Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Hacked & Deleted (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=52586)

Specter 06-11-2005 13:36

@up
no i? współczujemy, a teraz czy możesz przestać spamować? <reported>

Paxxx 06-11-2005 20:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arek Dozamet
a co?? moze jest inaczej??

popieram ;] pokoj jest na Valorii i tyle.

Podroznik 07-11-2005 10:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paxxx
popieram ;] pokoj jest na Valorii i tyle.

Wojna sie zbliza duuzymi krokami :)
Tym razem sami sie wykonczom :D :D

Trucido vs Cleano obaj maja duze poparcie... i silne gildie
ps padl Searomir (Bound) i Dragon Kurtty (wczesniej w gildi podleglej bound)

Paxxx 07-11-2005 21:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Podroznik
Wojna sie zbliza duuzymi krokami :)
Tym razem sami sie wykonczom :D :D

Trucido vs Cleano obaj maja duze poparcie... i silne gildie
ps padl Searomir (Bound) i Dragon Kurtty (wczesniej w gildi podleglej bound)

Cleano nie ma szans poniewaz Hikahuza i Interfernal są retired a po stronie trucido jest cale legionarius (przypominam ze w legionarius sa wszyscy czlonkowie Caelestis,Plutoon i Legionarius) wiec Cleano ma male szanse..

Aryell 19-11-2005 17:49

Witam (elo podroznik) gralem dosc dlugo na valorii (hail BSE :}) i zrezygnowalem jak odszedl hutch'net puki on byl to apitov i reszta sie tak nie panoszyla jak odszedl zaczelo sie masowe PA ze strony Here i coraz wiecej ludzi zaczelo uciekac z servera. Kilka dni temu z ciekawosci zalogowalem sie i nie wiem czy cos mi grozi, jaka jest sytuacja itp. Chialbym zeby wrocila stara dobra valoria a razem z nia gracze ktorzy cos wnosili na ten server pozdro dla bse (niestety juz nie istnieje :/)

Podroznik 19-11-2005 19:46

Heh liczy sie lojalnosc i wytrwalosc czego niema Legionarus a ma Bound

Ludzie w Legionarus to w wiekszosci mat*ly zaraz po rozpoczeciu wojny odeszli od Trucida... tak wiec Bound zadzi :(

siema Aryell say me Your name plx :)

Paxxx 23-11-2005 23:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Podroznik
Heh liczy sie lojalnosc i wytrwalosc czego niema Legionarus a ma Bound

Ludzie w Legionarus to w wiekszosci mat*ly zaraz po rozpoczeciu wojny odeszli od Trucida... tak wiec Bound zadzi :(

siema Aryell say me Your name plx :)

dokladnie ^^ teraz kolejna Gildia ma Hunta XD tym razem Mistic Circle - nie podaje powodu bo wiadomo ze takowego nie ma .

Arek Dozamet 01-12-2005 14:51

Cytuj:

dokladnie ^^ teraz kolejna Gildia ma Hunta XD tym razem Mistic Circle - nie podaje powodu bo wiadomo ze takowego nie ma .

To jest bardzo dobry przyklad na to ze PA powrocilo na
Valorie ;/ Bound znowu zaczynaja wymuszac pieniadze od innych graczy ;/ Wiem to bo Apitov kazal placic mojemu kumplowi z RL za...... NIC -.- powiedzial mu ze jak nie zaplaci to bedzie HUNTED i nie bylo innego wyjscia jak oczywiscie zaplacic ;/ ciekawe jak dlugo jeszcze tak bedzie X( moze znajda sie osoby ktore sie temu sprzeciwia i beda walczyc z PA ale w to bardzo watpie ;/

Paxxx 01-12-2005 15:59

Cytuj:

To jest bardzo dobry przyklad na to ze PA powrocilo na
Valorie ;/ Bound znowu zaczynaja wymuszac pieniadze od innych graczy ;/ Wiem to bo Apitov kazal placic mojemu kumplowi z RL za...... NIC -.- powiedzial mu ze jak nie zaplaci to bedzie HUNTED i nie bylo innego wyjscia jak oczywiscie zaplacic ;/ ciekawe jak dlugo jeszcze tak bedzie X( moze znajda sie osoby ktore sie temu sprzeciwia i beda walczyc z PA ale w to bardzo watpie ;/

w takim razie twoj kumpel jest noobem.
Nigdy sie nie placi -.-'

DRoN 01-12-2005 16:12

... mi szkoda jak kogoś hackują ... grałem na infernie i było fajnie , nie lubiłem tylko tego szwedusa SS(man) z jego gildią ("armory" bodajże) , myślałem że jakby tak on zaliczył deda to by miał za swoje ... Blood of Kaina na mnie nasyłał ... ale jak zobaczyłem , że stracił wciągu jednego dnia wszystko (80lvl->23lvl) to zrobiło mi się go żal ... szkoda , że Cipy nie cofnęły serwera , kiedy to się stało ...
PS. fajnie jakby każdy , który hackuje , zrobił to , co zrobił ten od Coronela Bornegio ...

