![]() |
hah.Nie zauważyłeś chyba, że kamerzysta stał ostatni. z gsa demony?Zły pomysł.Busrty używał po to aby ranić w tym samym czasie 2 demony.Anihilator do przejścia tylko 2 osoby zbyt szybko padły.
pozdrawiam. |
Cytuj:
(moj kumpel z 96 sworda solujac demona czasem go trafial za 10 =.=) |
Zal,,, zmarnowal All.. uhy i nic mu do tego nie przyszlo ;/
|
lollolololool
|
Ja powiem tak...
@1 wariant: uzywal makro: KRETYN!!!!!!!! @2 wariant: nie uzywal makro: no fakt ciezko sie uhac runda za runda i zmieniac bursty ale przeciez bylo kilka miejsc ze byla mozliwa zmiana burstow Osobiscie stawiam na kretynizm+makro ;) Zrobiliby tego Anni we 2 spokojnie bez problem (@up someone: nawet bez SD i sorka ;) ale trzaby te bursty zmieniac ;P |
Po jaką cholere tam stales uhajac sie tylko przez 10 minut ? miales czas zeby gadac a nie miales czasu zmienic burstów ? Stary miales AOLa skoro widziales ze ani Ty ani tamto coś drugie juz nie bijecie demkow trzeba bylo poprostu sie poddac ... taniej by Cie to wyszlo :/ (poszlo jakies 10bp UH na samym staniu i gapieniu sie jak was okladaja :/)
Ups ... sry .. "filmik z tibia.de" w takim razie slowa kierowane do ownera postaci :D |
Noobki
Najważniejsze to niezapominać że uhy też się konczą.
|
prawie 50 bp uhow poszlo dziadowi... i nawet kretyn nie zmienil arrowow... coz... jak ja bym tam byl to bym chociaz probowal zmienic... podczas zmiany jak bym padl to trudno, ale bez zmiany padlbym na 100% 0.o. dla mnie kretynizm...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:43. |