![]() |
rysuj, rysuj bo malo kto (poza eileen i tannates (przepraszam jezeli zle napisalem nicki)) tutaj szkice daje,
blad jak juz napisalem nie jest celowy |
Oto ten imp. Myslę że wyszedł całkiem nieźle :)
|
Cytuj:
to jest elf chodzby dlatego ze w niektorych powiesciach elfy sa inne a nie w kazdej takie same i to ze gdzies sa takie elfy jak np. ten co masz w avatarze a gdzie indziej elfy sa wielkosci krasnoluda, wiec ten rysunek przedstawia elfa chociaz wydaje sie taki... niedokonczony :P Co do artow... pozostale arty sa calkiem fajne tylko te buty u krasnala moze troche nie pasuja :P wez udzial w tym konkursie nowym :P |
uh ah jaki doskonaly ten imp.... szkoda tylko ze go nie widze?
|
Dziwne bo ja go widze... Odsiewież może stronę. A jak nie zadziała zamiesczę jescze raz.
|
Spokko!
Baaardzo ladnie ale buty troszke tak za duuże lol
*((**((^First who use papier toaletowy^))**))* :evul: 8o |
Pierwszy rysunek to plagiat... kiedys mialem to na avatarze w pewnej grze zwanej vallheru. Znalazlem to na google, choc teraz juz nie potrafie... wiem ze w sumie nie mam dowodow, ale gdyby ktos mogl jakos lepiej przeszukac net to gwarantuje ze pierwszy rysunek znajdzie.
Moze jezcze dzis troche poszukam, jak znajde to zedytuje posta. |
synku, poki nie masz dowodow mozesz co najwyzej pocalowac Fakolpeta w pupke
a jak masz to dawaj, a ja napluje sam sobie w twarz ze chwalilem jego prace -.- |
heh może nie jest to rysunek, ale z serii przeróbek w paincie. Dam ten tylko ponieważ, Eminem nie wydzedł, rickie Martin tesz nie wiec dam to XD Jak ktoś chce zdjęcie na którym przerabiałem dać znać.
http://img.photobucket.com/albums/v2...pet/wampir.jpg |
Kurcze kolejny posądzający o plagiat to się zaczyna robić nudne, mówiłem, że już gdzieś zamiesczałem ale nie pamiętam gdzie z innymi pracami więc jak znajdiesz to będe wdzięczny bo przyoazji pokaże resztę moich prac...
|
To jak to było? 50 koment? xD
No to tak: Pomysł na przeróbkę ciekawy. Cieszę się, że w końcu ktoś zauważa tę "ciemną" stronę kobiety ;). @Sade Słoneczko, nie denerwuj się, złość piękności szkodzi, a to, że Fakolpet nie robi plagiatów da się udowodnić i za niedługo zamierzamy tego dokonać :P. |
eileen, nie na fakolpeta sie wkurzam, tylko na tych wszystkich debili ktorzy mu talentu zazdroszcza
|
Ależ nie trzeba sie denerwować ja tych ludzi po prostu nie słucham i nie zwracam na nich uwagi, więc i Ty drogi Sadaxove nie martw się. Ale jak już Eileen napisała postaram się udwodnić. I to już niedługo.
|
an tak btw, widać tego impa?
|
Za każdym razem jak wbijam na ten temat, widząc, że autor postu coś skomentował to licze, że daje jakieś nowe prace...jak widać znowu nic, tylko jakieś dyskusje :p
|
Heh bo praktycznie do tej pory dawałem stare prace tylko jedna była nowa, Emma Watson, ale obecnie praca w tłoku więc może za 3 dni skonczę planuję kolejnegho dwarfa. A i jestem zaj ęty jescze szkołą oraz pisaniem 2 części moej książki.
|
@UP
Dobra, rozumiem, nie gniewam się :p . Sam wiem jak to jest teraz z tą natrętną szkołą...aż za bardzo wiem :) |
Hmm pobawiłem się przeróbki, powiedzcie jak wyszło. (poprawiłem zęby, makijaż, i cerę i troche cienie dla tajemniczości...) XD
http://img.photobucket.com/albums/v2...pet/wampir.jpg |
Chciałeś - masz. Ten smoczek wisi na jakiejś stronie w interii, ale nie ma na niej index.html...
http://cienie8.w.interia.pl/smok%20morski.JPG Chyba ci go ktoś za***ał. :P |
Ilustrartor
Weź ty zostań jakimś ilustratorem bo rysujesz extra!]
Byłnyś dobry do takich książek jak Hobbit. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:27. |