![]() |
Dzięki Sugi za posty take care :D. Dla osób z dyslekcją przypominam po raz któryś że na temacie Archera jest mój post wyjaśniający.
|
Nie mam ochoty klócic sie z Sugide poniewaz nie mam nic do niego ale za to mam cos do angarda kur** ***an*go zlodzieja i nikt nie bedzie odkupowywal skradzionych rzeczy on ma to oddac...!!!:[:[:[:[
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Bonus
no to teraz bonus cala prawda o angardzie:
http://i11.photobucket.com/albums/a1...ier/UO0020.jpg + http://i11.photobucket.com/albums/a1...ier/UO0025.jpg N/c ;] |
Na 1 Screenie daje look na RH byłem u niego w chacie przed okradnieciem ma swoje RH a na drugim sie bluzgacie normalny obraz w AB na securze....
@~Ang~ Nie lookałem na pasek tylko na główny obraz ... Nice MC życze ci zeby cie nie shakowali tak jak to robią ze 100% tych co używają :) |
Fajny MC na pasku... Pozatym już się przyznałem że go mam :D
Edit: I co ? Za***iscie ? :D myślisz że jak MC wyłączysz to zmądrzałeś ? |
|
Umiecie tylko wyzywać, ale jak ktoś wam pomagał to juz nie pamiętacie. X(
|
Zonka nie przejmuj się nimi tylko dawaj jakieś sski :)
|
Mi ktos z was pomagal... uhmmmm.. nie pamietam moze mnie oswiecisz??
|
No to tak:
Angar'a (tak to sie pisze :P) nie znam bo nie gram an Securze ale czytalem jego post z wyjasnieniami i tam mówi że zatrzyma tego Rh (wnioskuje zatem, że ukradł go i się do tego przyznaje skoro tak mówi) za to że go Archer przezywał itp. Ale moim zdaniem tak się nie zachowuje! Przeszedł do "najgorszej" gildii na Sec~ jego sprawa przezywał Cię? To też go przezwij albo naślij na niego "noobów" ale nie kradnij rzeczy które dla nie ktorych (lol :D) są ważne. I tyle chcialem powiedziec :P Nie kłóćcie się już bo to nie ma sensu zaraz modek wpadnie i wykasuje te komenty z kłótniami. Ss'y fajne:D podobają mi się ładny mlvl Ang~. No i dajcie nowe ss'ki :) i już bez kłótni plz ;/ :) Pozdrawiam Prus :D. |
|
Cytuj:
Hmm po 1 archer odszedl z najgorszej gildi na securze, ja watpie aby moja gildia byla najgorsza.... po 2 dopuki archer nie zobaczy swojego rh ja nie popuszcze |
Re up:
Ta najgorsza była w cudzysłowie (miałem na myśli, że on tak powiedział nie twierdze,że Twoja [ani Ang~ jest najgorsza]) SS: Fajnie ale czym ją przekupiłeś :D?? |
Dzięki Prus :).
Wojna chodz polityczna dalej trwa :evul: . I to nie my poniesiemy klęske :evul: PS: Hail Policeman :D UWAGA UWAGA EVUL SZANTARZ: :D :D :D :D 16:37 Mozobun: a wiesz co ja teraz zrobie, zalatwie ci bana za wyzywanie mnie 16:37 Mozobun: poczekam tylko na gm-a A powiedziałem tylko paszczaku :baby: Co do przekupienia to w naturze :D :D Just jocking xD |
|
Jeśli twoja wojna polityczna polega tylko na podniecaniu się royal helmetem, wyzywaniu i grożeniu mojej osobie, to ja dziekuje - postoje. Nie myśl że wszyscy łatwo odpuścimy.
|
Witam !!
zdradze wam teraz czesc mojego eq i aktualny lvl postaci :] skile sa za slabe zeby je pokazywac !! http://i22.photobucket.com/albums/b324/Robez/Mojeeq.jpg pozdro dla angels of darkness B) |
Ho ho... :P
A skąd ma się takie eq? :> (nie odpowiadaj się robi się ma plx :D) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:04. |