![]() |
@up:
Mam ten sam problem ;]. Slimaczek, napraw to jeśli możesz. |
Ja tez to mam :D
|
Problem...
Mam problem. Ściągnołem sobie to drugi raz i jest spoko. Tylko pogralem kilka minut i nie moge grac bo jakis problem z tibia.spr i musze od poczatku instalowac klijenta Tibi. Dlaczego tak sie dzieje. Miałem także taki problem jak koledzy wyżej. Czym jest on spowodowany??
|
Odświeżam temat, bo mi także zależy na poprawieniu tego błędu, o którym wspomniał Dirty Sanchez.
|
:(
Po piwrwsze : czemu widac ze wszyscy ludzie pacca maja ?
Po drugie : Dlaczego u tych ludkow Druidow maja takie tlo jak kolor ich butow ???? |
Daj mi link do tego zeby EQ inne bylo to te pacc na facc itp?
|
Bug był ale go poprawiłem i wstawiłem poprawione na ftp, wiec ci ktorzy mieli buga to niech jeszcze raz sprawdza..
@okelm jezeli tak bylo to odrazu, a ty napisales ze chwile grales i nagle ci wyskoczyl problem z spr? czyli debug? coz poproboje troche i sproboje poprawic jezeli cos faktycznie jets zle. |
Hmm.. u mnie problem o którym wcześniej wspominałem nadal wystepuje, ściagałem dwa razy Twój plik, odinstalowałem Tibię także, jednak nic nie pomogło.
|
error
mi dzialalo to dopuki niewyszlem z ruku potem wyskakuje caly czas error to chyba jest do ruku :D:D:):)
|
No chłopie chyba coś namieszałes bo postanowiłem to sprawdzić i też mam buga:P moze to chodzi o uptade czy co??:>
|
Cytuj:
|
wystempuje mi error w grownych miastach bez paca takich jak carlin venore thais:]
|
Error w kazz ... =/ da sie na to cos poradzic?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:05. |