![]() |
ja na 57 lvl chodzę na ofa i wychodze na + expiąc na +1
|
kiedys to byly czasy , wchodzilo sie na sam szczyt wierzy warlordow i tam sie trenilo przez dluuuuuuugie dni a nawet miesiace , a kumple zdolu wrzucali fooda ktorego lotli , nikt cie nawet niemogl speczyc bo bardzo malo osub potrafilo sie tam dostac bez zauwazenia ;d
|
@up
Slownik plax! @topic Ja expilem knight'em na of'ie od 46 lvl, skille 75/74, wiec mysle ze nie trzeba byc powahem zeby tam expic ^.- |
@ileś tam up
Cytuj:
widzę datę :D jakiś rok ;] ale ja dopiero czytałem ;pp ;pp :) |
mam pytanie
moj brat pod czas mojej nie obecnosci gral w tibie i z 20 lvla nabił 44... teraz ja przejmuje konto i nie wiem na czym expic ani ,co ,jak ,gdzie?.. mam problem proszę o jak najszybsze rozwiązanie mojej sytuacji...:(:confused:
|
Bardzo Dobry Poradnik!!
|
moglby mi ktos jakies zdjecia pokazac z dojsciem bo cos mi nie idzie i nie daje rady tam dojsc
|
gdzie jest skrzynka pocztowa na ofie bo zapomniałem? :p
|
a ile zarobie 60 ekiem z skilami 75\75 mlvl 6
|
wiecie moze od ktorego levela mozna tam expic spokojnie knightem bez waste zeby na + wyjsc?
|
Ja zacząłem na 55 lvlu ze skillami 80/80.
|
Cytuj:
@topic Świetny poradnik,koleś sporo się napracowałeś dużo ss'ów. | NICE | Lena_Alari Pozdro |
Fajowy poradnik 8o
Apropo ile to pisałeś :evul: ? |
Poradnik
Dobry poradnik. Mi sie przyda nigdy nie bylem w OF a teraz wiem gdzie co jest. 10/10 8o8o
|
Bardzo ładnie napisany 10/10 .
Mogłeś dopisać na którym lvl i skillami można tam iść ale to już nie ten temat . Jeszcze dziś idę :] . Pozdrawiam;) |
zobacz datę ostatniego posta, archeologu...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:12. |