![]() |
Ładne
Mi się bardoz podoba i daje 10\10 chociaż po tamtych fakach o Drumusie to nieco nudnawe, ale ujdzie i trzeba zauwazyć... ORCi....
|
Chyba ubijam tego Fake także nie liczcie na m0re. :/ sory all
|
:cup: według mnie to jes :cup: ekstra podoba mi sie GZ :cup: 1000/10 :cup: :cup: :cup: :cup:
|
Norah, de**lu, jesli usmiercisz tego fejka to ci wysle wirusy, spamy, trojany (wiem ze wirus i trojan to to samo xD) i wszystko inne co moze ci rozpieprzyc kompa xD
Dawaj wiecej I TO JUZ! NO DALEJ, RUCHY! |
Cytuj:
Tobie też mam ponabijać pozytywne posty?! Rób dalej! |
Czemu MOZE??
SUPER!!!!! Dajcie ci 99999/1 Super masz świetne pomysły :cup: :evul: |
super ale jedyne co mnie razi to na 9 obrazku tam z gorami zaczynaja sie gory a jest trawa...mi sie to niepodoba ;]
|
Baaardzo fajne ;)
Zadne moze bo ci zaspamuje gg! A wiec, wszystko ok, tylko jeden minus: Co to za rozjasnienie na ssie z deszczem? xD |
Sorrka, ze post pod postem ale sie 2 razy wyslalo :/
|
Ładnie! Bardzo ładnie... Tylko za mało Drumunusa... Ale Fake jest Super!!!
P.S. Tylko jeden minus!!![Mnie tam nie ma]. P.S.2.Baradax, w podpisie jest już link do Faków LOTR'a. |
Oczywiście świetne... :)
|
E no 8o ! Wszystko było by super gdyby nie to, że te napisy jednak sie zlewają moze zrob obrazki a dialogi pod obrazkami bo tak to kijowo sie czyta... ale tak to spox :]
|
Norah, to jak postanowiles juz? Robisz dalej czy siedzisz i sie lenisz?
Pamietaj co sie stanie jesli nie dasz, hanted do rukgardu, przez Caszero, level 300 master Druid, Babble, level 250 King Knajt i Eternal Oblivion level 350 Elite Sorszer! I haked przez Bill Gates! |
:(
Omg... I znowu 0 komentów... to po co ja to mam robić?:(
|
To rob dalej na co czekasz.Dalej czekam cale 10 sekund i nic X(
rob dalej |
Super fake... nie ma zadnego moze :P
|
Cytuj:
@down Nie patrzyłem na datę |
@up:
PO JAKIEGO ***A ODŚWIEŻASZ TAK STARY TEMAT?!!!!!!!!!!! |
Gdyby kilka(nascie?) tygodni temu odświeżyl ten temat może fake by jeszcze byl ale teraz...
PO JAKIEGO ***A ODŚWIEŻASZ TAK STARY TEMAT?!!!!!!!!!!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:48. |