Arek Dozamet 01-12-2005 16:48

Cytuj:

w takim razie twoj kumpel jest noobem.
Nigdy sie nie placi -.-'

Jestem ciekawy co ty bys zrobil jakbys mial 60lvl i Apitov kazalby ci zaplacic X( wolalbys juz przestac grac na Valorii i zrobic nowa postac sobie bo ta mialaby juz hunta?? -.-

Paxxx 01-12-2005 20:10

Cytuj:

Jestem ciekawy co ty bys zrobil jakbys mial 60lvl i Apitov kazalby ci zaplacic X( wolalbys juz przestac grac na Valorii i zrobic nowa postac sobie bo ta mialaby juz hunta?? -.-

na 56 lvlu kazal mi placic Quexx zagadalem do kogo trzeba i sie zalatwilo ; ]
a btw. podaj mi nick twojego kumpla ;]

Arek Dozamet 04-12-2005 16:24

Sorki ale niestety nie moge :p A ty grasz nadal na Valori czy juz nie?? :>

Paxxx 04-12-2005 22:16

Cytuj:

Sorki ale niestety nie moge :p A ty grasz nadal na Valori czy juz nie?? :>

juz daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawno nie gram :P
bo sie nie oplaca chociarz mam plecy to niechce tam grac ;p

Gandalf of Gray 23-12-2005 20:13

wreszcie na Valorii ludzie wzieli sprawy w swoje rece nowa gildia i ubili apitova :D :D

Bjoern Shu 23-12-2005 21:33

i nic im to nie dalo b Chullo,Kamoli i Quexx maja bany : P teraz trzeba na nich czekac a Huggers siedza w pz :}

kimil31 23-12-2005 22:03

HYH
Szkoda że Chullo dostał bana, boudy za bardzo kozaczom.Ostatnio sam bylem światkiem jak jeden 30drut z bound skakał do 110 knighta i *** ten go raz tylko walnoł i zaraz cała ekipka trach na niego 5 min i go nie ma.
Czy to nie jest chamskie kozaki wielkie hugersi powinni im dowalić

koniec transmisji
PIP PIP PIP

ps. pozdro dla DOZAMET :)

Ksztan WWO 25-12-2005 09:50

:)

Ba Bound to sa kozaki i sa dobrze zorganizowani bo jak wlacza to wszyscy razem
w pzreciwienstwie do Hugersów, czy ich poprzednoków Excessum.Po za tym kilku z graczy wczesniej nalezacych do Boundu przejzalo na oczy ,z czego sie bardzo ciesze.Luc Aybara,Quexx czy Hika to jest zawsze wieksze wsparcie.Jest także PROBLEM
prze duze "P".Simek of Cook, Lord of Mexites,Kloo Fairlane,Muchie czy Arthanian przeszli na "złą stornę"
:p a Karolinka the Evil ,Nahh The Evill ,Blah The Evill czy Podroznik loguja sie "odswieta" czyli na 10 minut "pobiegac po dp"
A dla takich idiotów jak Legrian Searomir i Kanejo nalezy sie deleted jak dla Sergia za "mass Pk" gdzie bija kogo popadnie tzn. nie zupelnie kogo popadnie ale 35+ aby "cos zloocic"
@
co do "Flaa" to szkoda bo byl jednym z lepszych graczy na Valori.

@@Gandalf of Gray
Apitov juz padl wczesniej i to z reki polaka :]Harvestman

Podroznik 25-12-2005 10:43

Cytuj:

8o

Pewnie ze wolalbym przestac grac.Zaplaciles mu raz to zaplacisz i druigi i trzeci.... Ja ani 1 gp niezaplacilem i niezaplace a mam o wiele wiencej dostracenia niz twoj kolega... jest tez cos takiego jak Honor :) .

Bjoern Shu 25-12-2005 13:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kimil31
HYH
Szkoda że Chullo dostał bana, boudy za bardzo kozaczom.Ostatnio sam bylem światkiem jak jeden 30drut z bound skakał do 110 knighta i *** ten go raz tylko walnoł i zaraz cała ekipka trach na niego 5 min i go nie ma.
Czy to nie jest chamskie kozaki wielkie hugersi powinni im dowalić

koniec transmisji
PIP PIP PIP

ps. pozdro dla DOZAMET :)

sry ale takie bajeczki wymyslone to sobie wsadz swoim "ziomkom"
z podworka a nie pisz na forum
noob.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:47.