![]() |
Cytuj:
|
To za***iscie :D:D juz sie nie moge doczekac :)
|
No Aldruhn, dajesz dajesz :) Czekamy :P
|
Film Zaku...... fajny :cup: nic dodać nic uj±ć.
Ja także czekam na kolejny film :] |
Super Film !!!! :D :D :D :D :D Najbardziej mi sie podobalo zabijanie Kipera :p . Muzyka i wogle caly film lepszy jest od Black Widow the movie wiec musze pogratulowac :D . Jedyny minus tego filmu to ze jest zbyt krótki ;( . Moze teraz nagrajcie historie EM ,Sarcifice i Chaosen Ones xDDDDD . Aldruhn oby tak dalej !!!
|
Jakkolwiek patetycznie to zabrzmi to bardzo mi milo czytajac wasze komentarze.. Ehh az sie lza w oku kreci ;) Pracuje nad 2 filmem.. Wg mnie lepszym.. Poczekacie? ;)
|
Poczekamy!!!:):)
|
Potrzebuje filmu z wojny na Danubii pod nazwa "fight.rec" ma ktos??
|
Nie koniecznie sorki :P
|
Temat przyklejony "Zamówienia na filmy" :) albo opcja szukaj :P
|
a ja mam pytanko: jaki jest tytuł tej ostaniej muzyczki w filmiku? i jej autor?
A po za tym filmik fajny tylko ze troche krótki ;) |
ej jaki jest tytul tej piosenki devos devos..... czy jakos tak xD bo mi sie spodobala i chce sciagnac
|
Mogli byscie poczytac wczesniejsze posty.... Juz pisalem ze to Mbrother-Trebles..
|
no no ald nice filmik :D
eh też gram na aldorze XD??
Aldora rox!!Pozdro all |
A ja mam pytanie w jakim programie sie robi takie filmy wmv itp ?? Prosil bym Aldruhna o jakies wskazówki jak zaczac albo poradniki linki itp.
|
8514458 moje gg ;)
|
Ok stworzylem mój 2 film, wg mnie duuuuzo lepszy.
Wiecej informacji w nowym temacie ;) |
Jak ja kocham ta gilidie:P
film wyszedl super, gratz dobrej roboty:) |
Film kiepski jak flaki z olejem. Co w tym fajnego ze dwoch master sorcow na 100+ zabije wiare o nawet 60 lv nizszych? Rozumiem ze jest fajnie kogos zabic, ale takie cos to nic wielkiego. Wszedzie sa momenty jak paru EM atakuje 1 zioma, tez mi cos. Obejrzyjcie sobie lepiej Black Widos the movie, o wiele lepszy, ciekawszy, muzyka zgrana z akcja. Dla mnie twoj film to max 4/10, ale gratuluje ze znasz sie na tym jak robic filmy wmv itd.
|
Mp3 plx :)
Aldruhn, mam prosbe. Napisz tytuly piosenek ktore sa na tym filmie. Mi sie to przyda jak i innym ktorzy sie pytaja :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:21. |