![]() |
|
omg niewiem o co tu chodzi.... alfabet brailla? zmysl czucia? palce? -.-
|
Coś nowego. Również utknąłem na 3:/. Tam jest miarka? Login ma być powiązany z hasłem? Ciemność, ślepy, braill?
Hmm.. |
może jakaś podpowiedź do 3 bo próbuje ze wszystkim imieniem i nazwiskiem brailla z alphabetem braille z palcami i nic pomużcie
|
teraz jestem na zagadce 4 w zestriddle, można jakąś podpowiedz poprosic? wiem tyle, ze "I have no mouth and I must scream" to taka opowiesc...
|
powiem tylko tyle. patrzcie bardzo uwaznie na to domino. :evul:
|
ja bym prosil o jakas podpowiedz do 5 zagadki ...
|
pomozcie z 7 :(
|
@Up:
Edytuj posty. Dostaniesz warn'a ;p @Topic: Jestem na 4. Dla mnie 3 było potwornie łatwe, ale w 4 nie moge znaleźć żadnego punktu zaczepienia :P |
chwilowo nie mogę, ale rozwiązłęm 3 i myślę gdzie wpisać:)
edit: już 4:) Proszę o nieumieszczanie tu wyników swoich rozwiązań. Jak już to do kogoś na PW |
3 poziom i chyba dalej się nie ruszę, w ogóle co to jest na tym 3 obrazku?? O.o
Edit a już wiem co to, ale dalej nie moge przejść |
Cytuj:
http://www.frvade.com/the_walls/wall_of_fame.php Spójrzcie na ostatni wpis. Mogę pomóc z frvade i zest riddles. Wystarczy podesłać mi link do zagadki oraz opisać to co już odkryliście. Nie daję passów, ani direct linków do kolejnych etapów - ale mogę was naprowadzić. |
Prosze nie umieszczac tu ani linkow do konkretnych etapow, ani zadnego loginu i hasla. Nastepnym razem poleca upomnienia.
Tak, to do was - Scream, ogorek oraz Khazid. |
Cytuj:
|
Utknąłem na 3 zagadce, wiem tyle że chodzi o pismo/alfabet Brailla, o niewidomego czy coś =/
Podpowiedź proszę ;P |
Spróbujcie tego
http://deathball.net/notpron Ja się teraz z tym mierze i utknąłem na 6lv. Ale próbujcie. |
Cytuj:
|
Heh Baron Ty to masz łeb ;P, ja utknałem na 4 lvl'u w tym a w frvade na 3 więc help plz ;P jakaś podpowiedź bo to że chodzi o pismo brailla i tak mi za dużo nie mówi :/
|
|
hehe.. lol.. doszedlem do 3 levelu i juz mam haslo tylko ze nie wiem co z nim zrobic.. mala podpowiedz plx :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:37. |