![]() |
Fuck K)ONDA
Konda to ***any sur***ysyn
****a jestem na PPG HAIL PPG Roz***cie konde i bedzie spokoj wkoncu niech sie ***any nie panoszy :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: |
Cytuj:
Nom oczekuje na zakoniczenie wojny ostatio padlo 4 niewinnych ludzi w celu zabicia tylko 1 z PPG ja jestem za PPG bo wielu z nich mieszka w kazo i wiekszosc polakow ;) PS Zirael de Virth to ja rafixero xDD |
Jak chcecie być na bierząco z wojną zapraszam do mojego tematu z fragami na forum tibia.com:
http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=956957 Pozdro. |
|
Ja też myśle ze do tej wojny wogóle nie powinno dojść. Kibicujecie PPG ,a moim zdaniem ludzie z All Saints są w porządku tylko ten Konda.. Mam nadzieje że wojna skończy się szybko i jak najmniej boleśnie.
|
Wszystkie wojny sa zle:P a po tej bedzie nastepna, potem nastepna i kolejne :D
Hail COO ( uz jutro rocznica :D) |
He He He
All Saint Ma Zginonc !! Jude Jude Jude All Saint .
Czy Wszyscy Som Szczensliwy JEEEE JAk NAsze PPG WALCZY JEEEE BO KOND MA POAŚĆ JEEEE 8o JUDE JUDE JUDE ALL SAINT 8o |
Wojna jak narazie stoi wmiejscu. Nadal 15:12 dla PPG. Od dwuch dni członkowie AS niemal się nie logują i wojna nie idzie do przodu...
|
Catrisha ehh Odpowiedz xD
ejj MAsz moze jakeis filmiki bo mi sie nudzi >> xD ?? kudem albo moze wiesz gdzie zanajde filmnik o orischball cza jak to sie tam pisze xD :D:D:D
|
Nuuudy
Yoo A tak wogóle to kto padł ostatnio w ppg ?? Bp nie wiem zabardzo.
|
1. Fragi z wojny w moim temacie na forum tibia.com:
http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=956957 2. Filmy na tibiacam, znajdziesz tam i z wojny i Orshabaal'a: http://tibicams.tibia.gamigo.de/en/movies |
HAIL PPG
wynik jak do dzisiaj to 15:12 dla PPG z ppg polegli: -Maoz Valoren -Lady Jah x2 ;( -Jigrod Gowelman -Hizopi -Xendyn -Arrael -Haldir the silver -Pillan -Chazed -Vedras -Edi Godlywind a z all saints: -Vidente -Van Hellsinghs -Kapcom -Thunder of Skys -Sparkah -Keekz'lorenzo -Harillion -Slicerz x2 -Soul hunter of galana -Master Slatan -Beetzebul -Balwyn -Kamil The Warrior -Darkness Zoldier PPG wybija same 70= lvl a al zyca sie na na same 50 lvl ( haldir the silver i Maoz Valoren) to jedeny h lvl ktorrzy padli w wojnie :( |
Dzienki za informacje.:D A jak sie ogląda filmy bo u xaneraKuzyn rl) oglądałem ale nie wiem jak t osie robi zabardzo?? :D
|
dodaj mnie w gore Yugekomi bo dzis padlem od kondy;)
w sumie sie cziesze ze padlem bo wrescie koncze grac w ta gre :P pozdro /Yuge |
Ejj shias masz jeszcze foty nasze to wyslij mi na gg czy jakos -.-
K*rwa ma* j**ac as trzeba bo po to as jest zeby je*ac ich :] |
Hiho
Yuge Czego nie grasz:(?? Szkoda postaci!! A Catrshia Protectrowałabyś mnie plx??:):d
|
Widze ze bedzecie mieli nie zla sieczke bo konda ciagle na online, ja wolalem odejsc z ppg bo chce podbic lvl;)
pozdro /Yuge |
@Up
A jednak nie kończysz z tibia ?? @topic Rzadko konda jest online.. ale ostatnio chcial zioma dospaść jak z sir imp'em na behe byli ... oj mial fuxa konda, że w pore dał loga. |
Oj, konda robi sie cwany... najpierw chcialem sprzedac u sam'a halberd a on pisze give halberd a ja what a on je...lmnie. A ja za bp of uhi w nogi, wszyscy blokowali depo i smiali sie jak walcze z kondom;/ ale nie dedlem bo boltinia pomagala mi:) i ja ucieklem ,a ona odwrucila uwage
|
Wojna
Catrishia pisz czesciej o tej wojnie bo chce wiedziec co sie dzieje mimo niskiego lvl;p
Wg. mnie tylko Konda powinien pasc z AS, ponieważ to on sprowokował tą wojnę a reszta z AS jest bez winy. PS Tak szczerze to wolalem AS, ale po tym co Konda odwalił kibcuje PPG. HAIL PPG!!!!!!!!!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:44. |