![]() |
Jesli jest jeszcze wolne miejsce to na komunikację się zglaszam;] jeśli nie to mogę być dziką kobietą waszym sprzymierzeńcem, która bedzie podstepnie kastrować rywala :D btw...why? because my nick is Fidelka Kastratka
:p |
Ja chce byc pilotemm myśliwca międzygwiezdnego
nick: Ojczul |
Aha jakbyś mogł Avager to tego robota zrób z dłuuuugą brodą, taką krasnoludzką ;)
|
Ja
II Komunikacja - 2 wolne (Barkus, +Sasek62+, XXX)
Dodaj mnie plz |
JA bym mogła :D
|
Ja się zgłaszam do senatu
|
Nieczytalem calego tematu ale chce byc kimkolwiek ;] moge bys tym robaczkiem ;]
|
Chce wejść!
Gdyby było wolne miejsce zgłaszam się do senatu!
Devil Piewek (jestem grzeczny,kulturalny,miły,mądry i przystojne moge nadesłać zdjęcie).Gdyby była możliwość chciałbym byc prezydentem. Podpisane: Devil Piewek |
A nie można by jeszcze kilka myśliwców w fabryce dorobić? :p
Jeśli jakimś sposobem (nie wiem jakim) uda Ci się mnie dodać do tej pięknej eskadry gwiezdnych myśliwców to... Nick: Dan |
aha a co z kasa i jedzonkiem :p
|
Zgłaszam się
Wiem że mam nikłe szanse ale bardzo chciałbym być Pilotem Myśliwca Między Gwiezdnego, Członkiem Senatu albo Statku desantowego.
Mój nick to Zagru. Edit: :cup: HURA! Udało mi się! :cup: . Wielkie dzięki Avager. :cup: |
Ja moge byc Pilot Myśliwca Między gwiezdnego :)
|
Ja chczem być Pilotem Myśliwca Między gwiezdnego! :cup: plx plx
|
Ja albo naukowcem(szalonym), albo Pilot myśliwca międzygwiezdnego:)
Wedle uznania, mi obojętne. |
A ja chce byc Pilot Transportowca Desantu B)
|
Pilot Myśliwca Między gwiezdnego or naukowiec plx :PPP
|
Niezle, ale troszeczke zakręcone.
Gratz :cup: |
Ja prosze o myśliwca
|
Ja chce być Pilotem Myśliwca Między gwiezdnego albo naukowcem albo chce być w senacie ;)
|
Ja chcę być prezydentem galaktyki!!! :cup: :cup: :cup: ...
No... Jeżeli się Ty nie zgadzasz... Albo inni... Bo mam trochę wrogów... To może być Pilot Myśliwca Między gwiezdnego albo naukowiec jakimś... @Up: Myślę że raczej chodzi o Nicki z forum. P.S. Znowu spalasz poprzedni Fake... No... Ale może i dobrze... Może tym razem będziesz miał okazję naprawdę się wykazać... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:20. |