![]() |
Chce ByĆ W Fake !!!
Cent
Knight (bloker i dobre skille :P) Człowiek |
Legwan
Knight Ciezka zbroja rycerza człowiek |
Kedven
czlowiek mag |
nick:Bernard lub benio (obojetne)
profesja pall<lekka zbroja> rasa:elf charakter:samotnik uzbrojenie:luk i strzaly lub kusza i bolty otfit obojetne! (jesli sie jeszcze zalapie) p.s. sorka ze w 2 miejscach nie ma dwukropkow ale wychadza glupie emotki p.s.2 plz daj mnie do fake'a plz |
chcę być w fake
nick : Cent
rasa : Człowiek prfesja : ( knight, fajny outfit, dobre skile i hity 200+ ) |
... sorry Kasujcie ten post :P
|
Ja też chce :>
Name : Mudim
Rasa : Elf Profesja : Sorc Outfit : Zmixuj cos tak jak Norahowi a jak nie da rady to ten szwed paccowski :P |
Hehe.
Nick:Genio Profesja:Knight Ciuchy: Pół mumi,kaptur,blada twarz i peleryna jak Vamp Rasa:Nieumarły :cup: :cup: |
Cent
człowiek knight ( dobre skille, bloker i muszą byc hity 200+ ) |
Cytuj:
LóL -Dobre Skille - Huge Lol , co to za nuub ? -muszą być hity 200+ - ROTFL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak tacy ludzie chcą występować w fake'ach, tym bardziej tych lepszych, bardziej "realistycznych" to ja dziękuje ... LóL ! |
Cytuj:
|
Plz ja też chce byc w fake
|
up:
Chcesz być super mastah mega ultra Polacki kozak ..... Tak ? Masz to jak w banku że w mym PodFaku bedziesz miał role jednego ze skazańców (Baradax wie oco chodzi). Down: o.O ? Wut ? |
Cytuj:
jak mozna tak pisac?? on wyraza swoje zdanie a poza tym to nie tibia tylko fake, a fake wcale nie musi byc podobny do tibii (hoc powinien) |
Sceptile
Mag Ciężka zbroja rycerza Dwarf :P |
Virusmaxi
Paladyn Lekka Zbroja Paladyna Czlowiek Srry, za bledy, ale polskie znaki mi sie zwalily :( :x: |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:47. |