![]() |
No tak jakoś jeszcze nie przysłali :(
|
Zamówiłem Ubunty w dniu, kiedy powstał temat, wczoraj przyjechał jakiś kurier i poprostu odebrałem. Nic nie trzeba było płacić. A tutaj fota jak to wygląda.
http://img456.imageshack.us/img456/9...00030es.th.jpg @edit Jeszcze jedna uwaga. Nie piszcie polskich liter. Mi w imieniu zamiast "ł" pisało "s" a zamiast "ą" "p" :P |
Do mnie też przyszło, z adresem "Biasystok":P Ale przyszło:)
|
@up Tak samo u mnie pisało Biasystok :P Może zamiast ł to robili s ?? nie wiadomo ;]
|
Moglby mi ktos wytlumaczyc co trzeba gdzie wpisac ? ( moj angielski kuleje ;/ )
Znacyz wiem gdzie co ale co dokladniej trzeba wpisac ? Ulice i numer? np ul. sraczkowata 14/2 ?? btw . jesli tak to tak zrobilem i pisze tylko Request changed. i na dole jakies duperele ... wszystko dobrze ? |
moglby ktos wyjasnicn przy zamowieniu sa opcje
Standard request Custom request wybieram Standard i co mi przysla gdy zaznacze 10 PC CDs, 3 64-bit PC CDs, 2 Mac CDs?? |
Przyszly ;p polecam ;)
|
mi doszło po 1,5 miesiąca ale doszło przez chwile wątpiłem ale doszło i polecam :) za free całkowicie
|
do mnie też doszło... dość długo szło ale doszło... "płyty na handel" jak to moj kolega podsumował
|
A ile razy można sobie to wysyłać?
Tylko raaz składasz zamówienie, i już nie można, czy można sobie w nieskończoność zamawiać? |
Jak wszyscy to wszyscy, zamowilem :)
Sprzyda sie ;) |
up@ jak wszyscy to wszyscy ja zamuwilem 40 plyt xD
aaa i jeszcze pytanko dobrze wypelnilem ? Street <ulica> 63/65 <numer bloku House 9<numer mieszkania Dobrze ?? |
przpraszam za podwujny post ale co to znaczy ??
Date Requested: 2005-10-30 Status: Approved PC CDs: 40 64-bit PC CDs: 10 Mac CDs: 5 tzn ze wyslali juz ? |
czekam i czekam tyle ich zamowilem ze chce se pokoj wytapetowac :D a tu nic
|
hłe zamówie z 30 zobaczymy czy dojdzie jak co to rozdam klasie kaurat 30 osob :)
|
yeaaaaa ido do mnie linuxiki ;]]]]
* 2005-10-30: 55 CDs (sent to shipping company) |
ej, jak klikam w ten link, to mi wyskakuje jakas niezgodnosc domeny czy cos :/. Cos z cceertyfikatem. CZy to jest bezpieczne??? Bo chcialbym zamowic :D
|
naprawde przysyłają zamówiłem 56 sztuk i tyle przysłali przyjechał pan z masterlink i doręczył przesyłkę :d
|
oo... sprawdziłem na stronie i co?
25 CDs requested in 2005-10-14. 25 CDs approved and sent to the shipping company in 2005-10-19. Please note orders usually take from 4 to 6 weeks to deliver, depending on the country of shipping. Tylko czy to nie za długo? Oo Pewnie coś źle wypełniłem... |
@up: - tydzien temu też mi tak pisało, a teraz ?
"You see a ubuntu CD. You have 30 CDs":P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:26. |