Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Sampzor (102 MS) zbanowany przez własną głupotę (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=50767)

Eleuther 20-09-2005 22:12

Hehe tylko pogratulowac pomysłu, dzięki któremu wyeliminowaliście jedno ze swych największych zagrozen w tej wojnie :)

Exodus 20-09-2005 22:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Dreathan
1. Szpanowac czym ?
2 Nigdy nikogo nie okradłem i nie zasłaniam się gildia
3 Może.... a kto nie lubi PA ??

To mnie rozbawiło hahahhahahhaha
Tobie sie tylko tak wydaje ale prawda jest inna wiem ze ciezko ci to zauwazyc ale coz to nie moj problem

PS. Mi to zwisa czy jestes w Dt czy nie ale kilka osob np. poncek,aga,lanbunga sa totalnymi frajerami choc nigdy nie popierali dt to weszli do nich tylko po to zeby nie byc hunted za lvl....A mogli wygrac z dt

Igrexou 20-09-2005 22:57

ja wam powiem tyle że wojna mi zwisa a waldek to kobiecy narząd płciowy -.- ciekawe czy jakby nie był w dt tyle by kradł... "sprzedał" kilka pacców, ukradł kilka bohów, okradł qmpla... dla mnie takie zachowanie da się wyjsąnić jedynie tak, że waldek może nie potrafi niczego zdobyć sam tylko zdobywa zaufanie ludzi a potem ich bezczelnie okrada i chowa się za plecami del'toro potem mówi że to nie on okradł... albo hackiem sie tłumaczy... waldek (pisze celowo z małej bo takim jak on to wstyd pisać z wielkiem litery) tak krótko mówiąc MĘSKI CZŁONEK CI W OKO :)

a co do pomysłu to naprawde fajny :P a Sammy może w końcu wyjdzie na dwór :<

Wistuvo 20-09-2005 23:14

pomysl fajny ale niestety juz przez kogos uzyty:(
to bylo xero ;)

Grenni 20-09-2005 23:15

Heh.. każdy ma swoje zdanie i ja też takowe mam ;p

Co do DT, to uważam że nie ma sensu u nich być, gdyż oni byli i będą ściśle zamkniętą grupą, która NIE bedzie rekrutować nowych członków, a predzej czy pozniej będą kickować polaków (poncek ,aga i rest) i będzie kolejna wojna, którą też wygrają ;p . Mimo tego udało mi sie doprowadzić chara na ~60 lvl na berylce i nadal pozostaje neutralny, możecie mówić ze nie jest to dobry wybór ale po co sie bić ;p ? No chyba ze zajdzie taka konieczność, to bedzie zryw Polaków na Berylce (tylko jesli bedzie wymuszony przez DT). Ja z nimi żyje dobrze, więc licze na spokojny żywot tylko do kiedy .. ?

LUq 21-09-2005 00:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aliens
Atnaz ma teraz bana za account trading a sampzor za unjustfied co prawda mógł miec osobne konta ale raczej to niemożliwe.

Atnaz był jego pierwszą postacią którą zamierzał pobić rekord osiągnięcia 100lvl'u i jest on na oddzielnym koncie jak widać. Gdyby był na tym samym koncie to postać nie była by ukryta jak inne hlvlowe na koncie Sampzor'a, a napewno nie były by te dwie postacie online w tym samym momencie jak wiele razy się zdarzało.
Atnaz'a sprzedał na 100lvlu nowemu ownerowi który zrobił teraz bana.
Niewiem czy ten chłopak ma wogule jakieś życie towarzyskie na rl ale szczerze wątpie. :confused:

/ Bon Van'Diesel , Galana

Telupeje 21-09-2005 01:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego
up i czego cieczysz ryj?? ze ludzie cie uwazaja za frajera??

A co mam płakać bo mnie cioty twojego pokroju nie lubiął? Oci.piałes?

Cytuj:

To może cfaniaczki podacie swoje nicki huh ?? =]

Hail Dreh!: D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus
ale kilka osob np. poncek,aga,lanbunga sa totalnymi frajerami

A mnie czemu tam nie wymieniłeś?: //// Podobno należe do frajerskiej trójcy!xDDDDDDDDDD

@Cioty ktore mowia ze se nie pogram; p
Babcia wam naopowiadała bajek na dobranoc o DT czy co? Od dawna slysze takie pie.rdoly....wojna juz w sumie wygrana i nikogo nie wy.je.bali. xDDDDDDD Czyzby wam cos nie wyszlo?: (

Lord Dreathan 21-09-2005 08:15

Exodus ty akurat masz najmniej do gadania, najwięcej pi3przysz na forum a jedyne co robisz to biegasz od Pza do Pza.

