Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Prawdziwe PvP (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=51427)

Igrexou 26-09-2005 16:58

@Tokk a wiesz czemu go nie zabił? -.- bo na 1 uha u Knightsolo schodziły mu ~2sd... a Knightsolo miał DUŻO więcej uhów niż Tedrus SD więc z tego jasno wychodzi że walka z nim nie mała najmniejszego sensu :)

Tedrus ma wspaniałe pvp więc nei ma co tu gadać głupot...

Kafes 26-09-2005 17:07

PO 1 chcial bym sprostowac, że to nie jest "Pking" jak niektórzy mówią.
@Sir Dreathan
te filmy są właśnie po to żeby dzieci miały radoche czy podniete jak tam chcesz.

I wierz mi znam Tedrusa/Marbola dłużej niz ty i wiem na co go stać.

Telupeje 26-09-2005 17:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Igrexou
@Tokk a wiesz czemu go nie zabił? -.- bo na 1 uha u Knightsolo schodziły mu ~2sd... a Knightsolo miał DUŻO więcej uhów niż Tedrus SD więc z tego jasno wychodzi że walka z nim nie mała najmniejszego sensu :)

Tedrus ma wspaniałe pvp więc nei ma co tu gadać głupot...

Wspaniałe PvP? Ja ci ku.rwa pokaże wspaniałe PvP! xDDDDDDD Tylko mi potem nie wypisuj na forum, że jestem PeKa. xDDDDDDDDD

Tokk 26-09-2005 17:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir-Wojtek Hiberna
"Dalem sie zabic czlowiekowi tylko raz"

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir-Wojtek Hiberna
Tak ludzie zabili mnie tylko raz (na tej postaci).

No wiem cioto ze on wiedzial ze nie da rady temu 75ek, ale jesli ty jestes taki dobry ze dajesz rady z kazdym przeciwnikiem to nie powinno Cie to podniecac ze zabil jakies 30+ nie dal rady z tym ek, nie? :P

W tym filmie jedyne dobre to jak koles sie bawi kiedy kupuje parcel.

Chcecie zobaczyc jak wyglada pvp? Zobacz film nagrany przez Dt albo BW.

-=DanieL=- 26-09-2005 17:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Dreathan
Pffffffff och tak rzeczywiście wspaniały AIMBOT a nie pvp, chyba wam się słowa poj3bały >.< Prawdziwe PvP to ma Althunus i Excail

Chłopie ja miałem hunta od exaila i miałem 28 ms i a on 68 lev i przebiegłem pól edron i mnie niezabił ;] choć walił po 185 z sd czyli miał mnie na 2 shoty i zwiałem do depot więc sie niepodniecaj excailem

FLO 26-09-2005 17:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tokk
No wiem cioto ze on wiedzial ze nie da rady temu 75ek, ale jesli ty jestes taki dobry ze dajesz rady z kazdym przeciwnikiem to nie powinno Cie to podniecac ze zabil jakies 30+ nie dal rady z tym ek, nie? :P

W tym filmie jedyne dobre to jak koles sie bawi kiedy kupuje parcel.

Chcecie zobaczyc jak wyglada pvp? Zobacz film nagrany przez Dt albo BW.

lol to posluchaj "cioto":
teraz to on zabil jakis tam 30 lv? A potem co bedzie? Ze zabil jakis noobow z 10 lv? To my czekamy az nam umiescisz tutaj wlasny film w ktorym zabijasz 70+ ek swoim dajmy na to 90+ lv palem, czekamy z niecierpliwosca;)
Yyy pvp bw? Aimboty zaliczasz do pvp? LoL to naprawde jestes za***istym znawca hoho wole pogratulowac komus kto zabija dwoch sorcow 40+ bez aimbota a nie gdzie ktos zabija z aimbotem ludzi majacych wieksze poziomy, temu panu juz podziekujemy bo zaraz powie ze bw nie uzywalo aimbotow;)

Zanim zaczniesz krytykowac, plakac, wyklinac na forum pokaz ze masz racje, a nie lamerskie posty zaczynajacych sie od slow "cioto" ;)

Aldruhn of Aldora 26-09-2005 17:24

BW sux xD
Hehe nie ma co..

Tokk 26-09-2005 17:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aldruhn of Aldora
BW sux xD
Hehe nie ma co..

To dlatego bez Masaka i Nemtora nie wychodziliscie z pz? :)
Dlaczego lv 100+ boja sie 60-80? :P jesli nawet by uzywali aimbotow to i tak trzeba miec pvp zeby was zabic ;)

@ten wyzej

Filmow nie robie ale jak chcesz to zobacz war stats z ostatniej wojny na aldorze i fragi "Sir Lamurus" ;) na tobie chyba tez mam, nie aldruhn? :o

Zapomnialbym...
Co do aimbotow, to moge poszukac i pokazac Ci screen z gc EM gdzie jesli dobrze pamietam Wilaggio albo Willy Stonesoul pisal cos w stylu : dobra aimbot on, gdzie oni sa?

