Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   ROM jest dzivny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=51837)

Damq 03-10-2005 21:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eny the Noob
No nie wiem -.- Jakbys sie nie bal MI to chodzilbys na OPen Battle xD Liam tez sie boi bo nie expi sam (a moze nie jest tak glupi jak ty i nie kozaczy tak)

Stringi pisze sie "boi" a nie "boji" ;>
Nie wiem Liam mu chyba dobrze robi ze sie tak "zzyl" z nim :D Sting wez sie od niego odczep, bo troche nudny jestes - Liam to, Liam tamto . Oglos najlepiej kiedy Liam ma urodziny lub imieniny albo napisz jego biografie.

Gyx padl :/

//Noob

Zgadzam się. Apropos szkoda mi Gyxa.
Sting powiedz mi kiedy Liam ma urodziny to mu kupie te 11 świeczek. (Eny pewnie zrozumiał aluzję).
(a moze nie jest tak glupi jak ty i nie kozaczy tak) - Polska dziwny kraj. Kozak's Country.
Są polacy ale są tzw. maszyniaki polaki typu Ninjas
Nudni jestescie te same teksty. Najwięksi kozacy do***ią każdemu itp. itd.
Nudą wieje od waszych nie smiesznych zarcikow i waszego kazactwa które nie odbija się na Tibii. Tchórze na Open Battle tylko Raksa przez mały moment było widac. Oh jaka szkoda ze Stinga tam nie było przecież on ma teh best pvp.
;/ ;/ Zal mi Ciebie ;/ ;/ Sting idz sie lecz i módl się żeby twoj wy***any Liam wygrał war bo będziesz musiał wypinac z serva. Wtedy też będziesz taki kozi. ?

Jojo Ninja 03-10-2005 21:12

Cytuj:

No nie wiem -.- Jakbys sie nie bal MI to chodzilbys na OPen Battle xD Liam tez sie boi bo nie expi sam (a moze nie jest tak glupi jak ty i nie kozaczy tak)

Stringi pisze sie "boi" a nie "boji" ;>
Nie wiem Liam mu chyba dobrze robi ze sie tak "zzyl" z nim :D Sting wez sie od niego odczep, bo troche nudny jestes - Liam to, Liam tamto . Oglos najlepiej kiedy Liam ma urodziny lub imieniny albo napisz jego biografie.

Gyx padl :/

//Noob

Nie pisze sie Stringi tylko Stingi, na przyszłość, Dobrze to ci robi twoja stara, czemu wjazd na starych? bo wjechałeś na Liama, który nie zrobił nic, tak samo jak twoi starzy :> Liam jest sławny u nich i go chwala pod każdym względem, Czemu? Może poprostu jest dobry ... Ok, Ja moge napisać Biografie, zrobisz mi coś? Max laske, lub zrobisz mi zdjęcie, Wy*******aj bo śmieszny jesteś ...

PS. Zastrzeżcie forum dla użytkowników powyżej 13 lat ^^

Damq 04-10-2005 09:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jojo Ninja
Zastrzeżcie forum dla użytkowników powyżej 13 lat ^^

Boisz sie riposty od 13-latka :D
Ale sam nie powie ile mu tam wiosenek. Ehh...

Jojo Ninja 04-10-2005 12:38

Ile? Napewno więcej od ciebie ;) Tyle moge powiedzieć :P

Sting_Ninja 04-10-2005 13:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Damq
Zgadzam się. Apropos szkoda mi Gyxa.
Sting powiedz mi kiedy Liam ma urodziny to mu kupie te 11 świeczek. (Eny pewnie zrozumiał aluzję).
(a moze nie jest tak glupi jak ty i nie kozaczy tak) - Polska dziwny kraj. Kozak's Country.
Są polacy ale są tzw. maszyniaki polaki typu Ninjas
Nudni jestescie te same teksty. Najwięksi kozacy do***ią każdemu itp. itd.
Nudą wieje od waszych nie smiesznych zarcikow i waszego kazactwa które nie odbija się na Tibii. Tchórze na Open Battle tylko Raksa przez mały moment było widac. Oh jaka szkoda ze Stinga tam nie było przecież on ma teh best pvp.
;/ ;/ Zal mi Ciebie ;/ ;/ Sting idz sie lecz i módl się żeby twoj wy***any Liam wygrał war bo będziesz musiał wypinac z serva. Wtedy też będziesz taki kozi. ?

