![]() |
najładniejszy stwor według mnie to Yeti :P
najbrzytszego stwora nie mam :D reszta jest obojetna ;) |
Ladne:
Dragon Lord Dragon Flamingo Butterfly Brzydkie: Orc [Wszystkie] Demon Spit Nettle |
Według mnie najładniejsze to:
Butterfly Terror bird Efreet Wasp najbrzydsze: Tarantula Carniphila Elder beholder Behemoth :) |
NAJLADNIEJSZE:
-Orc Berserker -Dragon/+Lord -GS -Tarantula -Monk -Dwarfy -Elfy BRZYDKIE: -Dark Monk (sux!) -Hydra (mozna pomylic z Dragiem :P) -Elephant (powinie miec tr±be do góry, jako że atakuje) -Assasin (odwalenie roboty, zdecydowany minus !) |
Ładne
Mocne potwory: Dragon Lord :p Demon ;) Giant Spider 8o Yeti :] Dark Monk 8o Brzydkie (też mocne): Elter Beholder :confused: Minotaur(troszke słabszy) Cyclop(troszke słabszy) |
Siemka!!
Jak chodzi o najladniejsze potfforki to moim zdaniem to: - Giant Spider - Rahemos - Demon - Dragonki A najbrzydsze to: - Beholdery - Banshee I Konda na galanie :P :evul: |
Cytuj:
|
Najładniejsze:
Parrot Butterfly Dragon Lord Gazer Najbrzydsze: Crypt Shamber Demon DS Skeleton All orc's |
Nie jestem do konca pewien pod jakim kontem mam oceniac. Czy to maja byc najladniejsze/najbrzydsze pod wzgledem tego jak dane potwory z natury maja wygladac, czy pod wzgledem wykonania.
Najladniejsze (pod wzgledem wykonania): -Demon -Pig -Beholder -Elder Beholder -Marlekin Najbrzydsze (pod wzgledem wykonania): -Orc -Lion -Demon Skeleton -Sheep Najladniejsze (pod wzgledem naturalnego wywygladu): -Butterfly -Elfy all Najbrzydsze (pod wzgledem naturalnego wywygladu): -zwloki Demona (lekko zgnite) -Ghoul -Crypt Shambler -Elder Beholder |
najładniejsze:faraonowie,DLe,dragony
najbrzydsze:trolle,rat,gazery |
Najładniejsze:
- Fire Elementar, - Bear, - Dragon (ujdzie w tłumie... ;X) Najbrzydsze: - Fire Devil, - Lich, - Black Knight, - Sheep. |
Najładniesze:
Motyl:P DS:P GS:p ....troLL:D najbzydsze: fire devil zerek i slime;p |
[quote=Staler]Najładniejsze:
-Banshee, -Elf, -Bug Najbrzydsze: -Fire Elemental, -Warlock |
Yeti - wielka stopa ;)
|
mi sie podoba banshee fajna lasencja :P
a nie podoba mi sie ghoul |
najładniejsze:
demon, drag, drag lord, hydra. najbrzydsze: bug, the evil eye, kongra. |
Najładniejsze:
Princess Banshi (Nie jestem pedałem) Najbrzeydsze: Cała reszta !!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Najładniejsze:
-Lion -Tiger -Crocodile Najbrzydsze: -Sibang -Kongra -Ancient Scarab |
Najładniejszy to łotform a najbzydszy to Ty hehehheeeee :] :D
|
Ładne:
-Tiger -Elf Arcanist -Priestess -Hero -Dragon Lord Brzydkie: -Rotworm -Ghoul -Slime -Demon Skeleton -Elder Beholder |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:11. |