![]() |
@Belvedor: Mamy tu na forum wątek detektywistyczny:) Sam może się wciągne w to.
|
Jets kilka możliwości...
Po 1 BARDZO niesmaczny żart =,= Po 2 Koleś popełnił samemu samobójstwo (prawdziwe) i sam wprowadził te dane... Po 3 Siecowe samobójstwo (już widomo coto) Po 4 Ktoś z bliskich wpisał dane.... Są tacy fanatycy co myślą, że w internecie ma się przyjaciół i chce się pokazać to wsyztskim... Tak samo jak lduzie na statusach GG wypisują wsyzstkei swoje smutne i smutniejsze wydarzenia w życiu an bieżąco,,, (fanatyzm plx).... |
gosciu zmarl naprawde.To kolega mojego kolegi.Chorowal na raka niestety.Moj kolega jest z tego powodu smutny...
|
ale wy zabawni jestescie.
zmarl to zmarl trudno, ale po co toczyc o tym dyskuje? |
@upup jesli naprawde to dajmy mu juz spokuj? huh?
Najlepiej sie pomodlic za niego choc sam nei wierzyl. robta co chceta |
""W imię Ojca i Syna i Ducha świętego, niech spoczywa w pokoju.
""On jako jedyny z nas poznał drugie życie... życie które pewnie jest spokojniejsze, od tego na ziemi. Spoczywaj w pokoju dsm, i niech cię Bóg zaprowadzi do serca nieba"" Jeżeli jednak to nie prawda, to mówię ci już teraz: To niesmaczny i ciężki grzech... |
Cytuj:
Mogles sobie darowac -.- Takie rzeczy robi sie na spokojnie w duszy a nie na forum o grze :O Ps: Nie obraz sie, ale dla mnie robisz czasem takie akcje na pokazowe :F (Chodzi mi o homika...) |
Być może moja "modlitwa" wygląda na pokaz, ale chciałem powiedzieć te spokojne słowa za wszystkich, którym jets dsm'a żal, szkoda mi chłopaka... :(.
|
Kolejny gosciu mi mowil ze zna dsma i moze to potwierdzic.Tak wiec dsm nie zyje naprawde.Dajcie mu juz spokoj a prosba do modkow o zamkniecie tematu.On nie zyje.Nie ma co jeszcze walkowac tego tematu
|
Dobra, z tymi publicznymi modlitwami to przesada. Koleś zmarł? Trudno, nie znałem go, dużo ludzi codziennie umiera. Robi sobie jaja? Jest idiotą, który próbuje zwrócić na siebie uwagę i tyle. Zamykam.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:08. |