![]() |
Aaaaaaaaa 8o 8o 8o Dam Ci BP noobów z tego forum jak mi powiesz jak to zrobiłeś!!!111 Jak to Piomos mówi: BLZ BLZ BLZ BLX plax!11oneoenoen1!!11!!!
Jakbym Cie nie znał to bym nie uwieżyl. To nie fake ;) EDIT: Ahaha ja już wiem jak go zrobic. Muhauehuaehuaeu: You see a golden helmet (Arm:12).It weighs 32.0 oz. It's the famous Helmet of the Stars. Muhae. Tam trzeba wyciąć dziure w podłodze... niby poco on ma piłe w plecaku? Omogmogmoggmog First Golden Helmet on Askara!!! |
lol,interesujące:p
Aż pokombnuje nad tym.xD |
hm...ten ss to niby miejsce questu,ta? no ciekawe...ale sadzac po mapie to znajduje sie pewnie za magic wallami a nieliczni wiedza jak je przejsc...ale zamieszania narobiles.
@maVes --bramka moze byc dalej :P jesli to wszystko prawda... |
czlowieku nie oszukuj lodzi i nie ******* ze masz golden helmet bo to zwyklt fake albo ots ten filmik pokazuje golden helmet na otsie nie sciagjacie go bo jest bez sensu X(
|
Cytuj:
noob bye |
zgadzam się z przedmówcą...
|
|
a daj ss jaknie ma walli tak ze da sie przejsc to uwierza ludzie
|
Cytuj:
hmm ... ciekawe ... skille ziebane... na maxa... pozatym, ten helmet fajnie wyglada... ale 1 def wiecej od hota to tez nic takiego wielkiego... co do expienia ... moglbys sie postarac o wyzszy lvl ps .. ziebane skille http://photobucket.com/albums/y92/Ph...=hotsquest.jpg - ciekawe co to za quest ? :] ... piekny fake ... nie ma co :D http://photobucket.com/albums/y92/Ph...8goldcoins.jpg - ale to jest dosc ciekawe... |
Lol was pogieło.To nie fake!! Naprawde musiał wycinać dziure w podlodze.Ja tam chciałem się dostać ale padłem.Bo dokopałem sie do Annihilatora (na faccu ^.^)
|
[quote=Rogu]Wykonany przez 118 EK
Po pierwsze:w tibi nie mozna brać do plecaka,baga,ani w reke nie mozna brać zadnych zwierzat,no wiecie o co mi chodzi Po drugie:czy to tibia się wali czy ja przedawkowałem z tymi filmami??golden helmet ma arm 12?????!!!!!! :o :confused: Płakać mi się chce :) B) :( :o :confused: ;( ''Lol was pogieło.To nie fake!! Naprawde musiał wycinać dziure w podlodze.Ja tam chciałem się dostać ale padłem.Bo dokopałem sie do Annihilatora (na faccu ^.^)'' Orginanie napisane przez tego nooba co założył temat Powiedz jak cię mogli dopuścić do komputera o boże :baby: :baby: |
@up
Ale z ciebie noob Do plecaka da sie brać nawet trolle bo sam wypakowałem kiedyś torbe nimi A raty nosiłem na sell Jak nie wiedziałem że da si krew brać z zwierząt leżących na ziemi to brałem je do ręki. A jeleniami obciążam czasem lootbagi żeby mi nikt ich nie zwinął. |
Cytuj:
|
''Lol was pogieło.To nie fake!! Naprawde musiał wycinać dziure w podlodze.Ja tam chciałem się dostać ale padłem.Bo dokopałem sie do Annihilatora (na faccu ^.^)'' Orginanie napisane przez tego nooba co założył temat
Powiedz jak cię mogli dopuścić do komputera o boże :baby: :baby:[/quote] .......no koment blz fri itam...blz dand bi stjupit i lje i dzoke?jes i are? :baby: I kogo tutaj dopuścili -.- |
Cytuj:
do anni sie dokopales...ta... Ekhm co ty bierzesz? ^.- |
ja nie mam zdania na ten temat,mozliwe ze taki quest istnieje ale zrobic takiego ssa na otsie to nie jest zaden problem; d
|
Cytuj:
|
Wyzywam Cie lamusku?:> O jaką vize Ci chodzi?? A co do tego BP noobów mogłem dopisać: BP noobów + Piamos
|
Nawet sie nie przyznasz frajerzyno. Jestem noobem? Wyeliminuj mnie z gry dzieciaku to pogadamy ;)
|
Cytuj:
jesli nie, to jestes z okresu dostepnosci do 'innych' przedmiotow i tylko to cie wyroznia btw, strasznie mocno ci mlw swieci :F o mlw cofam, ciemnosc widze :F |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:40. |