![]() |
Van Liden konczy nie dlatego ze jest hunted tylko dlatego ze mu sie znudzilo ....
|
Duski póki co są looz ;] jak narazie nie ma co narzekac :P mozna by tylko bardziej egzekwowac ceny runek i itiemków bo ostatnio mnie na trade rozbawil koleś sprzedający bp UH za 3,2k :D ale poza tym to good...
Poza tym w questach innym pomagają :] wczoraj Conrad, Charonsi i Draverik robili z reszta ludzi blue djin questa -(szkoda ze mnie online nie bylo :/), a dzis Sara + paru Supporterów (Jubi, Valest) zoorganizowali green. Gratz all wykonania :P i kondolencje poleglym :] bo paru ich tam bylo heh |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To miałem troszke błedne informacje :)
|
Jubi'ler
Oct 12 2005, 10:48:17 CET Killed at Level 57 by Sarandiel Jubi'ler twierdzi ze zostal zabity bez powodu ->(http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=982224). Osobiscie jestem bardzo ciekaw jaki byl powod bo niechce mi sie wiezyc ze to poprostu od tak.... ps. nieznam ani Sar~~ani Jub~~ani faktow , chce tylko poznac prawde :confused: |
Wczoraj spora czesc gildy crusade zostala zbanowana za invalid payment. Wiekszosc z nas konczy gre lub idzie na morgane. Moze nasze osiagniecia nie byly wspaniale 30-50lvl, ale zawsze jest smutno stracic postac. Niektorzy planuja kupic nowego pacca i wrocic do gry.
Pozdrawiam |
Sarandiel czemu PAbusujesz ?? Bez powodu zabiles Jubi'lera. Podobno Duskiness jest przeciw PA, to dalczego ty jestes PA ?
|
Cytuj:
Masz dowody na to ze to bylo bez powodu ? Widze ze Jub~~ padl 3 x od Sarandiela...... to moze jakies porachunki ? |
Co juz sie nic nie dzieje na furorze ??
|
Cytuj:
Oby nic zlego sie niedzialo :P |
Ehhh... Cos takiego powinno byc na kazdym serwie , nie tylko na furorze... :p
|
Jubiler mi mówil ze ma hunta za wyzywanie sarandiela,taifuna Itp
Troche dziene bo mnie Spoxster(1 razem) zabil za taki sam powód a bylo co innego a teraz dziwny przypadek i znowu dead 8o |
Do nowych ciekawszych wydarzen chyba moge zaliczyc Ban Draverika :
Banished: until Oct 21 2005, 18:08:12 CET because of offensive statement Btw. ciekawe co powiedzial ze dostal tego Bana :P ? |
musze obczaic ^^ B)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dnia 15 pazdziernika Shel Phan zostal zhakowany. :(
Shel takze padl..... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|