Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Potwory, na które na początku warto pójść. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=50659)

Vil 15-10-2005 13:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez filipodruid
a pozatym kolo carlinu jest folda z frost trolkami rotami minosami slimami raj dla 12lvl-18lvl

Nie jest problemem zrobic ten 18-20 lev 3x szybciej, wystarczy zamiast w carlin startowac w Venore i wybrac sie na swamp trolle ( o Edron i Darashii nie wspominajac - nie kazdy ma pacca. )

Bugi i spidery na mainie to zart. Na rooku bije sie je tylko dlatego, ze nie ma nic lepszego oraz nie jest dostepna zadna w miare silna bron.

Jabadabadu 15-10-2005 13:25

Boże ludzie prędzej czy później każdy znajdzie miejscówkę do expienia w sam raz dla niego. Ja osobiście nie wybieram się na foldę po to dla mnie strata czasu.

Maiky 15-10-2005 14:12

a tam gadacie...

Każde miaso jest w miare fajne.
W Carlin są gildie wszystkich profesji a w Ab nie ;) w Ab tylko Druid i Palek mogą kupić czary. Niedaleko Carlin jest Amazon Camp, Ice Islands i Ghostland a tam sie bardzo dobrze expi wiec nie wiem co macie do Carlin ;) ja mieszkałem w Carlin ale na około 15-20 lvl przeniosłem się do Kazordoon bo w KAzo mi sie najlepiej expi ( na soldkach i guardach ofcorse ;):P )

Każde miasto jest podobne i każde ma plusy i minusy

Hunter :-) 15-10-2005 14:24

Kazde miasto jest w miare fajne dla roznych lvli.
Carlin-8-15
AB'Dendriel-15-20
Venora-20-25
Thais i Kazordon-25-30+
Reszta miast i wysp to raczej 30+ :) ;) :p :( B) :] :D :o 8o :baby: X( :confused: ;( :evul: :cup:

debil123 18-10-2005 14:24

Cytuj:

nieznaną dziórę
;( jak można takie błędy zrobić? Na prawie każdym temacie jest jakiś błąd ortograficzny. Ile wy macie lat? 8? 9? Zamiast grać lepiej wkuwajcie słowniki ortograficzne... :baby:

Hunter :-) 20-10-2005 13:37

Ej ty masz 12 co za roznica 8-9 czy 12? :) ;) :p :( B) :] :D :o 8o :baby: X( :confused: ;( :evul: :cup:

Yoda pal 20-10-2005 21:08

Bo ja wiem.... ja to jak gralem palkiem w thais to robilem tak: wytrenilem z kims skille 60/60 okolo i mialem 13 lvl. Potem chodziłem sobie na cyce na góry (północ od thais) i na dół na łąkę cyców (południe od thais). Właściwie tak robie do dzisiaj :D. W górach moze byc niebezpieczniej jak sie nie ma shieldinga i tarczy jakiejs porzy sobie bo przyjdzie ci jakis dbil i ci zblokuje i dedzik. na łące jest wiecej osób i mniejszy resp ale tam małe prawdopodobienstwo zginiecia. W thais polecam jeszcze dragi ale to juz trzeba miec ten 20 lvl i uhy. Jak nabijesz lvl 35 to osobiscie doradzam chodzenie na dwarfy guardy bo z nich jest duuuzooo kasy. :]

Hunter :-) 24-10-2005 12:49

Wiecie co? Carlin jest w porządku jest ładne przyjazne dla kobiet co jest ważne i w ogóle, ale w okolicy za dużo do expienia na wysoich lvlach nie ma. No chyba, że pójdziecie do takiego kolesia na tratwę i dopłyniecie na Senię Foldę czy Vegę, tam jest sporo rzeczy dla wysokich lvli. Mam tam nawet jeden z moich 3 doomków :) ;) :p :( B) :] :D :o 8o :baby: X( :confused: ;( :evul: :cup:

marcinszyl 05-12-2005 14:02

P ozatym do troli trzeba wykupić klucz jeśli nie chcesz rzeby cię tam zamknęli.
:glupek: :glupek: :glupek: :glupek: :glupek: :glupek: :glupek: :glupek:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:58.