![]() |
Szkoda mi troche ty ktory kicknęło i potracili itemy. jednak z drugiej strony kick to nie przypadek. Ja expiłem na guardach i jakoś mnie nie kicknęło. Uważam, że to może być nie tylko wina CipSoft'u ale też i waszych łączy
Neostrada RoX (przynajmniej moja:P) |
cze jestem bardzo wściekły na tibię com poniewaz już od wczoraj próbuje stworzyc chara na luminerze :evul: X( ;( plz pomóżcie jak coś wiecie na ten temat B)
|
dobrze,żę juz wszystko jest ok bo na szczeście bylem w depozycie
imie:Sokol Palladynek świat:Calmera profesja:palladin skile:50/33 level:19 mag_level:9 :flaga_pl: |
nie mam pojęcia co jest!?!?
1,5 roku tibia chodz mi dobrze a teraz nie chcę się włączyć i nie moge sciagnąć z neta bo sie nie da tibia.pl nie da sie , tibia.com (nie można wyswietlic tej strony), tibia.org,tibia.xx.pl(nie można wyświletlic tej strony)
;( |
Co sie dzieje?
Dobra rozumiem ze byl virus,konto raula zostalo shackowane i teraz awaria glownego serwa :confused: I takna konto na niemieckim serwie Nebula moge sie zalogowac ale mam lagi max.A na moim nowym koncie na Antice niemoge wcale X( Kiedy chce sie zalogowac normalnie laduje mi postac.Okej zalogowalo postac teraz laczenie z serwerem i nagle mi cos pisze ze serwer jest do kitu:/Powiedzialem to swoimi slowami ;)
|
Reset????
Ostatnie wydarzenia dają nam do zrozumienia że zbliża się reset serwerów!!!
;( ;( ;( |
Cytuj:
reset serwerów? cienko ci idze wróżenie z kart. nawet nie wiesz co by to oznaczało. reset serwerów... rotfl... omg... co za tekst... co za koles.... moj biedny brzuch.... |
Cytuj:
CIPY ZRÓBCIE COŚ X( |
Cytuj:
|
A ja przez to całe zamieszanie bana dostalem!!!! Za zła, obrażliwą nazwe postaci czy cuś (nick : Moj nowy bohater). ZNaczy wlogowac sie nie moge a na tibii.com ani slowa o banie.... ;(
|
Spokój
Może wyda wam się to głupie, ale ja myślałem, że to koniec Tibii :( ;( . Totalna załamka. Poźniej loguje się około 19, a tu ufff :D Nie miejcie do CIPów pretensji, nwet jak straciliście wszystko, macie racje powinni coś z tymi awariami zrobić, to nie takie łatwe - każdy wie, ale w konicu po co ciągną kase za PACC'ów powinni za to zakupywać serwy, a nie bawić się starymi X(
|
A umnie nie dziala..
A ja potej awari moge wejsc na serwer ale na strone tibia.com niemoge wejsc wszyscy moi znajomi moga ale ja nie ;/ Pomurzcie z Gory thx
|
No a na Nebuli sa dalej lagi jak *** .
Normalnie nie da sie wogule poexpic, lagi na maksa i to juz od dluzszego czasu .Cipy moglyby wreszcie cos z tym zrobic. |
Sama awaria to nic... mnie najbardziej dobijają ludzie co gadają rzeczy w stylu "To już koniec Tibii"... mam na myśli tych co to tak otwarcie ogłaszają na GG/ICQ/MSN, bo i tak sie okazuje że wychodzą na idiotów... ŁYSO WAM?! ŁYSO???!!! ... jak miałby być koniec Tibii, to na tibia.com by to ogłosili chyba nie? Pomyślcie troche...
|
Ale wy się niezdrowo podniecacie -.-' Resetu nie będzie jeśli nikt z high lvli anticowych nie padł... Awarie się zdarzają! Co z tego, że expiłeś cały dzień skoro i tak w niczym ci to nie pomoże, co za problem to odrobić? Ale w sumie to nie mi was szkoda, jeśli nie umiecie grać tylko expić i trenić to płaczcie teraz :D
|
Siemka.
U mnie na beryli chodza plotki ze CipSoft zostal SHakowany i to podobno jest prawda. :-( :( |
Cytuj:
|
Cytuj:
Za późno! Heh przez troche czasu nie mogłem wejść na tibia.pl, a jak jeszcze tibia.com padł server to już shize miałem XD Naszczęście już jest gites :P |
lipa
kurcze od paru dni nie moge sie zalogowac na Shanere ciągle pisze że hasło jest złe lub num a po drugi zalogowaniu mam czekac 5 min. X( co mam robic?
Z góry dzieki za pomoc ;) |
Cytuj:
prawdobodobnie zostałeś shakowany, przeczytaj poradnik na temat jak odzyskac postac i powinno zadziałać |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:58. |