Wiesz cos co ciebie nie smieszy innych wrecz przeciwnie. Byl topic o mnie na tibia.com zrobiony przez jakiegos nooba z ktorym gadalem po polsku i sie jechalismy no i powiem ci ze duzo osob do mnie pisalo z tekstami" o za***iste masz teksty lezalem jak to czytalemxD" wiec chyba tylko tobie to nie odpowiada^ Jak ci to nie odpowiada to nie komentuj tego bo wiesz ze ja jestem lepszy w komentach ;)

Eny the Noob 04-10-2005 17:32

Jojo i Sting - czemu w 50% postach wasze tyry opieraja sie na robieniu komus loda albo na czyis starych? :/

Jestescie zalosni.

// Eny the Genial Nooooob

Jojo Ninja 04-10-2005 20:44

Cytuj:

Jojo i Sting - czemu w 50% postach wasze tyry opieraja sie na robieniu komus loda albo na czyis starych? :/

Jestescie zalosni.

// Eny the Genial Nooooob

O ile sie nie myle, to napisałem tylko raz, i to z określonego powodu który masz napisany wyżej ... Czemu mamy nie oszczędzać kogoś starych, skoro nie oszczędzają takiego Liama, który nie wie co my piszemy na forum?
Powód prosty ... Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie ...

Damq 04-10-2005 21:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jojo Ninja
O ile sie nie myle, to napisałem tylko raz, i to z określonego powodu który masz napisany wyżej ... Czemu mamy nie oszczędzać kogoś starych, skoro nie oszczędzają takiego Liama, który nie wie co my piszemy na forum?
Powód prosty ... Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie ...

Raz... mam Ci policzyc ? :>
Ale przyznaj się lubisz lizac dupke Liamowi.
Ps. Moze tobie nie ale Stingowi napewno bedzie ponad 5-6 razy gdy na kogos najeżdża.

Rybzor 04-10-2005 22:53

Ale szmieszne, poprawil wrzyscy na wzyscy xD

Magikk 05-10-2005 08:35

Hm...

Sting Zaczne od tego że , PAmietam Cie jescze jak miales 30 lvl Ale tak to jest jak niektorym ludziom uderzy levelik do glowki Ja tam Mam Wyzszy lvl na innym servie ale mam kumpli na niskich levelach bo naprawde da sie z niekturymi porozmawiac . A Ty jak do Ciebie zagada Ktos nizszy i cos Ci powie to odrazu piszesz "hunted" CZy nieuwarzasz , ze przesadzasz troszke Badz Facetem (neiwiem ile masz lat) i przyznaj ise ze faktycznie podlizujesz sie Liamowi i reszcie , zastanow sie co bedize jak przegra keidys wojne to co wtedy zrobisz zmienisz nagle strone??!! To Tyle mysle ze jetses rozsadny . Co do Raksa Ciebie Wogole Nieznam Ale Jak nieraz jestem u kuzynka Ktory jest noobkiem :P:P To nieraz niemge wytrzymac ze Smiechu jak widze co wyprawiasz Piszesz Ludziom Hunted Za to ze zle stoja w depo To jest poprostu Smieszne zastanow sie czasem co ty mowisz ale moze to poprostu ten wiek a i ta gra tez sluzy do wyrzycia sie??

