![]() |
Jak chcę szybko wyjsc z rooka nie patrząc na eq to tak 2-4h. Jak mi na kasie zalezy to okolo 3 dni.
|
Ja dosc szybko wychodze na maina zajmuje mi to jakies 3h (jak nie ma lagow) bez wzgledu na to czy na start dostaje itemki od kogos czy gram caly czas sam.
|
ja 4h i jestem na mainie tylko najgorszy ten 8lvl :/
|
Hmm.. jakieś 2-7h godzin z pacc czy bez
|
ja z paccem od 2-3 godzin bez to okolo 5
|
ja z rooka wychodze cos tak w jeden dzien w zaleznosci jaka profesja chce grac na maine.
Knight - 1 dzien Paladyn - 1 dzien Druid - 2 dni Sorc - 2 dni xDxDxD |
2 godzinki... w porywch do 3... :)
|
Ja tak 3 dni 2 dni nie wiem jak można przejść rooka w 3h nakręćie film, jak robcice to w 3h nie da sie -.- moim zdaniem. X(
|
pierwszym charem 2 tygodnie...drugim tydzien...trzecim 4 dni...czwartym 2 dni....piatym 1 dzien....szustym 3,5h
|
Ostatnio Przeszłem Rooka w 7 Godzin :D Chyba DObrze:> chyba Że są nooby na RooOku i mi Potworki zabijają... to siedze do 2 dni :/
|
Eee tam ja tez sie nie piesze z jakies 3 dni przechodze rooka...
|
jesli wstane o 6:30-7:00 to moj rekord to 73 minuty ^^ a jesli kolo 8-9-10 to caly dzien -.-
|
Ja jeszce przechodzę i do tej pory zajełło mi to ok 2 tygodnie :baby: . Ale myślę że tak za 6 dni skończę. Gram pierwszy raz i gram na FACC-u. Pozdro dla wszystkich tybbijczyków z Secury i innych serwerów.
|
2.5h rekord
|
rookgard
Moj rekord to 3,5h. zaczynam od zera bez eq ani kasy. Po prostu jestem szybki^^ Oczywiscie gram dla FACC
Pozdro :) |
a paccu
Na paccu o 5 rano (Mojego czasu tzn. Szwedzkie GMT), rooka rozbiłem w 50 minut z zegrakiem na ręku. Ale ja byłem jednym z pierwszych na serverze...
|
Mój rekord to 45min ...
Gdzie? Na Dolerze :P |
JA WYHODZILEM KIEDYZ W TYGODNIE , a teraz w 2 dni 8o
PS. sry za caps lock |
Moj reord to 2.5h z facc :] Ale juz nei gram w tibie ,,TIBIA PSUJE LUDZI". Wole MU przynajmniej tak nie wciaga jak tibia. Ale bede znowu gral jak tylko wyjda nowe serwery na gwaizdke :evul: .
|
Pacc-1,5 -2,5 h facc 6-8 h
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:47. |