Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Chaotica (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=5112)

kotomaniak 08-05-2004 13:59

To jest moim zdaniem fajny pomysł. Możnaby tam wyłączyć statystyki aby "grupa trzymająca władze" mogła być zaatakowana przezx bandę wygłódniałych władzy, expujących w ukryciu high leveli. Pomysł z takim servem naprawde wymotany a że na początku pacc only (jak zwykle) to dobrze :D (me ivul pacc plx).

czarn@ 08-05-2004 14:20

Coool

Będzie zaje....fajnie. 8o Bo połowa Pk (MOŻE) wyniesie się z innych serwerów i coool:D
Ale napewno znajdą się i tacy którzy wolą zabijać na zwykłych serwerach :(
Jak to wypali będzie SUPERRRRR 8o ;)

Matheous 08-05-2004 15:31

Eee ja nawet nie licze na to ze PKowcy sie przeniosa(i szczerze NIE CHCE zeby sie przenosili)-dla nich to PKowanie to zakazany owoc(a taki 'lepiej smakuje') a na Chaotice to bedzie chleb powszedni...
Ale spojrzcie na to tak-jak PK sie przeniosa, to wszystkie siwaty beda wygladaly(prawie)jak Calmera i Secura...AAARRRGH jak nie bedzie PK to sam zaczne PKowac zeby inni zaczeli PKowac i zeby to sie ponownie rozroslo :berserk:

egg 08-05-2004 17:25

zastanawia mnie jedno
jak tam będzie z runami?
hmm/uh/sd

czy za zabicie jakiegos uh makera bedzie sajgon?
kajtki nie beda mialy lekko bez uh, palki niby maja exury vitki ale many na dlugo nie wystarczy

a sorce? jak oni beda tam expowac?
zlodziejstwo bedzie tam na porzadku dziennym...

i tak z ciekawosci, pytanie do Was. Waszym zdaniem: kto będzie lepszy na taki server? Knight czy palek?

Matheous 08-05-2004 17:31

1 pytanie:
I tego wlasnie jestenm ciekaw! Tej rzezni!!! 'I SELL BP OF UH 10K OR FUCK YOU!!!:)))))' Przeciez tam knighci beda organizowaly hunty na druidow(zeby UHy zdobyc!!!) HEHEHEHEHE!!!!!
2 pytanie:
Knight-duzo HP, ale nie bedzie mial UHa-wiec przewalone...Ale duzy shielding...I wiele innych zalet...
Palek-duzo HP, duzo many, uniwersalny... Ale bedziesz mial problemy ze skillami-bo przez pierwsze 3 dni gry nie bedziesz w nic trafial:)
Wiec mysle ze...Obojetnie:P
A tak wogole to chyba na chaosie nie bedzie za duzo sorcow/druidow...Przeciez nie beda mieli szans, bo na nich zawsze sie PKuje dla runek...
Jeszcze jedno: ZLODZIEJSTWO raczej nie bedzie na porzadku dziennym bo wtedy juz na pewno bedziesz mial deda:)

zenonov 08-05-2004 19:09

Przydałaby się taka Chaotica. Może wreszcie masowi pk przestali męczyć innych X(

Gimlos 09-05-2004 10:26

Cytuj:

Palek-duzo HP, duzo many, uniwersalny... Ale bedziesz mial problemy ze skillami-bo przez pierwsze 3 dni gry nie bedziesz w nic trafial
ekhem? jak myslisz, kto trafi w np.dwarfa : palek ze spearem/boltem/strzala czy knight ze scimitarem/barb axe/c-mace? Bo kto szybciej nabije skille to chyba juz mowic nie musze...

Gewof 09-05-2004 10:32

Cytuj:

Palek-duzo HP, duzo many, uniwersalny... Ale bedziesz mial problemy ze skillami-bo przez pierwsze 3 dni gry nie bedziesz w nic trafial
Po za tym kto pierwszy zdobedzie najlepsza bron? Oczywiscie ze palek bo o kusze czy luk trudno nie jest...
A knight bedzie musial stopniowo zabijac coraz lepsze potworki i z nich zdobywac coraz lepsze bronie...

mat6a 09-05-2004 12:32

IS COOL

ZAJEBIŚCIE I LIKE RZE :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

behi 09-05-2004 12:41

Ale trening moze byc uniemozliwiony tak jak z tym pieprzonym duel mode!!! Kolesie na hlvl beda sie bali ze ktos ich przescignie i bede zabijac tych co trenuja... No ale chotica to chaotica...:P

egg 09-05-2004 15:43

ale popatrz na dobre strony...
na tym serwie nie powinno byc makro userow, mc userow i afk'erow.
Strach zostawic postac na 10 sek.

@ trening
chyba najlepiej beda mialy z tym palki, trenowac moga w full sprzecie
kajtki - hmm... albo non toper przy kompie (fajnie beda mieli na skillach 70+), albo tylko expowanie

Tomek89 15-05-2004 14:47

ja raczej tam nie zaczne grac bo jak wyjde z rooka to inni beda mieli juz 30-40 levele i po jednym dniu grania na mainie wróce na rooka. Ktoś wczesniej mówił że czaszki są do dupy, ale ja bym bez nich nie mógł grac bo jak zaczynalem gre i nie bylo czaszek to pk mnie ubijali conajmniej 2 razy dziennie.po grudniowym updacie tylko raz padlem, wiec jest lepiej

Ale i tak jestem za powstaniem tego serva :]

Hegemmon 22-05-2004 09:12

Dobo już możesz skasować ten tekst o niepewności informacji ^^ :baby:

surbi 22-05-2004 10:40

Dobry pomysł, ale najlpierw niech zrobią serwa, później będziemy dyskutować :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:18.