Moto 26-09-2005 17:54

Bardzo fajny film, widze ze ten Tedrus jest dobrze "wyszkolony" :) w walce ;)

Aldruhn of Aldora 26-09-2005 18:07

Cytuj:

To dlatego bez Masaka i Nemtora nie wychodziliscie z pz? :)
Dlaczego lv 100+ boja sie 60-80? :P jesli nawet by uzywali aimbotow to i tak trzeba miec pvp zeby was zabic ;)

@ten wyzej

Filmow nie robie ale jak chcesz to zobacz war stats z ostatniej wojny na aldorze i fragi "Sir Lamurus" ;) na tobie chyba tez mam, nie aldruhn? :o

Zapomnialbym...
Co do aimbotow, to moge poszukac i pokazac Ci screen z gc EM gdzie jesli dobrze pamietam Wilaggio albo Willy Stonesoul pisal cos w stylu : dobra aimbot on, gdzie oni sa?

Lamurus to hiszpan wiec nie ******* glupot jak nie wiesz. I pokaz mi kiedy w dp sie chowalem..

Tokk 26-09-2005 18:13

Cytuj:

Lamurus to hiszpan wiec nie ******* glupot jak nie wiesz. I pokaz mi kiedy w dp sie chowalem..

Znowu zaczynamy...

Como coño te lo tengo que demostrar que soy yo? :P

Aldruhn of Aldora 26-09-2005 18:19

Cytuj:

Znowu zaczynamy...

Como co&ntilde;o te lo tengo que demostrar que soy yo? :P

W takim razie kiedy ostatnio i gdzie Cie zabilismy ?:)

Tokk 26-09-2005 18:25

Cytuj:

W takim razie kiedy ostatnio i gdzie Cie zabilismy ?:)

Pare dni temu w port hope? cialo bylo puste bo wy***alem bp do wody. Mialem skulla bo sie bawilem z jakims sorkiem.

Zdalem?:P

Telupeje 26-09-2005 19:11

Cytuj:

Pare dni temu w port hope? cialo bylo puste bo wy***alem bp do wody. Mialem skulla bo sie bawilem z jakims sorkiem.

Zdalem?:P

Ty zdrajco narodu polskiego!!! Wyjechałes do Madrytu truskawki zbierac bo w Polsce za malo zarabiales!!!!!!!!!!!!!! "Wypi.ierdalaj z Polski!"...ops...Ty nie z Polski!://///

rufus.j 26-09-2005 20:05

yO;-)
jedno zdanie : sir dreathan ... buahaha jak tedrus moze uzywac aimbota ty lajzo jak trafial w halindira ...? brak mi slow stary co do ciebie btw. vexmin nabil fraga na tobie hahah:D

its a guy called daffy playing during that sneaka well known player from elysia with the name Daffy von tras delited him self becaouse of he wanted to quitt and now he started again.

so thats whos on tedrus and fec vito

Aldruhn of Aldora 26-09-2005 20:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Telupeje
Ty zdrajco narodu polskiego!!! Wyjechałes do Madrytu truskawki zbierac bo w Polsce za malo zarabiales!!!!!!!!!!!!!! "Wypi.ierdalaj z Polski!"...ops...Ty nie z Polski!://///

Podnieca cie to ?:O

Zangiew 26-09-2005 20:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rufus.j
yO;-)
jedno zdanie : sir dreathan ... buahaha jak tedrus moze uzywac aimbota ty lajzo jak trafial w halindira ...? brak mi slow stary co do ciebie btw. vexmin nabil fraga na tobie hahah:D

its a guy called daffy playing during that sneaka well known player from elysia with the name Daffy von tras delited him self becaouse of he wanted to quitt and now he started again.

so thats whos on tedrus and fec vito

Wiec tak, Dreathan i Althunus to cio** bo nawet jesli to byly takie tylko fragi na jakis 40 i 49 sorcu. po 1 jesli ktos zna to Knightsolo I korobskura to Messiah i Breaker z Novej, wielkie legendy tamtego swiata, dostali poprostu wpie****. ale Daffy pokazal klase, ma swietne pvp i nikt tego nie moze podwarzyc :)

Telupeje 26-09-2005 21:07

Cytuj:

Podnieca cie to ?:O

Ta! Podniecaja mnie mieszkańcy Madrytu!!! Szczególnie Tokk!!!

Me estoy poniendo muy humendo, Tokk!; )

Lord Dreathan 26-09-2005 21:18

Rzeczywiście trzeba miec super PvP aby na 90 lv powalic 2 ziomow na 40+ m sorcow ktorzy niemaja nawet 400 hp. Bardzo trudne. I znowu zarzucone falszywe oskarżenia o aimboty uzywane przed dt/bw. Normalnie rzygac mi sie chce jak czytam te wasze durnowate/blaznowate wypowiedzi. Moze powiedzie jeszcze ze uzywalismy aimbota jak zabijalismy Hixando na femour hills? Ta napewno bo my to bw/dt jestesmy zli i podli i niemamy PvP. plx napiszcie do GM'a ze uzywamy aimbota plx plx plx plx. Powiem tyle, pi3rdolcie bzdury jak zawsze.

zygmunt-apollo 26-09-2005 21:21

dobra nooby polskie ktorych podnieca jak 90 rp zabije 40 sorca bez uhów zamknąć morde blz;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:45.