![]() |
Nareszcie tibia.pl działa JUPIII :D
|
Ufff...........
Nareszcie tibia.pl działa bo chciałem poczytać poradnik dla pala ( od niedawna nim jestem ). Myślałem że tibia.pl zrezygnowała ze strony z powodu Raula bo moim zdaniem hackował :( . Ciekawe kto wygra w magicznym ołówku. P.S. Tibia.org.pl jest ciekawa :D
|
A ja sie bałem że mi coś z netem się stało.... :D
|
No i Znowu
Znowu mamy czytelny przykład dziadostwa jakim jest hakerstwo i rozprzestrzenianie wszlkiego rodzaju wirusow i robali. Tacy ludzie sa zaraeni spoleczna patologia z syndromem wywyzszania swych umiejetnosci. Takich ludzi trzeba niszczyc szybko zanim sie "rozmnoza" <czyli przekaza swa wiedze>. X( X( X(
|
A tibia.com znowu coś nie działa od jakiejś godziny... Przynajmniej mi... ;S
Edit Już jest i z nowym njusem ;D |
Właśnie wszyscy o to się martwią co z magicznym ołówikiem:( niemoge się doczekać wyników
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jush wyjasniam hoomiku... oto cytat z niusa : "CipSoft przeprasza za wszelkie niedogodności, i zapewnia, że pracuje nad zabezpiecznieniami aby nie dopuścić do kolejnych takich ataków." Ma to chyba na mysli ze serwer zostal zaatakowany.... i niekoniecznie myslalem tutaj o tibia.pl tylko tibia.com |
Straciłem wszystko! Wiadomość do administratorów Tibii!!!!
Właśnie niedawno zalogowałem się do Tibii z zamiarem zagrania. Kiedy połączyło mnie z serwerem i gra się załadowała znajdowałem się w lesie i zaraz zaczął mnie zabijać potworek. Więc zacząłem się bronić ale w pewnej chwili Tibia sie zawiesiła i nie mogłem kontrolować mojej postaci. Kiedy ponownie sie zalogowałem znalazłem się w mieście i zobaczyłem że nie mam plecaka i że straciłem wszystko co miałem(a troche tego miałem) ;( . W tej sytuacji prosze o radę i pytam administratora co mam teraz zrobić? Bo moja "śmierć" nie była wcale z mojej winy tylko z winy serwera!!!
Proszę o odpowiedź! ;( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:50. |