![]() |
Czy po śmierci mlvl spada??
|
@krisof: tak spada
Mi 4 mlvlv wyskoczyl rowno z 20 lvl. Expie sobie na dwarf soldierach i nagle komuniakat you advenced from lvl 19 to 20 zaraz po tym wale exure bo mam mane do spalenia i you advenced to magic lvl 4 :D myslalem ze sie zesram ze szczescia wtedy zaspamowalem caly chat gildyjny :D |
Hehe... chyba się zdenerwowali?
|
Krisof tak po smierci czesto spada mlvl zalezy w jakim stopiu zaawansowania go miales.
Raz tracisz raz nie |
hmm...... to ciekawe mi raz spada raz nie i mam go w takim samym stopniu rozwinienty
|
Ale z was noobki :)
Bo to jest tak... Jesli giniesz tracisz jakis procent w skills, m lvl, lvl. te porcenty sa mniejsze wraz z tym jak wykupisz : promocje, AOL, Blessy. Jesli padles, a miales juz troche naklepane "na gorke" w m lvl, to odjelo ci tylko jakis procent tego, i nie musail spasc, a jesli dopiero co awansowales, to na pewno ci sapdnie.. proste nie?
U$3r |
Mi skoczył na 16 a znam gościa co mu skoczył 4 mglv na 11 lvlu!!!
|
Ja na 16lvl'u mam dalej 3mlvl, Ale mam go juz od 12lvl i caly czas ytrenuje i spalam mane.....
I CHCE 4mlvl |
mi na ok 18 lvlu. malo trenowalem ale kupilem 2 bp of mana fluid i poszedlem expic. Jak spalilem mane na exure to pilem mana fluida i tak dalej...
|
ja knightem na 8lvl mam 5magiczny i skile 65/64 i trenie do 80/80 to wtedy zaczne expic :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:37. |