![]() |
To jest moim zdaniem fajny pomysł. Możnaby tam wyłączyć statystyki aby "grupa trzymająca władze" mogła być zaatakowana przezx bandę wygłódniałych władzy, expujących w ukryciu high leveli. Pomysł z takim servem naprawde wymotany a że na początku pacc only (jak zwykle) to dobrze :D (me ivul pacc plx).
|
Coool
Będzie zaje....fajnie. 8o Bo połowa Pk (MOŻE) wyniesie się z innych serwerów i coool:D
Ale napewno znajdą się i tacy którzy wolą zabijać na zwykłych serwerach :( Jak to wypali będzie SUPERRRRR 8o ;) |
Eee ja nawet nie licze na to ze PKowcy sie przeniosa(i szczerze NIE CHCE zeby sie przenosili)-dla nich to PKowanie to zakazany owoc(a taki 'lepiej smakuje') a na Chaotice to bedzie chleb powszedni...
Ale spojrzcie na to tak-jak PK sie przeniosa, to wszystkie siwaty beda wygladaly(prawie)jak Calmera i Secura...AAARRRGH jak nie bedzie PK to sam zaczne PKowac zeby inni zaczeli PKowac i zeby to sie ponownie rozroslo :berserk: |
zastanawia mnie jedno
jak tam będzie z runami? hmm/uh/sd czy za zabicie jakiegos uh makera bedzie sajgon? kajtki nie beda mialy lekko bez uh, palki niby maja exury vitki ale many na dlugo nie wystarczy a sorce? jak oni beda tam expowac? zlodziejstwo bedzie tam na porzadku dziennym... i tak z ciekawosci, pytanie do Was. Waszym zdaniem: kto będzie lepszy na taki server? Knight czy palek? |
1 pytanie:
I tego wlasnie jestenm ciekaw! Tej rzezni!!! 'I SELL BP OF UH 10K OR FUCK YOU!!!:)))))' Przeciez tam knighci beda organizowaly hunty na druidow(zeby UHy zdobyc!!!) HEHEHEHEHE!!!!! 2 pytanie: Knight-duzo HP, ale nie bedzie mial UHa-wiec przewalone...Ale duzy shielding...I wiele innych zalet... Palek-duzo HP, duzo many, uniwersalny... Ale bedziesz mial problemy ze skillami-bo przez pierwsze 3 dni gry nie bedziesz w nic trafial:) Wiec mysle ze...Obojetnie:P A tak wogole to chyba na chaosie nie bedzie za duzo sorcow/druidow...Przeciez nie beda mieli szans, bo na nich zawsze sie PKuje dla runek... Jeszcze jedno: ZLODZIEJSTWO raczej nie bedzie na porzadku dziennym bo wtedy juz na pewno bedziesz mial deda:) |
Przydałaby się taka Chaotica. Może wreszcie masowi pk przestali męczyć innych X(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A knight bedzie musial stopniowo zabijac coraz lepsze potworki i z nich zdobywac coraz lepsze bronie... |
IS COOL
ZAJEBIŚCIE I LIKE RZE :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
|
Ale trening moze byc uniemozliwiony tak jak z tym pieprzonym duel mode!!! Kolesie na hlvl beda sie bali ze ktos ich przescignie i bede zabijac tych co trenuja... No ale chotica to chaotica...:P
|
ale popatrz na dobre strony...
na tym serwie nie powinno byc makro userow, mc userow i afk'erow. Strach zostawic postac na 10 sek. @ trening chyba najlepiej beda mialy z tym palki, trenowac moga w full sprzecie kajtki - hmm... albo non toper przy kompie (fajnie beda mieli na skillach 70+), albo tylko expowanie |
ja raczej tam nie zaczne grac bo jak wyjde z rooka to inni beda mieli juz 30-40 levele i po jednym dniu grania na mainie wróce na rooka. Ktoś wczesniej mówił że czaszki są do dupy, ale ja bym bez nich nie mógł grac bo jak zaczynalem gre i nie bylo czaszek to pk mnie ubijali conajmniej 2 razy dziennie.po grudniowym updacie tylko raz padlem, wiec jest lepiej
Ale i tak jestem za powstaniem tego serva :] |
Dobo już możesz skasować ten tekst o niepewności informacji ^^ :baby:
|
Dobry pomysł, ale najlpierw niech zrobią serwa, później będziemy dyskutować :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:18. |