![]() |
spoko
spoko ;) niezle
|
@Crowal
Wiem kto zabił Miecia ale mógłby zrobić to jedną częścią Zrobiłeś jeden błąd ale śmieszny i troche mnie poniosło :D masz 10-13 lat ?? :P Dobra już się niekłóć Każdy człowiek robi błędy a ja chciałem Cię powkurzać i mi sie udało <jupi> |
Wy to zawsze się o coś pokłócicie^^
@topic O_x Takiego fake'a to nigdzie nie widziałem.. Odbieg od tematu innych fake'ów był ryzykowny.. ale udało się w 100% Czekam na następną część ;) |
Gratz
Super pomysł napoczątku troche wkurzało mnie to ,że on powtarza po naratorze ale pużniej było super.wielkie gratz :cup: .
|
Zeób następną część bardzo mi się podobalo.Rób dalej.
Wiekie GRATZ |
Wporządeczku
Tylko byłoby lepiej jakby ciągle nie używał czarów, bo to z byt banalne.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Oto dowód na to, jak inni userzy czytają temat... Nastepnym razem, jak zaczniesz krytykować, to przegladnij reszte, bo Crowal zmienił zdanie... |
Fabuła fajna ale z deka krzywo powklejane... i te płytki na 1szym fake'u xD Tak, tak są powalające... xD
|
Fajne fake'i, ale coś mi tu nie pasuje...
A tą wadą jest brak choćby jakiegoś przedmiotu :( Taka pustka dookoła jest nudna i nie ma czym się cieszyć oko, a jakby były w domku jakieś meble to odrazu byłoby lepiej. A tylko cały fake się ogranicza do dragów, do 2 postaci, napisów i pare centymetrów ścian... Fabuła jest bardzo fajna i oryginalna (nie widziałem w jakimkolwiek faku żeby bohater się kłucił z narratorem :D ) Dlatego moge Ci to ocenić na jakieś 8\10 na zachęte i wykożystaj jakieś meble i nowe stworki, bo jak 3 część bedzie się tylko opierała na dragach i tekście to nawet nie będę dalej śledził twoich sukcesów fakowych... |
fany
Cool styl i wogole cool :) oby tak dalej!!!
|
Rób 3 cześć bo zapowiada sie niezle (EVUL narrator RULEZ!!!)
|
huhihuhi 8o to jest normalne za***iste ! ocena 6 ;) 8o
|
fake super, rob dalej.
JEZU RUMUNY...4 posty napisane tylko po to zeby ochrzanic Crowala...a za co? ZA TO ZE WYRAZIL SWOJA OPINIE! W Polsce obowiązuje wolnosc slowa jakbyscie nie zauwazyli... |
Part 2 albo zadzwonie do wujka Bin Ladena zeby ci wybil rodzinke :evul: :evul: !!!
|
Fake za***isty dlatego że (roześmiał mnie) xD niech tym razem za***ie ciebię
xD tp i buum sd xD :] |
usunołem :/ bo pomyliłem się i myślałem ze jestem w innym temacie przepraszam za drugi post !!!
|
My chcemy więcej! My chcemy więcej! My chcemy więcej!
My chcemy więcej! Itd... Więc dawaj więcej puki jeszcze mam cierpliwość. |
Ladny fake. Oby tak dalej :P
|
bardzo brydkie, poco ty wogule robisz fake'i??
żartuje :p dobre wykonanie, fabuła słaba moja ocena... ...2/10 kolejny żart :p na serio 8/10 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:32. |