![]() |
Cytuj:
fajne fajne ale jak juz chcesz poprawiac to prosilbym o ciemniejszy szary ;] |
@Lukis, DARK SVEN
TO są wersje podpisowe ;) Normalne to takie jak były w pierwszym poście, porównajcie sobie @Yarpen Zigrin, szkodi Zaraz będzie, wyedytuje EDIT: @szkodi A masz ;) http://i2.photobucket.com/albums/y23/Myland/szkodi3.png Zadowolony? @Yarpen Zigrin Kur. 3 razy pisałem. CHCESZ WERSJE PODPISOWE CZY ZWYKŁE? JAKIE MA BYĆ TŁO? POWIEDZ TO ZROBIE. |
No pisze ze zwykle a tlo obojetnie może być blond :P
|
nie o to chodzi .maksimum w opisie to 20kb(?) a to ma 35 to jest podpisowe bo z moim nickiem ale chce to do podpisu ;(
|
Cytuj:
poproszę o niebieski napis Daro, wzór 2, małe, lekko w prawo, odstępy zrób jakie chcesz ;p, bez murka, podświetlenie. Z góry dziękuję. |
Prosze abys zrobil mi grafa z napisem Arti - wzor 4, czarne tlo, bez murku, wielkosc liter mniejwiecej jak na drugim wzorze, odstepy takie, zeby bylo widac ktora litera jest ktora. Litery czerwone z bialym konturem. Mozesz zrobic jakis ladny plomien. Jesli bys mogl, to wyslij mi PW jak skonczysz i umiescisz tutaj. Dzieki :D
|
Zrob mi wyje**** Graf z napisem " Irons " Zrob to na swoj gust zeby byl taki zbajerowany troche niedoodczytania :P . Ma byc do podpisu :D. Tło ma byc Mocno szare .
|
Omfg
Ludzie takie graffiti to jest nie wiem 5-10 minut ... jest jedna stronka na ktorej robi sie takie cos nei pamietam jaka jak znajde link to editne... moge wam takie zrobic odrecznie na kartce bo z gotowych czesci na kompie kazdy glupi moze zrobic .... pozatym niektore strasznie sie zlewaja i kolory sa zle dobrane ... to odemnie
|
To co, ze prosilem o napis na pierwszej stronie tematu, nie?
|
zadowolony :) moge jeszcze chwilke pokatowac i dostac wersje podpisowa? :)
|
Ej zrobisz mi napis R o z p i e r d a l ??? Jak już to takiej wielkości żeby do podpisu się zmieściło plx. I najlepiej zielony z ognistą obwódką na jakimś bordowym tle PLZ!
|
Chłopcze,zdaje mi się ,że zaciekawi cię pewna fajna stronka internetowa na której jest gra bombontheworld czy jakoś tak.Wybieramy sobie pokój,10 puszek spreju i koksimy po pociągach...trzeba mieć wprawe na realu (głupi nadgarstek;D)
|
JA bym chcial Paior pod paior Widzew :P
Wzór 4 |
Lamer, program :P
|
Ja bym poprosil o 2 grafy wzor 3 takie same kolory wszystko tylko inne npisy w 1 napis JuH a drugi graf tez wzor 3 tez te same kolory i tlo tylko z napisem SŁOJU ":P" z ta minka ":P" ale bez "" prosze o szybkosc!!!:P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:45. |