Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Bronie z questów (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=52)

Thimburd 18-02-2005 18:44

E, quest spolling :P Czyżby w 2003 roku nie istniał zakaz gadania o questach? :) (taki mały offtopi)

Sharphis de'Moon 19-02-2005 08:15

A własnie apropo Thunder Hammera, szłyszałem ze w tym update powstał na niego quest, to prawda? Nie żebym chcial wykonac, za trudny by byl ale tak jestem ciekawe czy istnieje.

Pacek 19-02-2005 09:25

co do bubble miała ona MLS ale był on pozyczony za całkiem spora kase, fakt napisane jest że konto założono 4 lata temu a z tego co słyszałem dopiero od 4 lat jest prowadzony taki zapis (nie wiem czy to prawda) a bubble gra od lat 5, zresztą nie wiem czemu wszyscy tak uwielbiają bubble, bo wedłóg mnie najlepszym graczem w tibie jest Cachero sorc na clamerze ma już 196lvl a trzy tygodnie temu wbił 190lvl

Dawny Gnom 19-02-2005 10:15

n00bs attack

kur.wa bubble ma golden helmet,magic long sworda,i demon legsy

to dlatego bo jako pierwszy gracz w tibie osiognela 200lvl jak bedzie miala 250 to dostanie golden butsy i dragon scale helmet a dalej to juz niewiem :/

Macius z Klanu 19-02-2005 10:29

lol bubble miesza w tibie 10 lat heheheh

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez iglarf
Up@ buahhaha ,smieszny jestes, pewnie najpierw zle nick napisales, bo bubble gra od 10 lat w tibie -.-

buhahahah koles moze powiesz mi jaki server jest juz 10 latek :).
Cos chyba masz zle informacje :p .
heheh c ya all .

Birmil 19-02-2005 10:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reidi
A propo questow... Czy jest taki quest w ktorym nalezy udac sie na szczyt gory znajdujacej sie miedzy Kazordoonem a Ab'Dendriel i nalezy zabic tam DSa strzeznoego przez pare cyklopow i hunterow a nastepnie przeszukac jego trumne ?? Jesli jest taki quest powiedzcie z kim trzeba porozmawiac albo chociaz w jakim jest miescie osoba ktora zleca zadanie.

Jest taki quest, pamiętam jak blokowałem tego ds'a i albo z niego albo z grobu wypadla jaks książka....

Guriel 19-02-2005 11:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raistlinek
2005-1996 = 9
czyli gra 9lat -_-'

omg, zobacz se kiedy jej konto zostalo stworzone... i sie nie kloccie...

Real name: Janice
Created: 21.07.2001 02:23:56 CET

wniosek:
2005-2001=4lata gra bubble... max a kiedy powstala postac bubble? niewiadomo...

Lord KATuxo 19-02-2005 12:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatKus
W questach można otrzymać bardzo wiele bardzo fajnych rzeczy. Od jakiś trąbek (famfare), złota, mieczy, po ciekawe przedmioty typu fire axe i inne tego typu przedmioty. Ostatnio nawet dowiedziałem się, jak oczyścić skarbiec w kazordoon. Nawet ponoć w historii tbiii kilkukrotnie się to udało (3-4 razy), i co ciekawe, nie trzeba do tego mieć jakiejś wypasionej postaci! Pozwolę sobie jednak nie podawać ci gdzie co znaleść. Powiem tylko, żebyć gadał z każdym NPC szczególnie tymi, które wydają się być zupełnie niepotrzebne, do każdego NPCa gadaj hi (czasem hello albo hail), quest, a coś na pewno znajdziesz.

Hmmm... To sie robi coraz ciekawsze. Przeprowadze sie do kazz'o i dzien w dzien bede probowal. Chociaz do skarbca podchodze od wczoraj z dystansem po poszedlem tam z kumplem zrobic sobie Screen'a, on blokowal ale jeden sie na mnie przezucil i dopiero dostrzeglem minusy palladyna bo gdy kumpel zdolal go zablokowac i ja zwialem to zostalo mi 4 hp, jednym slowem jeszcze 1 shoot od guarda i leze. Ale po dojsciu do skarbca stwierdzilem ze cie oplacalo. Zrobilem Screen'a i wracamy do ab, w polowie drogi przypomina mi sie ze nie robilem screena przez UO tylko normalnie i ze go nie wkleilem, a potem juz bylo za pozno, ss poszed sie ***.. . Przy okazji wykonalem jakis badziewny quest z 27 ciasteczkami i jakims kluczem.

Hellraider 19-02-2005 12:05

omg...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawny Gnom
kur.wa bubble ma golden helmet,magic long sworda,i demon legsy

to dlatego bo jako pierwszy gracz w tibie osiognela 200lvl jak bedzie miala 250 to dostanie golden butsy i dragon scale helmet a dalej to juz niewiem :/

Tak?? Ahaaa. Bo ja myślałem, że bubble ma golden shielda, demon sworda i plate bootsy.

ps. Co to jest dragon scale helmet??? I skąd wiesz czy za 200 lvl dostala od cipów COKOLWIEK?? No i skąd wiesz, że dostanie golden boots??? Znasz cipów, mówili ci wszystkie swoje plany??? To może napisz rozkład wszystkich kolejnych updatów tak powiedzmy do 2010 r. Albo spis wszystkich nowych potworków (o ile mają w planach jakieś nowe).

Knight Patryk 19-02-2005 12:19

qrrna....

bubble Ona pozycza od kogos na hunty magic longsworda tak pisalo gdzies.Gra prawie 4 lata a nie 10 jak to jakies newbie muwia jak nie umiom sprawdzic ile konto ma lat a sie spieraja jeszcze.

Raistlinek 19-02-2005 12:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guriel
omg, zobacz se kiedy jej konto zostalo stworzone... i sie nie kloccie...

Real name: Janice
Created: 21.07.2001 02:23:56 CET

wniosek:
2005-2001=4lata gra bubble... max a kiedy powstala postac bubble? niewiadomo...

chodziło mi o to że max(!) może grać 9 lat, wczytaj sie w popzednie wypowiedzi

mih-u 19-02-2005 14:03

asdasdsadasdadas

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:17.