![]() |
Cytuj:
Sting powiedz mi kiedy Liam ma urodziny to mu kupie te 11 świeczek. (Eny pewnie zrozumiał aluzję). (a moze nie jest tak glupi jak ty i nie kozaczy tak) - Polska dziwny kraj. Kozak's Country. Są polacy ale są tzw. maszyniaki polaki typu Ninjas Nudni jestescie te same teksty. Najwięksi kozacy do***ią każdemu itp. itd. Nudą wieje od waszych nie smiesznych zarcikow i waszego kazactwa które nie odbija się na Tibii. Tchórze na Open Battle tylko Raksa przez mały moment było widac. Oh jaka szkoda ze Stinga tam nie było przecież on ma teh best pvp. ;/ ;/ Zal mi Ciebie ;/ ;/ Sting idz sie lecz i módl się żeby twoj wy***any Liam wygrał war bo będziesz musiał wypinac z serva. Wtedy też będziesz taki kozi. ? |
Cytuj:
PS. Zastrzeżcie forum dla użytkowników powyżej 13 lat ^^ |
Cytuj:
Ale sam nie powie ile mu tam wiosenek. Ehh... |
Ile? Napewno więcej od ciebie ;) Tyle moge powiedzieć :P
|
Cytuj:
|
Jojo i Sting - czemu w 50% postach wasze tyry opieraja sie na robieniu komus loda albo na czyis starych? :/
Jestescie zalosni. // Eny the Genial Nooooob |
Cytuj:
Powód prosty ... Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie ... |
Cytuj:
Ale przyznaj się lubisz lizac dupke Liamowi. Ps. Moze tobie nie ale Stingowi napewno bedzie ponad 5-6 razy gdy na kogos najeżdża. |
Ale szmieszne, poprawil wrzyscy na wzyscy xD
|
Hm...
Sting Zaczne od tego że , PAmietam Cie jescze jak miales 30 lvl Ale tak to jest jak niektorym ludziom uderzy levelik do glowki Ja tam Mam Wyzszy lvl na innym servie ale mam kumpli na niskich levelach bo naprawde da sie z niekturymi porozmawiac . A Ty jak do Ciebie zagada Ktos nizszy i cos Ci powie to odrazu piszesz "hunted" CZy nieuwarzasz , ze przesadzasz troszke Badz Facetem (neiwiem ile masz lat) i przyznaj ise ze faktycznie podlizujesz sie Liamowi i reszcie , zastanow sie co bedize jak przegra keidys wojne to co wtedy zrobisz zmienisz nagle strone??!! To Tyle mysle ze jetses rozsadny . Co do Raksa Ciebie Wogole Nieznam Ale Jak nieraz jestem u kuzynka Ktory jest noobkiem :P:P To nieraz niemge wytrzymac ze Smiechu jak widze co wyprawiasz Piszesz Ludziom Hunted Za to ze zle stoja w depo To jest poprostu Smieszne zastanow sie czasem co ty mowisz ale moze to poprostu ten wiek a i ta gra tez sluzy do wyrzycia sie??
Na Zawsze W Pamieci Daniel Magik |
Cytuj:
|
Cytuj:
~Signed with Hope ~Yours Jojo |
RoM przgra wojne zobaczycie. Ty Sting koncz gre i pozegnaj sie z postacia.
|
Cytuj:
Sry ale ja mam kolesi na niskich lvlach mozesz nawet zobaczyc na stronce kogo protectuje to nie sa wysokie lvle. Interesuje cie moj wiek?Mam 17 lat^ Nie podlizuje sie Liamowi bo z nim zadko gadam ale nie moge patrzec na to co pisza o nim na forum itp"uzywasz bota bo za***bales polakow" nie uwazasz ze to jest smieszne?Bronie go bo swietnie gra. I tyle^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeśli to co prorokujesz Stingiemu sie stanie, to ja zrobie to 2 na tobie, pasi? :) |
nie badz taki pewien siebie sting ;p
|
@Jojo Pasi.
@Sting Jak nie przegra to polecicie z banami i sie skonczy xD. Juz sie zaczelo ... |
Eh... Uwielbiam Auree, ale niestety musiałem się z nią pożegnać, bo za dużo zaczęło się dziać dziwnego... Wszystko sie popier.doliło i wiem już jedno, że serwer umarł, kiedy zaczęły się te wojny. Ludzie nudzą się już na tym serwie i rozrabiają. ERGH.... Najgorsze, że sentymenty do Aurei nigdy nie znikną, Ninjas też znałem (może troche słabiej), ale nie miałem wrogów. No cóż serwer zmieniony. Żegnam was Ziomy... :)
Pozdro |
Cytuj:
Jojo jestes po.***any chcesz lac na rl za glupia gierke. Czekamy na bany... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:32. |