Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Awaria (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=54455)

Kondzio K-ce 30-10-2005 07:01

Szkoda mi troche ty ktory kicknęło i potracili itemy. jednak z drugiej strony kick to nie przypadek. Ja expiłem na guardach i jakoś mnie nie kicknęło. Uważam, że to może być nie tylko wina CipSoft'u ale też i waszych łączy
Neostrada RoX (przynajmniej moja:P)

zielek 30-10-2005 07:03

cze jestem bardzo wściekły na tibię com poniewaz już od wczoraj próbuje stworzyc chara na luminerze :evul: X( ;( plz pomóżcie jak coś wiecie na ten temat B)

Sokol Palladynek 30-10-2005 07:35

dobrze,żę juz wszystko jest ok bo na szczeście bylem w depozycie
imie:Sokol Palladynek
świat:Calmera
profesja:palladin
skile:50/33
level:19
mag_level:9
:flaga_pl:

Flaikubeczek 30-10-2005 08:10

nie mam pojęcia co jest!?!?

1,5 roku tibia chodz mi dobrze a teraz nie chcę się włączyć i nie moge sciagnąć z neta bo sie nie da tibia.pl nie da sie , tibia.com (nie można wyswietlic tej strony), tibia.org,tibia.xx.pl(nie można wyświletlic tej strony)
;(

Evado 30-10-2005 08:26

Co sie dzieje?

Dobra rozumiem ze byl virus,konto raula zostalo shackowane i teraz awaria glownego serwa :confused: I takna konto na niemieckim serwie Nebula moge sie zalogowac ale mam lagi max.A na moim nowym koncie na Antice niemoge wcale X( Kiedy chce sie zalogowac normalnie laduje mi postac.Okej zalogowalo postac teraz laczenie z serwerem i nagle mi cos pisze ze serwer jest do kitu:/Powiedzialem to swoimi slowami ;)

Mercenary 30-10-2005 10:28

Reset????

Ostatnie wydarzenia dają nam do zrozumienia że zbliża się reset serwerów!!!
;( ;( ;(

Hegemmon 30-10-2005 10:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mercenary
Ostatnie wydarzenia dają nam do zrozumienia że zbliża się reset serwerów!!!
;( ;( ;(

OMG, tekst roku....
reset serwerów? cienko ci idze wróżenie z kart.
nawet nie wiesz co by to oznaczało.

reset serwerów... rotfl... omg... co za tekst... co za koles.... moj biedny brzuch....

CoobaOmeN 30-10-2005 11:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hegemmon
OMG, tekst roku....
reset serwerów? cienko ci idze wróżenie z kart.
nawet nie wiesz co by to oznaczało.

reset serwerów... rotfl... omg... co za tekst... co za koles.... moj biedny brzuch....

Cóż jest to możliwe....a wtedy bardzo ucierpimy ;( ;( ;(

CIPY ZRÓBCIE COŚ X(

Marek Tibioman 30-10-2005 11:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez boorex
heh przypominam ze w tym temacie zawarta jest informacja i padnieciu serverow....temat nie brzmi [ W ktorym miejscu i na jakich potworach dostales kicka i jaki poziom wqr****** osiagnales ?? (mozesz tez napisac co ci wypadlo)] .... TO NIE TEN TEMAT...a poza tym co do topicu czywiscie cipy sie kolejny raz popisaly ... jakby nie zdawali sobie sprawy ile trzeba grac zeby osiagnac to co sie straci podczas durnego kicka.....Cipsoft sux...;/

Zgadzam sie z tym. Cipy nie wiedza ile tracimy przy dedzie na wiekszym levelu X( A lagi i kicki to jedne z najglupszych i najczestszych sposobow smierci...

Moj bohater powraca 30-10-2005 11:23

A ja przez to całe zamieszanie bana dostalem!!!! Za zła, obrażliwą nazwe postaci czy cuś (nick : Moj nowy bohater). ZNaczy wlogowac sie nie moge a na tibii.com ani slowa o banie.... ;(

Dragon of Piorun 30-10-2005 15:57

Spokój

Może wyda wam się to głupie, ale ja myślałem, że to koniec Tibii :( ;( . Totalna załamka. Poźniej loguje się około 19, a tu ufff :D Nie miejcie do CIPów pretensji, nwet jak straciliście wszystko, macie racje powinni coś z tymi awariami zrobić, to nie takie łatwe - każdy wie, ale w konicu po co ciągną kase za PACC'ów powinni za to zakupywać serwy, a nie bawić się starymi X(

Eizo Druid 30-10-2005 18:46

A umnie nie dziala..

A ja potej awari moge wejsc na serwer ale na strone tibia.com niemoge wejsc wszyscy moi znajomi moga ale ja nie ;/ Pomurzcie z Gory thx

otoes 30-10-2005 19:44

No a na Nebuli sa dalej lagi jak *** .
Normalnie nie da sie wogule poexpic, lagi na maksa i to juz od dluzszego czasu .Cipy moglyby wreszcie cos z tym zrobic.

Major Doomus 30-10-2005 20:06

Sama awaria to nic... mnie najbardziej dobijają ludzie co gadają rzeczy w stylu "To już koniec Tibii"... mam na myśli tych co to tak otwarcie ogłaszają na GG/ICQ/MSN, bo i tak sie okazuje że wychodzą na idiotów... ŁYSO WAM?! ŁYSO???!!! ... jak miałby być koniec Tibii, to na tibia.com by to ogłosili chyba nie? Pomyślcie troche...

Helixaw 30-10-2005 22:27

Ale wy się niezdrowo podniecacie -.-' Resetu nie będzie jeśli nikt z high lvli anticowych nie padł... Awarie się zdarzają! Co z tego, że expiłeś cały dzień skoro i tak w niczym ci to nie pomoże, co za problem to odrobić? Ale w sumie to nie mi was szkoda, jeśli nie umiecie grać tylko expić i trenić to płaczcie teraz :D

Pelia Skin 31-10-2005 06:07

Siemka.
U mnie na beryli chodza plotki ze CipSoft zostal SHakowany i to podobno jest prawda. :-( :(

sawik15 31-10-2005 15:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luxoreq
Zamknij pysk szczeniaku... bo to moja postać ale jak byś niezauwazył to on zrobił na niej nowe...a co do tego GM to był żart n00bie >>> :baby: Twoje odp też są bezsera i betonu...

zamkij morde wszedzie twoje kometarze grrrrrrr X(

Venderer 31-10-2005 17:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwimenor
Nie panikuj!

Za późno!

Heh przez troche czasu nie mogłem wejść na tibia.pl, a jak jeszcze tibia.com padł server to już shize miałem XD Naszczęście już jest gites :P

Patreksus 31-10-2005 19:02

lipa

kurcze od paru dni nie moge sie zalogowac na Shanere ciągle pisze że hasło jest złe lub num a po drugi zalogowaniu mam czekac 5 min. X( co mam robic?

Z góry dzieki za pomoc ;)

Kooowal 01-11-2005 07:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patreksus
kurcze od paru dni nie moge sie zalogowac na Shanere ciągle pisze że hasło jest złe lub num a po drugi zalogowaniu mam czekac 5 min. X( co mam robic?

Z góry dzieki za pomoc ;)

prawdobodobnie zostałeś shakowany, przeczytaj poradnik na temat jak odzyskac postac i powinno zadziałać

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:58.