![]() |
Nice!! A czemu Ten Sorcerer nic niedostal?? :P
|
no ku*** 1 demon i mms no poprostu jestes szczesciazem :p ;) i giant sword szczescie
|
Nom miałem szczeście z tym lootem :>
|
OmG!!
You have requested the file demki.rec (5707396 Bytes). This file has been downloaded 5642 times already.
IMPORTANT: Download-accelerators are only supported with a PREMIUM-Account! Download: demki.rec OMG NICE WSZYSCY CHCA OGLĄDAĆ --> obejrze to dam komenta |
ale LOOT GRATZ LOOTA ja pi..... 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o8o8o8o8o8o8o8o88o8o8o8oo88oo8
|
OmG
Omg ale jazda była Gz loociku i wogule :P:P ;];];]
|
:p
18:02 Montonio: logne sie na sec
18:02 Montonio: k? 18:57 Majkel Saint: bo 2 owner gra ojejku :> gzgz big gzgzg lootu :P |
To ma byc nice loot? To ma byc nice loot??!! Nice lot to jest War Hammer z WW a to jest wykur*iście hu*owy nice loot!!! Ja oglądałem tylko jaki loot macie. Zrobcie z tego WMV to bedzie git. Albo jak pozwolicie to ja z tego zrobie wmv.
|
Nice Loot
Nie na co tu duzo mowic filmik za***isty po prostu odjazd nie ma lepszego.
Po prostu gz lootu nick:devil slawek of harmonia druid:mag: :):):) świat:harmonia lvl:berserk:25 i jeszcze 6% do 26:) mlvl:mag:40:) :flaga_pl: |
ti ti ti
Gratz LOota :P Spoko Filmik :)
|
Super LOOT!GZ lootu:cup: z pierwszego demca takie cudo:] jednym słowem GRATZ!!!
|
Co za frajer z tego co zdradzil loot ;/ teraz zadnej przyjemnosci z oglądania :( bana MU!!
|
gz
Super film no i gz loota :) Oczywiście nie powiem co wypadło zobaczcie sami :) pozdro
|
NIezauważyłem posta od tego gostka co zdradzil loot ale zauważyłem posty bandy kretnów co to cytowali n/c
|
A mi błąd wyskakuje w tibiCam i se obejrzec nie moge:(:(:(:(
|
Cytuj:
Wszystko ładnie pieknie ale mi nie chodzi :( jakis bład wyskakuje jakis 958 help plx:( |
stary temat. Skasować!
|
Na jaką to tibie?
|
Cytuj:
|
Tibia Error - Debug Assertion
http://img237.imageshack.us/img237/4480/wtf8nt.jpg Wtf? Nie moge obejrzeć filmiku X( Po wybraniu filmu Tibia sie wyłącza i wyskakuje to okienko... @ Kurw... Nie zauważyłem daty założenia tematu... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:08. |