Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nieszczęścia chodzą parami. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=53967)

Berbon91 25-10-2005 14:55

Nareszcie tibia.pl działa JUPIII :D

Kowek 25-10-2005 14:55

Ufff...........

Nareszcie tibia.pl działa bo chciałem poczytać poradnik dla pala ( od niedawna nim jestem ). Myślałem że tibia.pl zrezygnowała ze strony z powodu Raula bo moim zdaniem hackował :( . Ciekawe kto wygra w magicznym ołówku. P.S. Tibia.org.pl jest ciekawa :D

CeBi 25-10-2005 15:50

A ja sie bałem że mi coś z netem się stało.... :D

CaNaL 25-10-2005 15:54

No i Znowu

Znowu mamy czytelny przykład dziadostwa jakim jest hakerstwo i rozprzestrzenianie wszlkiego rodzaju wirusow i robali. Tacy ludzie sa zaraeni spoleczna patologia z syndromem wywyzszania swych umiejetnosci. Takich ludzi trzeba niszczyc szybko zanim sie "rozmnoza" <czyli przekaza swa wiedze>. X( X( X(

*Ryspeht* 25-10-2005 16:11

A tibia.com znowu coś nie działa od jakiejś godziny... Przynajmniej mi... ;S

Edit
Już jest i z nowym njusem ;D

The Angel 25-10-2005 16:17

Właśnie wszyscy o to się martwią co z magicznym ołówikiem:( niemoge się doczekać wyników

hoomik 25-10-2005 17:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CaNaL
Znowu mamy czytelny przykład dziadostwa jakim jest hakerstwo i rozprzestrzenianie wszlkiego rodzaju wirusow i robali. Tacy ludzie sa zaraeni spoleczna patologia z syndromem wywyzszania swych umiejetnosci. Takich ludzi trzeba niszczyc szybko zanim sie "rozmnoza" <czyli przekaza swa wiedze>. X( X( X(

wyjasnij mi co ma wspolnego hackerstwo/crackerstwo/wirusy/whateva z tym, ze tibia.pl nie dzialala. Bo ja jakos nie dostrzegam chocby jednej rzeczy laczacej jedno z drugim.

CaNaL 26-10-2005 15:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hoomik
wyjasnij mi co ma wspolnego hackerstwo/crackerstwo/wirusy/whateva z tym, ze tibia.pl nie dzialala. Bo ja jakos nie dostrzegam chocby jednej rzeczy laczacej jedno z drugim.

Jush wyjasniam hoomiku... oto cytat z niusa : "CipSoft przeprasza za wszelkie niedogodności, i zapewnia, że pracuje nad zabezpiecznieniami aby nie dopuścić do kolejnych takich ataków." Ma to chyba na mysli ze serwer zostal zaatakowany.... i niekoniecznie myslalem tutaj o tibia.pl tylko tibia.com

robutek17 17-11-2005 19:56

Straciłem wszystko! Wiadomość do administratorów Tibii!!!!

Właśnie niedawno zalogowałem się do Tibii z zamiarem zagrania. Kiedy połączyło mnie z serwerem i gra się załadowała znajdowałem się w lesie i zaraz zaczął mnie zabijać potworek. Więc zacząłem się bronić ale w pewnej chwili Tibia sie zawiesiła i nie mogłem kontrolować mojej postaci. Kiedy ponownie sie zalogowałem znalazłem się w mieście i zobaczyłem że nie mam plecaka i że straciłem wszystko co miałem(a troche tego miałem) ;( . W tej sytuacji prosze o radę i pytam administratora co mam teraz zrobić? Bo moja "śmierć" nie była wcale z mojej winy tylko z winy serwera!!!

Proszę o odpowiedź! ;(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:50.