Na Zawsze W Pamieci Daniel Magik

Damq 05-10-2005 09:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Magikk
Sting Zaczne od tego że , PAmietam Cie jescze jak miales 30 lvl Ale tak to jest jak niektorym ludziom uderzy levelik do glowki Ja tam Mam Wyzszy lvl na innym servie ale mam kumpli na niskich levelach bo naprawde da sie z niekturymi porozmawiac . A Ty jak do Ciebie zagada Ktos nizszy i cos Ci powie to odrazu piszesz "hunted" CZy nieuwarzasz , ze przesadzasz troszke Badz Facetem (neiwiem ile masz lat) i przyznaj ise ze faktycznie podlizujesz sie Liamowi i reszcie , zastanow sie co bedize jak przegra keidys wojne to co wtedy zrobisz zmienisz nagle strone??!! To Tyle mysle ze jetses rozsadny . Co do Raksa Ciebie Wogole Nieznam Ale Jak nieraz jestem u kuzynka Ktory jest noobkiem :P:P To nieraz niemge wytrzymac ze Smiechu jak widze co wyprawiasz Piszesz Ludziom Hunted Za to ze zle stoja w depo To jest poprostu Smieszne zastanow sie czasem co ty mowisz ale moze to poprostu ten wiek a i ta gra tez sluzy do wyrzycia sie??

Nic dodac, nic ując.

Jojo Ninja 05-10-2005 15:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Damq
Raz... mam Ci policzyc ? :>
Ale przyznaj się lubisz lizac dupke Liamowi.
Ps. Moze tobie nie ale Stingowi napewno bedzie ponad 5-6 razy gdy na kogos najeżdża.

Pomyśl, na c*** mam 'lizać dupke' gościowi, skoro nie gram w Tibie, no ... już przejdzie pół roku ? Poprostu wiesz ... w****ia mnie to że najeżdżacie na ludzi którzy nic w sporze pomiędzy wami a nami ... Czyli twoj starzy są tak samo niewinni jak i Liam, więc ogarnij kropka i zejdźcie z Osób takich jak Liam które nie mają tutaj nic do powiedzenia jak i swoich starych, poprostu ... Nie wiem czy to co napisałem dochodzi do głowy 13-latka, ale ja napisałem to moim razem, bardzo wyraźnie ...

~Signed with Hope
~Yours Jojo

Eny the Noob 05-10-2005 16:16

RoM przgra wojne zobaczycie. Ty Sting koncz gre i pozegnaj sie z postacia.

Sting_Ninja 05-10-2005 16:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Magikk

Sry ale ja mam kolesi na niskich lvlach mozesz nawet zobaczyc na stronce kogo protectuje to nie sa wysokie lvle. Interesuje cie moj wiek?Mam 17 lat^
Nie podlizuje sie Liamowi bo z nim zadko gadam ale nie moge patrzec na to co pisza o nim na forum itp"uzywasz bota bo za***bales polakow" nie uwazasz ze to jest smieszne?Bronie go bo swietnie gra. I tyle^

Sting_Ninja 05-10-2005 16:46

Cytuj:

To nei jest moj jedyny char ale wiem ze i takRom nie przegra wiec nie zamiezam sie z nikim zegnac ;)

Jojo Ninja 05-10-2005 19:34

Cytuj:

A ty dostaniesz w*******, zobaczycie. Ty Eny podaj swój adresik i pożegnasz sie z życiem.

Jeśli to co prorokujesz Stingiemu sie stanie, to ja zrobie to 2 na tobie, pasi? :)

ragafewee 05-10-2005 19:40

nie badz taki pewien siebie sting ;p

Eny the Noob 05-10-2005 21:17

@Jojo Pasi.
@Sting Jak nie przegra to polecicie z banami i sie skonczy xD. Juz sie zaczelo ...

Dark polo 05-10-2005 21:28

Eh... Uwielbiam Auree, ale niestety musiałem się z nią pożegnać, bo za dużo zaczęło się dziać dziwnego... Wszystko sie popier.doliło i wiem już jedno, że serwer umarł, kiedy zaczęły się te wojny. Ludzie nudzą się już na tym serwie i rozrabiają. ERGH.... Najgorsze, że sentymenty do Aurei nigdy nie znikną, Ninjas też znałem (może troche słabiej), ale nie miałem wrogów. No cóż serwer zmieniony. Żegnam was Ziomy... :)

Pozdro

Damq 07-10-2005 10:22

Cytuj:

@Jojo Pasi.
@Sting Jak nie przegra to polecicie z banami i sie skonczy xD. Juz sie zaczelo ...

Isaris juz polecial z dymem kto next ? :>
Jojo jestes po.***any chcesz lac na rl za glupia gierke. Czekamy na bany...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:32.