![]() |
Bia!y - nick na Aurerze? ;p
topic: mi tam nie robi roznicy czy bedzie gm z polski czy nie, i tak na Aurerze gm jest raz na miesiac albo i rzadziej. wiec jesli polski gm bylby jako 45 to na Aurerze widac byloby go przecietnie raz na 3-4 lata -.- |
Tak Powinien Byc Polski Gm!!! Bo K**** Nikt Nie Zrozumie Herbaciarza Co Pepla Po Angielskim :d :d :d
|
Cytuj:
Twójstarytogej to nick mojego rl kumpla z klasy rotfl lol lmao... No ale cóż... nie ma jak to maniacy, którzy gadają ciagle "tibia shit" i robią wszystko żeby psuć tą grę dla innych, tak jak on -.- |
Cytuj:
Hej, połowo forum, wychodzimy z tego przybyku rozkoszy, odstajemy od społeczeństwa! |
Macie jakis problem do Twójstarytogej? Boże komu to przeszkadza? NO POWIEDZCIE PLZ! No komu ?! Polacy o "normalnych" nickach podchodzili do mnie i odpowidali "twoja stara to lezba" no i co mam w tym momencie robić? BTW nie rozumiem po co w to grać? tylko polacy o kompach <1000 mhz mogą w takie pierdoły grać pewnie i tak dostane bana od "porządnych Polaczków" więc kończe
gadanie bo co sobie polaczek ubzdura to i tak sie tego nie da zmienić PS. Na szczęście Tibia umrze niedługo umrze więc nie będę musiał o tym słuchać grajcie w ambitne mmorgi a nie w gre w której rewolucją jest chodzenie po ukosach Rzeczywiście jestem w jednej klasie z Jerkovem i moge powiedzieć że niemoge słuchac jego ciągłych uwag typu "noob" "lol" . ok usłysze 2-3 razy ale nie 7 razy w ciągu minuty dajcie spokój ALL THX TOO TIBIA..... |
Cytuj:
Jak można nie mówić noob słysząc opowieści takich dwóch (albo i trzech), których nicki ocenzruruję ;) Chodzenie po ukosach za***ista sprawa xD |
dobrze by bylo jakby byl jakis polskojezyczny gm :)
|
Heh nie to ze cos..ale...ja moglbym byc takim GM.....gram w tibie jush od jakiegos ...sporego czasu...aktualnie nie mam grand chara. ale ....staram sie jak moge...pzoatym mieszkalem keidsy w warszawie...aktualnie na stalem w United Kingdom ^^
znam tibie wydaje mi sie calkiem niezle...i tak samo nie lubie "fre itanz plx" ani tych kozakujacych gosci co to mysla ze sa niewiadomo kim ^^...pozatym aktualnie staram sie dobic do 20 lvl i zrobic test na counsellor`a :)... Pozatym POZDRO DLA WSZYSTKICH NIE NOOBOWYCH GRACZY I DLA TYCH NEWBIE KTORZY STARAJA SIE....I IM WYCHODZI NOOBY DO PIACHU |
Cytuj:
A, zapomniałbym, perm ban za login - mój ojciec nie jest gejem. Pa. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:16. |