![]() |
taka mała prośba jak bendą wyniki to umiescie linki do zdjenc a nie całe zdjecia bo strona sie długo ładuje
|
no to graficy do roboty a przeciętni zjadacze chleba kombinujcie może ktoś wam
narysuje graficzke :)kolega który nie gra;p |
nie ma kasy a tyle co sie uda uzbierac przeznaczamy na nagrody, jakby bylo wiecej kasy to i nagrody bylyby lepsze!!!
|
zle przeczucia
tak przejrzalem te prace, i mysle sobie, ze to nie dobry pomysl... bo, internet jest PELEN dobrych obrazkow fantasy, co do ktorych nikt sie nie zorientuje, ze zostaly skopiowane, a Polacy, jako narod uczciwy prawdopodobnie dokladnie przeszukaja net i zdobeda co swoje:D
|
tez prawda niestety wygraja zapewnie oszusci ktorzy sciagneli extra grafe z neta... ja chyba wystartuje chociaz nie rysuje super zobacze ktora praca bedzie leprza i wzuce nie licze ze wygraj 1 czy 2 miejsce a nawet 3 :) zrobie bo zrobie moze sie uda :) na pacca mnie nie stac wiec... postaram sie :)
|
bez obaw zwyciezca bedzie jak najbardziej uczciwy bo oprocz tego, trzeba bedzie przeslac nam prace... oczywiscie w watpliwych przypadkach
|
Jeżeli używam programu 3D studio Max, mogę korzystać z tekstur udostępnionych z programu?
|
@Watto tak
UWAGA!!! Nastąpił update regulaminu! Regulamin znajdziecie tutaj! Patrzeć na końcu punkt 13! |
@bosal
czy moga byc to screny(jesli robie programem graficznym) z jakiejs fazy robienia mojego rysunku czy musza to byc koniecznie zapisy?? |
=) No to nagrodę mam w kieszeni:D
:) Chyba ;) Idę coś naskrobać...
|
no moga moga
|
a czy może to być własnoręcznie pomalowana figurka z warhammera? :D
|
Wydaje mi sie, ze to zdjacie sciagnales, a nie sam narysowales...
|
CZyli 90% prac odpada :D Więc mam teraz jakieś szanse :) Małe, ale mam :P
|
Wiem ze do kitu jest rysunek i nie obraze sie jak mnie wyśmiejecie :D
http://i2.photobucket.com/albums/y31...k/IMG_0048.jpg |
fajna praca posiedz nad tym troche zrob bardziej to widoczne bo ledwo co widac a bedzie git ;)
|
no to ma bardzo mocne kolorry tylko przy zgrywaniu obrazka do kompa sie troche wybieliły
|
To jest troche trudne;/
to jest troche trudne ;/ ale fajny pomysl z tym konkursem :P oby tak dalej
|
Nie startuje :P
Podoba mi się ten pomysł :) ,ale ja nie mam talentu wiec nie wiem czy będe brał udział :(
|
Ja juz mam to za sobą...
Ja już narysowałam pracę,troche sie wzorowalam prace na innym rysunku,ale narysowalam ja sama!!! Niedlugo wysle ją. Moze nie bedzie to majstersztyk,ale ja mam w koncu 11 lat!!! Elfica w stroju PACC,ciekawe...
:) Pozdrowienia,Jaden-Korr(hahahahahah) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:04. |