. A mialem w bp bp hmmow, bagi gfb, sd i takie tam smieci. Pk moglby sie niezle oblowic 8)
|
powiem wam szczerze
w PKowaniu najbardziej wkurza mnie jak Polak zabija Polaka rodacy powinni trzymac sie razem ;) |
Czy mi sie wydaje czy wy gracie na serwerze pvp
jak nie chcecie wali czlowiek na czlowikea to spi....... na non pvp |
Cytuj:
|
Ta... a zostaliscie zabici za to ze kumepl kupil domek za 30k ..... Po 2 tygodniach jakis gość powiedzial ze jak go nie sprzeda za 5k to ma Rooka no i gosc zrookowal mi kumpla i zabil mnie przy okazji..... X( X( X( X( X(
;( |
skowron - powiem ci jedno, idź się leczyć, weź pare proszków i do wyrka
tu się dyskutuje - a jak nie potrafisz wypowiadać sie poludzku to zakładaj swój dresik i idź kroić dzieci z komurek i pod budke z piwem X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(X( X( X( poza tym zawsze byłem zdania że Polacy powinni tłuc niemców a nie siebie nawzajem |
Po pierwsze to nie zmieniac tematu!!!!!!!!!!!!!!
A po drugie co do zabijania polakow,to nie ma w tym niczego zlego.Jak koles na trade chanal drzesie legia pany,wisla (cenzura) to potem marudzi ze polak zabil polaka... |
Najglupszy sposob na bycie zabitym?
dzsiaj poszedlem sobie kupic mana fluidy bez sprzetu i runow...powiem tyle...nie doszedlem... EDIT yapomnialem tylko dodac ze koles mial 8 lvli nizej i normalnie z palcem w ..pepku bym go ubil |
To śmierć którą zaliczyłem 2 dni temu i jestem baaaardzo X( .
Piękny dzionek akurat w Thais (Julera) (ja 20lvl knight), wchodze sobie do świątyni nie wiem po co (może dlatego, że chciałem zobaczyć czy PK mnie zaatakują których pełno tam jest zwykle :P ), chodze sobie, chodze po świątyni a tu czerwona czacha coś do mnie gada: "o co chodzi?" a ja do niej (BYŁA TO SZANOWNA ,,|,, SHAUNA FIRE Z 25lvl) "i don't know" i wychodze ze świątyni. Ona zaczyna we mnie nawalać ze spearsów, krzycze po całym Thais PK PK PK PK HELP, ale of korz wszyscy się na mnie tylko gapili i czekali aż będą mi mogli loota z ciała zabrać. Nie wiem o co jej chodziło, ale spróbuje się kiedyś zemścić bo straciłem cenny loot GRRRR X( X( X( |
Najlepiej tych co się nie zna to ignorować, szczególnie wtedy gdy proponują Ci DUEL. To jest chyba pewna śmierć bo zazwyczaj taki 8levelowiec zaprasza Cię gdzieś na odludzie nawalasz się z nim nawalasz a tu jacyś jego high-levelowi koledzy przychodzą i zabijają.
UWAŻAJCIE NA TAKICH DE.BILI |
mi sie przydazylo spotkac tego samego pk 3 razy z rzedu :] . Oczywiscie 3 razy mnie ubil ale go zbanowali :P
|
A ja przebywając w sklepie w Carlin (tym od plecaków pochodni i takich tam), będąc na 10 lvl zosatłem zabity przez jakiegoś gościa z high levelem - wszedł do sklepu zamknoł drzwi i zaszlachtował mnie bez słowa za pomocą 3 ciosów ;( .
|
kilka razy niewiele brakowalo i raz zginalem z powodu sprawdzania lvlu jak przerzucalam sie na classic controll
to wielokrotnie atakowalem przy sprawdzaniu lvlu --nie polecam stosowac na 50 lvl master sorc... |
hmmm.....
A więc byłem wtedy 8 lvlowym :baby: . Poznałem kolesia 48lvl (elite knight) i biegne z nim za thais na bh miałem wtedy skille (35/35) <----słabe. No więc idziemy, ja prawie nic nie zabiłem miałem z tego jakieś 200 expa w sumie z 20 BH. Po powrocie do dp podchodzi do mnie jakiś typ (15 lvl paladin) i muwi mi że jestem Thief (wtedy nie wiedziałem co to jest) :)) :)) 8o i muwie temu 48 lvl kumplowi że na mnie najeżdża a on żebym się nie przejmował nOObem a jak poszliśmy dalej huntować na BH to mnie zaczoł bić (40-95) i muwi żebym nigdy nie kradł ;( ;( ;( X( a ja wogule nic nie wziołem. ;(
Rasielin Knight 60/60 Trimera 4 magic lvl |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:01. |