Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Polskiego Servera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=50940)

Przybitek 09-10-2005 16:02

Van Liden konczy nie dlatego ze jest hunted tylko dlatego ze mu sie znudzilo ....

Noel 09-10-2005 17:21

Duski póki co są looz ;] jak narazie nie ma co narzekac :P mozna by tylko bardziej egzekwowac ceny runek i itiemków bo ostatnio mnie na trade rozbawil koleś sprzedający bp UH za 3,2k :D ale poza tym to good...
Poza tym w questach innym pomagają :] wczoraj Conrad, Charonsi i Draverik robili z reszta ludzi blue djin questa -(szkoda ze mnie online nie bylo :/), a dzis Sara + paru Supporterów (Jubi, Valest) zoorganizowali green. Gratz all wykonania :P i kondolencje poleglym :] bo paru ich tam bylo heh

kostooch 09-10-2005 20:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Noel
Duski póki co są looz ;] jak narazie nie ma co narzekac :P mozna by tylko bardziej egzekwowac ceny runek i itiemków bo ostatnio mnie na trade rozbawil koleś sprzedający bp UH za 3,2k :D ale poza tym to good...
Poza tym w questach innym pomagają :] wczoraj Conrad, Charonsi i Draverik robili z reszta ludzi blue djin questa -(szkoda ze mnie online nie bylo :/), a dzis Sara + paru Supporterów (Jubi, Valest) zoorganizowali green. Gratz all wykonania :P i kondolencje poleglym :] bo paru ich tam bylo heh

Taaa... Najlepiej jak na Blue Anubis nie trafil Ue w Efreety -.-". I tluczenie 20x pod rzad obstawy Orc Kinga ;]. Ale sie oplacilo.

Losari 09-10-2005 23:27

Cytuj:

Niestety padlo 2 ziomkow i musialem zucac troche wiecej ue, co do questa nieskonczylismy go bo mi sie z nimi (jak popadali) niechcialo dalej isc.

Noel 10-10-2005 18:21

To miałem troszke błedne informacje :)

Podroznik 12-10-2005 13:16

Jubi'ler
Oct 12 2005, 10:48:17 CET Killed at Level 57 by Sarandiel

Jubi'ler twierdzi ze zostal zabity bez powodu ->(http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=982224).

Osobiscie jestem bardzo ciekaw jaki byl powod bo niechce mi sie wiezyc ze to poprostu od tak....
ps. nieznam ani Sar~~ani Jub~~ani faktow , chce tylko poznac prawde :confused:

patrykol 12-10-2005 13:23

Wczoraj spora czesc gildy crusade zostala zbanowana za invalid payment. Wiekszosc z nas konczy gre lub idzie na morgane. Moze nasze osiagniecia nie byly wspaniale 30-50lvl, ale zawsze jest smutno stracic postac. Niektorzy planuja kupic nowego pacca i wrocic do gry.
Pozdrawiam

Noel 12-10-2005 17:58

Sarandiel czemu PAbusujesz ?? Bez powodu zabiles Jubi'lera. Podobno Duskiness jest przeciw PA, to dalczego ty jestes PA ?

Podroznik 12-10-2005 22:47

Cytuj:

Sarandiel czemu PAbusujesz ?? Bez powodu zabiles Jubi'lera. Podobno Duskiness jest przeciw PA, to dalczego ty jestes PA ?

Masz dowody na to ze to bylo bez powodu ?
Widze ze Jub~~ padl 3 x od Sarandiela...... to moze jakies porachunki ?

Lu-kas 14-10-2005 19:05

Co juz sie nic nie dzieje na furorze ??

Podroznik 14-10-2005 19:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lu-kas
Co juz sie nic nie dzieje na furorze ??

Oby nic zlego sie niedzialo :P

Eternal Noob 14-10-2005 19:44

Ehhh... Cos takiego powinno byc na kazdym serwie , nie tylko na furorze... :p

Valest 14-10-2005 23:30

Jubiler mi mówil ze ma hunta za wyzywanie sarandiela,taifuna Itp
Troche dziene bo mnie Spoxster(1 razem) zabil za taki sam powód a bylo co innego a teraz dziwny przypadek i znowu dead 8o

Morin 15-10-2005 11:04

Do nowych ciekawszych wydarzen chyba moge zaliczyc Ban Draverika :
Banished: until Oct 21 2005, 18:08:12 CET because of offensive statement

Btw. ciekawe co powiedzial ze dostal tego Bana :P ?

Vivik 15-10-2005 11:24

musze obczaic ^^ B)

Losari 15-10-2005 14:07

Cytuj:

Zanim zadasz pytanie tego typu pierw je przemysl. Jubiler niezginal bez powodu, mialem powody osobiste a takze guildiowe.

Losari 15-10-2005 14:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morin
Do nowych ciekawszych wydarzen chyba moge zaliczyc Ban Draverika :
Banished: until Oct 21 2005, 18:08:12 CET because of offensive statement

Btw. ciekawe co powiedzial ze dostal tego Bana :P ?

Jak dobrze slyszalem mial napisany w comments jakis text piosenki z wyzwiskami i obelgami kogos tam, sam nieweim dokladnie i powtarzam iz tak tylko slyszalem od kogos z DUsk.

Podroznik 15-10-2005 21:47

Dnia 15 pazdziernika Shel Phan zostal zhakowany. :(

Shel takze padl.....

Noel 15-10-2005 23:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Losari
Zanim zadasz pytanie tego typu pierw je przemysl. Jubiler niezginal bez powodu, mialem powody osobiste a takze guildiowe.

DObra niech będzie... pospieszyłem się z oceną... ale do błedu umiem się przyznać. Nie znam dokładnych faktów i oparłem sie tylko na jednej stronie wiec sry, nie chciałem nikogo urazić :P Zbyt spontanicznie to żem napisał. Na przyszłość postaram się wybadac cała sytuacje a potem pisać :P

Losari 16-10-2005 01:52

Cytuj:

DObra niech będzie... pospieszyłem się z oceną... ale do błedu umiem się przyznać. Nie znam dokładnych faktów i oparłem sie tylko na jednej stronie wiec sry, nie chciałem nikogo urazić :P Zbyt spontanicznie to żem napisał. Na przyszłość postaram się wybadac cała sytuacje a potem pisać :P

Hrhr chill ;>

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:25.