Wistuvo 21-09-2005 09:18

zawsze najlepiej dolaczyc do strony ktora wygrywa i kozaczyc co nie ?:D

Kafes 21-09-2005 11:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wistuvo
pomysl fajny ale niestety juz przez kogos uzyty:(
to bylo xero ;)

Cześć podaj przykład bo nie wierze.

-=DanieL=- 21-09-2005 18:10

lol ale z***ał robote jak jakiś noob ale i tak jest dobry

Wit 21-09-2005 19:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -=DanieL=-
lol ale z***ał robote jak jakiś noob ale i tak jest dobry

To jest przykład ze ludzie nie czytają calych tematów tylko pierwsze posty a pózniej sie wypowiadają. Powiem tylko, że nie ma sensu strzępic jezor na forum na jakąś czczą gadanine... Ewentualnie zdzierac se przyciski na klawiaturze jakby ktoś się czepiał. Po prostu pomysl dobry i tyle... :D

LPR 21-09-2005 21:32

stracic 3 chary na 100 poziomach głupota

Ellenthar Darkblade 21-09-2005 22:27

heh Del'toro zawsze byla najlepsza gildia i nie tylko tak mowili gracze ale takze jeden z gm'ow sie wypowiedzial na ich temat Probably the best gulid on all server :D ale i tak ich nie lubie :evul: to swe xD

Bebilon 21-09-2005 23:15

Gratuluje gildi Del'Toro, wspaniała taktyka. Na poczontku nie wiedzialem o co chodzi, ale koniec mnie rozwalil :)

Bebi~

Hellraider 21-09-2005 23:34

Cytuj:

W kilku tematach dotyczących wojny na Beryli (Grabbarna Grus versus Del'Toro) pisałem, że ich lider a zarazem najwyższy lvl na Berylii wcale nie jest taki dobry. Jedyne co umie to ustawić wszystkie Hotkeye na UE.
Oczywiście nikt mi nie wierzył :( Dlatego postanowiliśmy udowodnić WSZYSTKIM że mamy rację

http://rapidshare.de/files/5257040/snealrk.rec.html

Enjoy~

Ehh mógłbym się zgodzić, gdyż na pandorii jako cruth w trakcie wojny (miał 57 lvl) dziwnym trafem puścił ue pod thais depo. Chyba nie zrobił tego celowo tylko po to, zeby nabic se bana w srodku wojny :D

Wobunio 22-09-2005 14:59

Cos mi sie wydaje ze Sampzor konczy z berylia ;]

Tasiorstrasz 22-09-2005 15:40

Doskonala technika , widac ze ludzie bedacy w Del'Toro to nie "dzieci brane z ulicy" tylko zgrana mocna i MĄDRA paczka ... , Sampzor nie popelnil bledu , nie spodziewal sie po prostu takiego podstepu :)

Pozdro dla Del'Toro :P

Chemik50 22-09-2005 17:06

19-09-2005, 13:53 #1
Lord Dreathan
Metal Militia

Data dołączenia: 06 08 2004
Lokacja: Deep Hell

--------------------------------------------------------------------------------

Stan: Aktywny gracz
Imię: [Lord,Sir] Dreathan
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Del'Toro
Świat: Aldora,Berylia
Poziom: 63
Sampzor (102 MS) zbanowany przez własną głupotę

--------------------------------------------------------------------------------

W kilku tematach dotyczących wojny na Beryli (Grabbarna Grus versus Del'Toro) pisałem, że ich lider a zarazem najwyższy lvl na Berylii wcale nie jest taki dobry. Jedyne co umie to ustawić wszystkie Hotkeye na UE.
Oczywiście nikt mi nie wierzył Dlatego postanowiliśmy udowodnić WSZYSTKIM że mamy rację

http://rapidshare.de/files/5257040/snealrk.rec.html

Enjoy~

Ja nie wiem co wy wtym METALU widzicie bym anpisal cos o tym ale ****a nie omge bo mam juz 9 punktow karnych

Grenni 22-09-2005 19:03

Cytuj:

@Cioty ktore mowia ze se nie pogram; p
Babcia wam naopowiadała bajek na dobranoc o DT czy co? Od dawna slysze takie pie.rdoly....wojna juz w sumie wygrana i nikogo nie wy.je.bali. xDDDDDDD Czyzby wam cos nie wyszlo?: (
Czas pokaże, co zrobią Szwedzi bo tylko oni tworzą DT, wy jestescie tam Nothing, nothing at all i predzej czy pozniej padniecie ich ofiarami, wtedy wspomnisz jakie durnoty gadałes ;] :baby:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:06.