![]() |
bosal ja mam takie pytanie,jak zamówiłem dzisiaj (26.10.05) ten piękny kubeczek ;) to kiedy go dostanę ?
|
@Tomeh:
NiGdY! MUeHEHHEHAhAHAHahAHAHAUAHUAHuahUAHUAHAU :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: xD xD Joke tak mi jakoś coś strzykneło w mózgu ;] @Topic: Wow fajny kubeczek ;] A koszulke moge sobie zamowic biala z czarnym napisem? |
Mam pytanie a mianowicie czy zamierzacie wprowadzic breloczki w ksztlacie run lub inne takie bajery mysle ze by sie to przyjelo bardzo dobrze ;)
|
Cytuj:
Ale 4 zł nie jest takie złe ;D Cytuj:
A tak serio... Mi to niepotrzebne bo sobie zrobiłam runkę uh :D Z prawdziwgo kamyka :> Wygląda on tak: http://img437.imageshack.us/img437/4778/uh9zz.th.jpg A bryloczki byłyby malutkie chyba. Na koszulce moglibyście dać tekst typu: "You advanced in good-looking." ahhhh taka koszulka na WF ^^ Oczy tych wszystkich ziomów grających w tibię, ahhh :D Marzenia:> |
Powiem tylko tyle - nieźle umiecie wykorzystywać ludzi i ich bezmyślność. No coż... Użyłbym pewnego słowa, ale ono jest chyba jednak za mocne :]
@up to coś mi śmierdzi. ja bym tego nie ściągał :P |
inne gadzety sie zobaczy
@kubek nie wiem po jakim czasie jest wysylany ale gotowy jest od razu... wiec nie wiem prawdopodobnie jutro wysla czy potwierdza |
Spoko bajer chociaz ja bylbym za brelowami :)
|
Ja chętnie bym se kupił jakąś koszuleczkę, tylko jakiś fajniejszy wzorek by się przydał ;) a kubek... hmmmm może se niedługo zamówię :D
PS. Wielkie gratki pomysłu :) 8o B) :) |
Cytuj:
|
Ja kiedyś (1,5 roku temu :P) kupiłem koszulke na alegro z napisem Tibia :P Eh jak ide kolo podstawowki ( polowa w tibie gra :p (max 20 lvl ;P) to wsyzcy ooo grass w tibie jaki lvl itp albo starsi odemnie o grasz w tibie jaki lvl i jak mowie taki jaki mam czyli cos kolo 50-60 to im oczy wychodza ;p no nic fajnie sie chodzi kupcie koszulki :)
|
Niewiem czy naprawdę Was to "You advanced in drinking" rozśmieszyło czy sie tylko podlizujecie ;) "Gorąco zapraszam do kupowania gadżetow bo dostaję za nie kase " ;]
|
a kasa na co idzie? jak myslisz ?
|
Cytuj:
Mnie to szczerze rozbawiło, a ja nie mam do kogo się podlizywać, bo i po co? A ten tekst w cudzysłowie... n/c ... To serwis dostaje kase. A nawet jeśli to co? Jak kupujesz chleb w sklepie to też jesteś zły bo ktoś zarabia? Nie zły, a raczej ironiczny, he, he. |
SupEr GaDzEtY aLe KiEdY WrEsCiE WyNiKi KoNkUrSu? nIe MoGe SiE jUz DoCzEkAc KtO wYgrAl TeGo PaCCA :P :p
|
powinny byc dzisiaj :)
|
@up
To dobrze, wkoncu skonczy sie fala nobow pytajacych o to samo : ] |
Cytuj:
Dobrze że próbujecie zarobić, ale ja się nie skusze, bo jestem już za stary na takie zabawy jak szpan przed kolegami kubkiem albo koszulką "tibia"... |
ile kosztuje kubek? 22zl?
jak go zamowic? :p |
wiesz każdy pije z czego chce,a zresztą kubek mi się podoba,nie tlyko piwo,ale również herbatę,kawę,cole itp
|
Pic ale z czego ?
:cup: Kubeczki z TIBIA.PL sa bardzo fajne :D
Ale i tak zalezy co w nich chcecie pic :P Ja wole Pic w nim mleko bo do PIfka mam inny (nie mowie ze lepszy) ale juz sie z nim zaprzyjaznilem :P PS: Jestem za wprowadzeniem (po najblizszym update) nowego skill'a, a mianowicie skil w piciu Alkocholu :P Co o Tym sadzicie ?? ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:16. |