![]() |
Cytuj:
niepotrzebne zaśmiecanie forum. @Topic Co do fake to nie mam większych zastrzeżeń z wyjątkiem że pomysł stary jak świat... Ocena (tymczasowa):6,5/10 |
Drogi panie Twórco fake'a, wiem że załamujesz ręce widząc, że twój temat z fake zamienił się w drzypapę (bez skojarzeń :D).
Ale to nie powód, żeby zaprzestać robienie fake'a, Więc.... BIERZ SIĘ DO ROBOTY! |
mi sie tam podoba :D
podciagnalem ci ocene do 2 :P wiec zdasz xD (szkola mi ozg wyprala wiec nie wiem co gadam!!!!!!!...dziekuje) |
zgadzam sie z Severino
no wlasnieDAWAJ DOKOŃCZ TO!
|
Zmyślne Skad wzioles to z "Ots'a" xD :evul: X(
|
Pomysł nie nowy.
Przestańcie w końcu krzyczeć, że plagiat bo motyw z częściami miecza był już w tylu RPGach, że szkoda mówić. Wykonanie: spoko Motyw umierającego wędrowca: Kurde szukałem myszką uha żeby go uleczyć... Boss: Za szybko padł. Uha nie miał w kieszeni? Walka z bossem: Ale hita zasadził na początku po czym padł. xD LOL exosted? A tak ogólnie mówiąc mam nadzieję, że nie zniechęciłeś się tą gadaniną, że plagiat. Raziło mnie na początku puste mieszkanie. Dwóch gości mieszka w dużym prawie pustym domu. Co oni tam robią w wolnym czasie... Dawaj ciąg dalszy. Podoba mi się to. A i przestańcie się drzeć, że plagiat bo sami kopiujecie pomysły z innych gier/książek. |
Nawet nawet ten fake'i moglby byc lepszy ale i ta dlugo nad nim sie napracowales coc mogles dodac jakigos nowego potworka naprzyklad cyclops axeman
|
nawet fajne. na koncu sie pomylilem przy czytaniu i przeczytalem "streszcz sie!" :P ale ogolnie ladny fake ^^ gz
|
Totalna beznadzieja, a zal ogladac takie bzdury...
pozdro |
A moim zdaniem moze to nie byc plagiat bo w roznych grach tak jest np:
-Diablo (klejnioty i ich laczenie) A glownie to Baldur's Gate ll cienie amn (wyrownywacz rulez ) Cale przeszlem wiec chodzi tu chyba o baldura wiec mozna bylo sie pomylic . Ps:Dam sposob zdobycia legendarnych broni jak ktos chce z BG ll wiec prosze pisac na gg 6851509 |
PLAGIAAAAAAAAT!!! HUNTED BY MI PLAX!!!11!11oneoneone X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
@Tak serio Hehehe, fajne te "gatki" o plagiacie... Zdrowo się uśmiałem czytając ten topic! ^^ A co do fake- pomysł rzeczywiście już trochę oklepany... No ale wykonanie nawet nawet. A jeszcze biorąc pod uwagę fakt, że to Twój pierwszy fake... To powiem- rób dalej i nic się nie przejmuj "miszczami" mówiącymi, że niby zwaliłeś pomysł od Crowala! Oni są po prostu zazdrośni! (joke) :D |
Genialne
Genialne,bardzo mi sie podoba!! Czekam na nasetpna czesc :cup: Tez gram na azurze pozdro :D
|
Mam takie pytanie, jak nzywa sie slynny zlodziej, ktory poczas transakcji ukradl magil lonswordA?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:52. |