![]() |
Spoko filmik... wzruszyła mnie historia tego hackera =]
|
Świetny film.................. ;(
|
... omg , wypas , dobrze , że oddał itemy , bo Sergia mi mniej szkoda , bo SERGIO SAM NIE CHCIAŁ GRAĆ , dlatego cały czas dążył do banana , chciał ludzi jak najdłużej powkurzać ... wyobraź sobie gre , która ci sie nie podoba , ale masz tam najlepszy lvl i duże możliwości przeszkadzania innym ... wtedy tylko do dzieła i jechać po ludziach ...
|
:d
ta ja wiem , bornegio rulez :P pythera rulez i wogole ;D bardzo sie ciesze ze tak komentujecie tak dobrze film o tak bliskiej mi osobie :)
|
Najlepszy film jaki widziałem naprawde warto go ściagnąć !
|
wypas filmik !!!
|
Mi Sie zawiesza jak klepie warlocka i leci od poczontku czy może ktos pomoc? B)
|
a ja powiem tyle że nie umiem ściągnąć filmu :(:(:(:(:( przekroczony limit :(:(:( prosze pomóżcie bo ja chce obejżeć ten film :(:(:(:(
|
Co do oddania itemow , szkoda ze ja takiego szczescia nie mialem ;p
Btw the movie : Fajny filmik, fajna muza, fajna akcja...wspolczucia z hackiem :* Lati~ |
filmik bomba
wypas od 1 lvl az do hacka
caly jego zyciorys. Tak propo, jak sie robi filmik wmv?? :baby: |
Moglby ktos zhostowac jeszcze raz bo nie moge sciagnac ani z jednego ani z drugiego :/
|
Powiem tak , uszanowanie dla niego za to ze taki jest i ze zrobil tak wspanialy teledysk... Hail Bornegio !!!
Szkoda ze sie tak rozstalismy Etelek :] mam nadzieje ze jeszcze kiedys sie bedziemy przyjaznic jak kiedys :] |
zajefajny piekny
|
Film jak film ***** tylko, ze bardzo dobrze zgrany, ze swietna muza ;]
|
:)
19:01 Coronel Bornegio: pozdrawiam wszystkich polakow :)
Dla was ;p |
bardzo poruszajacy film
|
Dlaczego jak ja che ściągnoć filmik to jest maxymalna ilosc osob-.-;/
|
No to więc zrob jeszcze jednen link bo juz nie mozna kozystac;/
|
No no filmik naprawde dobry ale widziałem lepszy ;). Muzyka dobrana dobrze szczególnie mi sie pooba "sołowka" na skrzypcach przy 3 demonach. Grunt to dobrze dobranan muzyka do filmów wmv kompletnie nie pasuje hh ja tak sądze.
|
Powiem krótko: Rewelacja:)
Film pięknie zrobiony, dobrze ze hacker oddal itemki, bo na prawde szkoda niszczyc postac, w ktora ktos wlozyl tyle czasu. Hail Pythera! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:46. |