Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   CD-Action (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=52620)

Yoh Asakura 08-10-2005 19:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez joey
właśnie przed chwilą kupiłem cda... już się nie moge doczekać aż zaczne cztać a potem grać w Fallouta ;> w Tactics jescze nie grałem ;>

Nie masz czego żałować.To już wg mnie profanacja serii Fallout.Bo jak ktoś śmiał wydać Fallout'a,który nie miałby w tytule cyferki '3' ?

Gromnjir 08-10-2005 22:25

prawie wszystkie gry dolaczane do cda sa beznadziejne...(imo), ale same pismo i niektore artykuly poczytac lubie.

Fiszbin 08-10-2005 23:57

Ja czytam i jest SPOX. Kupuje tak średnio raz na trzy numery, czasami mam przypal ze kupuje co miesciac, a czasami zaprzestaje na pol roku, ale generalnie spoko. Smuggler ma słabe teksty ale i tak go lubie :P

Fish3r 08-10-2005 23:58

Jeżeli chodzi o rynek polskich czasopism komputerowych to niepodzielnie króluje (i nie zanosi się na zmiany) CDA. Gry daje najlepsze... (choć to kwestia gustu), również wszystkie działy się przyjemnie czyta (choć czasami skurcz brzucha łapie po czytaniu "Na luzie" czy "Action Redaction". Moim pierwszym CDA był ten z kwietnia 96 (premierowy) i przez jakiś czas zbierałem. I później przestałem jakiś czas zbierać (chyba od 1999) i teraz cały czas zbieram od października 2001 i chyba to potrwa tak do końca... CDA roX :)

$corcerer 09-10-2005 00:46

Kupowałem od wakacji '97 (to był numer łączony) aż koło zimy '03. Po drodze miałem chyba ze dwie roczne prenumeraty :> Co tu dużo mówić - fajnie było, ale niestety IMO się skończyło - pismo stało się IMHO zby "Młodzieżowe" (albo to ja sie zestarzałem? chgw..) Wkurzał mnie nowy layout stron, no i te chrzanione reklami z jakims gównem za esemesa... ble.

Nie wiem czy pamiętacie, ale oni wydawali też taką gazetkę p.t. "Action Plus". Swietna rzecz (kupowalem ja od poczatku do tego numeru z Vulture jako pelna wersja. Poczatkowy pomysl byl imo swietny - same solucje, podarniki i tipsy, cągnęli to tak przez jakiś czas, ale spierniczyli nieźle też.. szkoda :/

Humak 09-10-2005 17:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shanhaevel
Nom. Mnie wessało dawno temu i puścić nie chce. Btw. poproszę jakieś argumenty.

1. zasada antyfanów: brak argumentów

Co do txtów Smugglera to uważam, że kiedyś było dużo, dużo lepiej szkoda ... aczkolwiek czasem jak coś napisze to mam ślinotok 8o

Vanhelsen 09-10-2005 17:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $corcerer
Kupowałem od wakacji '97 (to był numer łączony) aż koło zimy '03. Po drodze miałem chyba ze dwie roczne prenumeraty :> Co tu dużo mówić - fajnie było, ale niestety IMO się skończyło - pismo stało się IMHO zby "Młodzieżowe" (albo to ja sie zestarzałem? chgw..) Wkurzał mnie nowy layout stron, no i te chrzanione reklami z jakims gównem za esemesa... ble.

Nie wiem czy pamiętacie, ale oni wydawali też taką gazetkę p.t. "Action Plus". Swietna rzecz (kupowalem ja od poczatku do tego numeru z Vulture jako pelna wersja. Poczatkowy pomysl byl imo swietny - same solucje, podarniki i tipsy, cągnęli to tak przez jakiś czas, ale spierniczyli nieźle też.. szkoda :/

Tak, Action Plus to było coś... niestety już nie ma :(
Jeszcze był Virus_ ale na szczęście już go nie ma :) Ciekawe czy teraz wydawca wymyśli coś nowego ;)

@up: Smuggler coś ostatnio bardziej spoważniał w tekstach :P nie to co parę lat temu, ale czy do na dobre wyszło? to już sprawa indywidualna czytelników AR :P

Liado 09-10-2005 18:05

A wiecie co mnie najardziej rozśmieszyło w ekszynie? Pewne pytanie w konkursie smsowym które brzmiało mniejwięcej tak "Nokia NGage łączy w sobie zalety telefonu i: a) kosiarki b) konsoli do gier" xD

BeinFester 09-10-2005 18:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TheNatoorat
Mój najstarszy numer - październik 1998. Ach, te Smugglery, Mr. Jedi i jeżdżenie po ludziach w AR... :)
Dzisiejsze CDA straciło klimat, dlatego raz na miesiąc wyciągam zakurzone ga... pisma i kartkuję je od dechy do dechy.

oj tak,to były czasy.... ja mam najstarszy num. z 1997.tam to było fajnie.....puzniej przez 3 lata nie kupywałem i jak sie o budziłem i popatrzyłem po gazetach wymagania to zorientowałem sie że mój komputer nadaje sie tylko do pisania i do internetu.........no i do tibi ofkoz

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:43.