![]() |
Walkor ma to axe a nie prezent prezent wzial Belt,a poniej poswiecil sie jego Rl brat i wykonal 2 raz tego questa i wzial mu magik sworda
|
Cytuj:
|
heheh Nicker nieweidziałem ześ polak :). Tyle razy cie spotkałem :P
|
fajnie
:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: fa 8) 8) ;( ;( ;( jny ten film :) :) X( 8o 8o :sword:
|
film spoko ale ten z calmery jest lepszy:P
|
Ładnie, ładnie :) Co do tego "k macron funkar"... Prawdopodbnie kolesiowi się pomyliło z podniecenia i miał napisać fundar, co oznacza ustawić, czylu "okej, ustawcie makra". Wyraz funkar nie istnieje w ich języku :)
|
Wszystko dobrze tylko, ze jedno mnie martwi - nie moge sciagnac tego filmiku :/ Moze ktos dac link do niego ?;]
Edit: O jush mi dziala:/ Nie wiem co sie stalo wczesniej ale c(cenzura) :] W najblizszym czasie zamieszcze kmoentarz chociaz pewnie bedzie taki jak reszta tutaj napisanych :baby: Edit: Ten film jest suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper :] - to za malo powiedziane:} Kazdy inny przy nim wymieka :] :baby: i oby tak dalej :] Narxx |
wy... mia.. ta... WTYMIATA! ja bym wybral prezent, axe mi nie potrzebny, nie walcze swordami, a na tym lvlu mialbym pewnie cos lepszego niz demon arma. ja tez tak chce!
|
TEn filmik miazdzy!!! Trudno by bylo tam przezyc bez taskerka albo makro :P Kcialbym tylko zobaczyc ten filmik w wykonaniu sorcow i drudow:PP. Cya later . Macie tam muj temat tam znajdziecie miedzyinnymi annihilatora BYE
|
fajowe 8o8o8o też siętam kiedyś wybiore :D
|
Spoczko filmas , prima aprilis
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:14. |