![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Co do tego jednego błędu to przecież każdemu sie może zdażyć... P.S. "Bosh" to taka firma. Jak juz masz zamiar wypominac bledy to spojz na siebie najpierw. Tobie radze sprawdzic swoje info zanim cos napiszesz a potem sie czepiaj ze napisalem Ameryka a nie U.S.A. |
Cytuj:
-Too many players - Dostep do Edron i Daramy W zwiazku z tym mniej zyskow z gry - mniejsze pensje dla Cipow i mniej pieniedzy na nowe serwery. I trzeba bylo by czekac, na zapelnienie serwerow, a np. koszty utrzymania nowych serwerow caly czas bylyby ponoszone. |
Ciemkie są.
Znowu zrobili jakis nowy tiiiiiiiiiiiiiit Świat.
|
extra pomysł z tymi światami jak lagów nie będzie :/
może wreszcie po h szczytu wejdę na swoją hiberne :] |
Kto powiedzial ze na Solerze jest full graczy ?@!
Ten kto to powiedzia powinien się puknąć w główke (napewno pustą) i zalożyć sobie postać na Solce ja sie loguje za pierwszym razem o 18:30 :D:D:D:D:D:D:D
|
Bardzo dobrze!!! Może na mojej ulubionej isarze się troche miejsca zwolni...:D:D:D:D Ciesz się ludu expujący!!!!!!
|
Fajnie
Dobrze , że powstały nowe światy choć dziś na Amere nie mogłem wejść o 13:00 ;( . Powinii stworzyć (według mnie) drugi rookgard miedzy którymi można byłoby się przemieszczać za ileś kasy. Depo na Rooku (tylko do przechowania kasy). I powiększyć tibię czyli zrobić drugi kontynent i nowe miasta bo jak właże do Northporta (czy jakoś tak) to nic tam ciekawego nie ma :( i powinni lepiej rozplanować expowiska bo koleś szedł (mówiłem jak ma iść) skręcił 10 sek. póżniej to dostał się na Valkirię i go zabiła a było to blisko Carlin!!! ;)
To moja Tibia marzeń :] |
Cytuj:
Gwoli ścisłości - firma nazywa się Bosch ;] Ale ja z natury czepialski jestem więc wybacz ;] |
X( Szkoda, że chwilowo tylko dla PACC. Wszedłbym, i bym chciał się postarać o jednego z tych dobrych (no wiecie, zacząć od początku... wszyscy jakiś 5lvl a tu przychodzi mistrzu z 8lvl) ;(
|
Mi sie podoba w tych swiatach tylko to ze sie zwolni miejsce na innych :D Rzadziej TOO MANY PLAYERS ONLINE dla FAAC'ów :D
|
narzekacie ;p lepiej by bylo robic po dwa serwery na swiat ;) ale inne pytanei co ci potym jak z rooka wydjziesz jako pierwszy jak dobrego stuffu szybko niezdobedziesz ?? bo nawet niebedzie od kogo kupic a jak juz to ceny drakonsko wysokie
|
Cytuj:
|
A ja walne taki ontopic:
Ja już nie gram w tibię, ale ciesze się, że powstały nowe serwery. Może niedługo kupię PACCa i zacznę znowu grać...? ;) Jeśli Amera będzie mało "użytkowana" to jest to nieuniknione :). |
a moze by dodali nowe zabawki zamiast swiatów? :baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:15. |