![]() |
Ja i wiekszosc moich kolegow ma 15-16 lat czyli wiek gimnazjalny.
|
ja mam 14 kumlpe sa starsi :P
|
Mam prawie 16 lat co może świadczyć o niskiej inteligentności moich postów 8o
|
Ja mam 12 lat i się tym nie przyjmuje. Co prawda mam qumpli po 14-17 lat ale sie oplaca. mają 28lv + i mam chyba z 7 protectorów. (Ah nie ma to jak pomagać highlvl :P).
--- To mój któryś post :D |
Ja mam 17 lat i większość moich kumpli też jest w tym wieku! Mamy niezłą ekipe. Zaczynaliśmy grać w tibie w cafe, a teraz każdy z nas ma stałe :D No i jest jeszcze sporo małolatów grających w cafe, takich w wieku 12-15 lat.
|
Ja mam 12 lat :P
Jestem młody , w mojej klasie nie ma ziomqa który by nie gral w tibie moj kolega ma 44 lvl na Antice .
Nie wyzywajcie mnie od szczeniaków :D TIBIA ROOOOOLEZ TAKI SOBIE SEBEK 18 LVL 53/49 JULERA |
Ja jestem juz pelnoletni. Malo jest osob starszych grajacych w tibie. Wszyscy ludzie z mojej vip list sa mlodsi ode mnie (jest jednak kilka wyjatkow).
|
Ja mam wysarczająco dużo lat aby grać w tibie :)
Toznaczy mam 15 lat a kumple mają 14-19 lat. 8) |
Ja mam 16 lat koledzy z vip list mają od 15-23 lat a w gildi której byłem... Był taki koleś co miał 46 lat :P i ma 2 synów pełnoletnich którzy też grają w tibie.
|
mam 13 moi kumple z klasy ciupia na roznych swiatach moja dziewczyna tibijska ma 15 kumpli mam rozny naprawde rozny
a teraz prośba mój stary za cholere nie chce sprobowac zagrac w tibie(NIE to wcale nie jest dobrze) jak go namówić? |
Ja ci dam radę lepiej go nie namawiaj bo jak się wciągnie to nie da ci usiąść przy kompie ( chyba że macie 2 lub coś w tym stylu ) ja tak samo namówiłem ojca żeby grał tam w jakąś strategie i już od 3 lat w nią gra ;( i jak mu się zachce grac to przez 5h nie mam dostępu do komputera ( chociaż obserwować jak ktoś gra w tibie jest ciekawsze niż patrzenie się w jakąś strategie )
|
azz
Ja mam 15 lat a moi koledzy maja od 12-23 :))
|
13, kumple 14-20
|
Mam 18 lat i w takim wieku jest tez wiekszosc moich tibijskich kumpli.
|
i'm 16 years old :P 29.03.1988 :D
Ale znam kolesi 25 + ( chocby Civatateo ) |
Ja mam 20, mam brata 9 letniego ktory tez gra w Tibie (21 elite), sasiad (w Tibia nie RL) zadrecza mnie ciagle opowiadaniami co bedzie robil od listopada jak przejdzie na emeryture :)
|
Ja mam 15 lat a moje ziomki 14-16 i znam takiego jednego 45+ latka ;P
|
Ja mam 13 lat :) ogólnie w mojej miejscowści ludzie grający w tibie to 7-ponad 30 :)
|
14 mam lat
Temat do nabijania postów!!! |
Ja mam 13 lat, ale to dlatego, że urodziłem się w grudniu. Rocznikowo mam 14. Większość moich kolegów ma 13-14 lat (zależnie od tego w jakim miesiącu się urodzili.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:03. |