![]() |
MEFIIIIIII NIEeeeE PORADZIMY SOBIE Jakoś!
Nie Wszyscy Sa Noobami !!Mnie Tez Hakneli No i Co Zaczynam Sorkiem |
Odp...
Nie wiem czemu ale ja ich nie widze szkoda :(
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( |
Nic nie widzę
Ja nic nie widzę :( Współczuje Hacka :(
|
Cytuj:
|
Mefi nie załamuj się. Nie wiem co możesz zrobić w tej sytuacji może dobrze zagadać z GM wytłumaczyć co jak było, co się stało, co straciłeś, jakieś sensowne dowody. Szkoda tego mlvl ;(
|
Cytuj:
Cytuj:
|
ehh, z tych "keep my eq" to bylo ze sklamalem ze znalazlem jego stuff jak padl na mino mago zeby go wkurzyc, ale nie znalazlem a to ze zna gm'a to ma dobrze bo gm mugl mu dac moje passy...
|
Cytuj:
|
hmm....
..mozliwe ze to tylko zbieg okolicznosci bo po ostatnim przeskanowaniu kompa anty-wirem mialem 4 trojany :/ |
so goo :D
|
good* :P znaczy sie kalwiatura mi sie psuje ale gratz bohów
|
NIce
NIeze ssy:D WIelkie gratz..
|
SS znów działaja ?( A ty Mefi grasz dalej ? Może weź przeproś tego typka (oczywiście pozmieniaj passy) weź go na litość i graj dalej. :rolleyes:
|
DOBRZE CI IDZE TIBIA RULEZ FAJNE SSki :D
|
Cytuj:
z tego co widze to hakneli Cie jakis tydzien temu |
Celujące zdjęcia fajny stuff:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ale miałeś loot !!!!!!!bohy fuksiarz:D:D:D:D:D:D:D:D 8)
|
Screeny Juz Troche Maja Zobacz Na Zalozenie Tematu
,,No Prawda Ze Nie Straciłem Tyle Ale Knight Ma Ciężej Odrobić Ty Mozesz Runki Chociaż Robić" Ja Mam Dla Ciebie Knight Arma Juz Jak Bedzie Gral To Napisz Dam Ci Go |
Zajebiste ss'y :D szkoda że nie masz filmiku do Tibia Cam bo bym z chęcią obejrzał :) Zajebisty loot, te bohy na dokładke, i jeszcze potem pokazanie sprzęty!! MIODZIO Ja też tak chce ;(
|
mefi grasz jeszcze?
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:13. |