Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Pierwszy września. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=48818)

Sowqa 01-09-2005 09:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Creizz
Chyba Cipki zrobiły nam niespodzianke... bo jak sie rano logowałem to tibia zaczela mi updatować clienta. Lub wprowadzają poprawki w tibii 7.5 :D

http://rapidshare.de/files/4593199/update.JPG.html

ja nie wiem mi nic nie robilo... a gdyby nawet to nasz Dr. Om~ Napisalby o tym kolejnego newsa=]

Wprowadzono poprawki w tibi 7,5(..) zaznaczam ze mozna sie tymi poprawkami cieszyc jezeli kupi sie pacc z tibia.pl :P

Wojmil 01-09-2005 09:33

Ja też nic nie miałem i wątpie w takie coś, bo napewno było by już o tym na stronce głównej

-Res- 01-09-2005 09:54

Znowu zobacze tych wszystkich z***ów ze szkoły ;/ Nauczycieli i połowie mojej klasy wrr.

Sowqa 01-09-2005 09:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -Res-
Znowu zobacze tych wszystkich z***ów ze szkoły ;/ Nauczycieli i połowie mojej klasy wrr.

Zje** czy Ziom** ??:>

@down ty tez za offtop :confused:

Memphis 01-09-2005 09:59

@Sowqa
5 post, ty nabijaczu, dlatego zmienie passy bubble i bana za pk zrobie ARGH! ! ! ! a na serio to powinienes dostac pkt karny, chociaz moze sie myle.
A chodziło o zj**** pewnie
Ty masz tu 3 offtopy, ja 2 tylko, więc n/c
@Raynold
Ehh...czemu nie moge zreportować sobie tego posta, przecież to full offtopic;) Więc go tak reportuje.

Shinjix 01-09-2005 10:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
ps. Przypominamy, że rok szkolny mija dużo lepiej jeśli jest się posiadaczem premium account, szczególnie, takiego kupionego przez tibia.pl(fakt potwierdzony naukowo). Więcej na ten temat przeczytasz tutaj.

To mnie rozwaliło...

Szkola... szkola.... kocenie... wredni nauczyciele... To nie dla mnie !! Ja jestem światowiec, nie mam czasu na takie pierdoły. Mam nauczanie indywidualne (sux) wiec to do mnie beda przychodzic 8o

Agar 01-09-2005 10:03

Nie ma co...klasa maturalna to trzeba sie przyłozyć :p Ale za to mniej lekcji bedzie ;) Rozpoczęcie na 13 więc sobie chociaż pośpie 8o

Raynold 01-09-2005 10:05

@Drom: jak to studenci się nie solidaryzują?! Nie zapominaj, że mamy Kampanię Wrześniową, a to jest znacznie gorsze od sielankowego września w gimnazjum czy liceum...

Ale z drugiej strony... wrzesień to idealny miesiąc do picia :P Wszystkie uczniaki idą do szkół, w barach robi się luźniej... ;)

Pacek 01-09-2005 10:05

ludzie nie martwcie sie bowiem już nidługo WAKACJE! a chodzicie tylko do 30 czerwca (hehehe) czyli to jedyne 10 miesięcy, podziękujcie ładnie ministrowi szkolnictwa. Ja chodze tylo do maja ale za to mam mature ;( co to bedzie?

Anastazy 01-09-2005 10:14

Ehhh...

A ja do nowej budy :confused: ... byłem już na spotkaniu i nie było najmilej :( ...

Xagar 01-09-2005 10:15

Wiesz co Dr. omader jak mogles napisac taki nius ja wachodze na tibia.pl a tu szok!!! I dzisia do nowej sz...y (to chyba przeklenstwo nie :P) i w dodatku nie ide do klasy z nikim z dawnej paczki :(
Zycze wszystkim udanego roku sz....ego

Matilus 01-09-2005 10:18

Heh... Ciekawe czy przeżyje kocenie ? ; ( btw. pamiętajcie o 66-tej rocznicy wybuchu II WŚ ;>

Maximp 01-09-2005 10:32

z tym 'kici kici' nie było smieszne:P Ehh te wakacje:( tak bym chical zeby trwaly duzej o 1 miesiac o 1 maly mieesiaczek:( ehh ide sie szykowac do budy ;(

mitus 01-09-2005 10:46

hahaha DObry tekst z tymi studentami i nie solidaryzowaniem sie :D
jak to dobrze byc studentem! :D:D:D:D

ale nie wszyscy tak maja - we wrzesniu sa kursy poprawkowe :( ale ja na szczescie mam jeszcze miech wakacji :D muahaha
pozdro

Pramus 01-09-2005 10:50

Jeszcze nikt nie wspomnail chyba. Omader dzis jestem na ciebie obrazony, bo nie zwrociles nawet uwagi, ze dzisiaj nie tylko rozpoczecie roku szkolnego. dzis mija takze rocznica rozpoczecia II wojny swiatowej!!! Nalegam abys zmienil Newsa uwzgledniajac to wydarzenie :P Niech Kazdy w swoim domu tearz przed komputerem uczci minuta ciszy smierc milionów ludzi podczas II Wojny Swiatowej.

Dako19 01-09-2005 10:51

Lipa szkola sie zaczela ehh ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

Tychanowicz 01-09-2005 10:53

Może nie będzie tak źle :)

Black Warior 01-09-2005 10:58

Kici.. Kici..

To jest najgorsze ledwo wyszedłem ze szkoły z życziem =/ tylko wszedzię widać było zapałki mnie zkocili 3 razy. 2 razy mierzenie i 1 raz zdmuchnięcie żarówki
@EDIT: Ja niechce szkoły !!!

zgryf 01-09-2005 11:01

jeszcze miesiac wakacji <cfaniak>:D :P :D

Wilkq 01-09-2005 11:03

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( Tragedia ;( ;( ;( ;( ;(

PS :
Cytuj:

ps. Przypominamy, że rok szkolny mija dużo lepiej jeśli jest się posiadaczem premium account, szczególnie, takiego kupionego przez tibia.pl(fakt potwierdzony naukowo). Więcej na ten temat przeczytasz tutaj.
Fajna autoreklama , ale skorzystałem z niej na początku sierpnia :]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:18.